הפרק השבועי

QueenMaria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם הפרק באנגלית: Fireworks שם הפרק בעברית: זיקוקים. פרק מספר: 3, 1.03 שודר לראשונה ב: 8 ליוני, 2004. נכתב בידי: Jon Cowan ו-Robert Rovner בויים בידי: Harry Winer באירועי הפרקים הקודמים: כולם רבו אבל בסוף הפרק השלימו ואף אחד לא רוצה לעזוב את הבית. תקציר: Ava falls for Kyle.a recently divorced man,but their dating life becomes complicated when she learns that he is the father of Nikki's new crush,Cameron.Meanwhile,Bradin's efforts to protect Erika from a guy(Tanner) with questionable intentions don't go as smoothly as possible. בעברית: אווה מתחילה לצאת עם גבר גרוש, אך היחסים מסתבכים כאשר מסתבר שהוא אביו של הנער שבו מאוהבת ניקי. במקביל, מתאמץ בריידין להגן על אריקה, מדריכת הגלישה החטובה, מפני בחור בעל כוונות מפוקפקות. אורחים בפרק (רק החשובים): תומאס הוואל בתור קייל. ציטוט נבחר מהפרק: AVA: "Thank You Dr. Phil"

yotaml

New member
עוד אורח חשוב

הבוי פרינד העתידי של ניקי-קמרון: קוראים לו זאק אפרון והוא מאוד חשוב כי הוא יהיה בכל הפרקים הבאים כמעט ואם אני לא טועה יהפוך לחבר בקאסט בעונה ה-2...

ganitav1

New member
פרק שולט!!!../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

ממש ממש אהבתי!!! אהבתי את הקטע שניקי באה ומסתכלת כזה על בריידן שהוא פתאום גם בא לברוח ושניהם בורחים הסוף!! מסכנה אווה...חבל שהוא עזב אותי... אריקה הזאת ממש מעצבנת אותי...מתנשקת עם כל מה שזז..לא אוהבת אותה! פרק מדהים...הלוואי שהמשך הפרקים יהיו ככה!!

אחלה סדרה !!!../images/Emo45.gif

זה שילוב של "צער גדול בנות" ו"שולחן לחמישה..." רק שהפעם הם גרים במקום כ"כ מגניב ומקסים שרק בגלל זה בא לצפות בסדרה. אני מקווה ש"סאמרלנד" תמשך כמה שיותר... מישהו יודע כמה עונות יש לה?

ganitav1

New member
בינתיים../images/Emo85.gif

יש לה עונה אחת עם 13 פרקים ועונה 2 שכרגע מצלמים אותה...בסה"כ 2!

פרק מהמם....

אני רק חושבת שהולך להיות בפרק הבא ריב חבלז כי ברידן יגלה שנראלי גואי קוראים לו שכב (שוב) והוא הולך לכעוס סוף!!!!!!

yotaml

New member
לא ממש...אבל מה שכן

הולך לקרות זה שהם יזמינו אותו לבוא והנג אווט איתם והוא לא ירצה וימשיך לגלוש, יפצע קצת את הרגל שלו ויפגוש את שרה...נערה אחרת...ואז כבר לא יהיה אכפת לו מאריקה וג'יי...

היה פרק נהדר!

אני רק לא מבין למה בריידין רוצה כל כך את אריקה. נכון שהיא פצצה מדהימה (מי השחקנית?) אבל היא גדולה ממנו ואין לו סיכוי נגד האוסטרללי (אני עדיין קצת חלש בשמות). אני חייב לציין שאת השחורה אני ממש לא אוהב. אני אחד מאוהדי "זהות בדויה" וגם שם לא ממש אהבתי את הדמות.

yotaml

New member
לשחקנית קוראים טיילור קול...אבל

למה אתה לא אוהב את השחורה (סוזאנה) היא דווקא די קולית ולא ביצ'ית כמו שניקי הייתה בהתחלה אליה...

אין הפליה...

נאצית זה הפליה אבל ממש לא הייתה לי כוונה של גזענות במילה שחורה. לא כל פעם שמשהו מציין שבנאדם אחר הוא שחור זה אומר שהוא גזען.

QueenMaria

New member
נו, הייתי צינית.../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

סתם לקרוא לה "שחורה" לא נראה לי הכי נחמד.

איזה פרק משעשע../images/Emo6.gif

נהנתי לראות^^, אבל כמו שחברים שלי אמרו לי, הקונפליקטים נפתרים הם במהירות וכולם נהיים חברים שוב, זה לא הכי כיף בעולם... אבל אני נהנה לראות
, סדרה חביבה (ואמריקנית לחלוטין)

yotaml

New member
ברור זה כל הקטע בסדרות האמריקאיות

שבסוף כולם לומדים את הלקח וחיים באושר ועושר אבל פה זה יותר מגניב מסדרה רגילה ומהבריידי בנץ'...

Phoebe D best

New member
אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ממש אהבתי זה היה פרק באמת ממש אמריקני אבל זה מה שיפה בסדרות האלה, אתה רוצה להמשיך לראות לא בגלל המתח אלא דווקא בגלל שאתה יודע שבכל פרק יהיה סיפור שיגמר ולא ימשוך אותך לאורך כמה פרקים.

אני ממש לא אוהבת את אריקה...../images/Emo4.gif

לא אהבתי איך שבגללה בריידן המתוק חטף מכות...
היא אוהבת להתגרות ולסכסך, ומרגישה את עצמה פצצה. ובכלל בא לי שבריידן יכיר איזו חתיכה יותר שווה ממנה ויצאו לה העיניים...

למעלה