הפרק השבועי: קייל XY

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השבועי: קייל XY../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

פתחתי עכשיו כי אני אצל בנות דודות שלי ואני לא יכולה לפתוח מאוחר יותר
אז לא נוראD:
שם הפרק: צוללים פנימה.
תקציר: קייל מנסה להבין מה זה רגש, חווה התרגשות מינית והתאהבות ראשונה. במקביל חווים גם לורי וג'וש הרפתקאות נעורים רומנטיות עם בני המין הנגדי. נשמע פרק חמוד[: תהנו

always be me mc

New member
תודה על השירשור../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

אני ממש מקווה שאוכל לראות ושלא אפספס הפעם

always be me mc

New member
פרק נחמד היה ../images/Emo8.gif

אהבתי את החלום שלו בבריכה וחבל לי שזה לא התממש לו כפי שהוא רצה כי זה נראה חלום נחמד אבל מה לעשות ככה זה בחיים. יש הרבה חלומות שנשארים חלומות
ידעתי שמה שלורי תעשה ומה שג'וש יעשה יחזור אליהם כבומרנג.. אין, זה פשוט היה ברור(אבל במקרה של ג'וש גם היה משעשע לראות
) וקייל טוב, אני שמחה שבסופו של דבר הוא הצליח לחבר את כל החלקים(ולא רק הפיזיים חח) ולהגיע להבנה של המצב... חבל רק שהוא הגיע לשיברון לב בסופו של הפרק
אבל לא צריך לרחם עליו כל כך. עם מראה כזה ואישיות(שבואו נקווה תשאר שונה משל אחיו הדוחה, איכסה), זה רק עניין של זמן עד שהוא ימצא מישהי שמתאימה לו ואם זה כמו סמולוויל(או חברים), אז הבחורה שהוא מאוהב בה כרגע מתי שהיא תראה אותו עם מישהי אחרת אז היא תגלה עד כמה שהוא חשוב לה וכו'...(אפשר כבר לדמיין את ההמשך חח) בקיצור הוא לא ישאר שבור לזמן רב לדעתי
ותיקון לתקציר: בתקציר באנגלית של הוט לפרק אז היה כתוב Love pain וזה יותר מדוייק לתאר את המצב לדעתי

always be me mc

New member
זה בסדר ואת יודעת...

אחרי הכל זה הוט 3. מן הסתם עם הזמן יהיה עוד שידור חוזר

למעלה