הפרק השבועי

QueenMaria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם הפרק באנגלית: Into My Life שם הפרק בעברית: אני שלך ואת שלי פרק מספר: 4, 1.04 שודר לראשונה ב: 15 ליוני, 2004 נכתב בידי: Katie Botel בויים בידי: Matt Shakman באירועי הפרקים הקודמים: קייל נפרד מאווה בגלל שהבן שלו וניקי זוג. תקציר: Ava discovers that there is some marijuana in Bradin's jeans. The realty office Take all of Johnny's time causing him to break his promise to Derrick. בעברית: אווה מוצאת מריחואנה בכיס מכנסיו של בריידין; מחוייבות הכרוכה בעבודתו גורמת לג`וני להפר את הבטחתו לדריק; בריידין מתאהב בבת עשירים המתביישת במוצאה. אורחים בפרק (רק החשובים): שרה פקסטון בתור שרה, זאק אפרון בתור קמרון ולורן סטמייל בתור לורן קופר. ציטוט נבחר מהפרק: Bradin: Cowboys? Doctor: I also have Barbie.

sparking mona

New member
פרק ממש חמוד

דארק הזה, כל כך מתוק ובוגר כזה, אבל למה ג'וני בסוף עזב את העבודה שלו- מה זה, יפטרו אותו בסוף נכון שהייתה לו התחייבות לדארק אבל בכל זאת, שילמד לא להבטיח! אפשר להבין את ניקי שרצתה להיות יותר עם החבר שלה, הוא לא נותן לה מספיק תשומת לב,אפילו שהוא רוצה לעזור לדראק- אבל כשקובעים דברים מראש, זה לא נחמד שמבטלים אותם ברגע האחרון.. לפעמים זה נדמה לי כאילו ההתנהגות של אווה היא כאילו מלאכותית כזאת, לא יודעת.. אולי זה בגלל השחקנית..אבל בסה"כ אני אוהבת אותה, וזוכרת עוד מצער גידול בנות- היא בכלל לא השתנתה מבחינת המראה, כאילו היא נשארה באותו גיל .. שכחתי איך קוראים לבלונדה שבריידן פגש בפרק הזה(בת העשירים)- בכל מקרה, היא כזאת יפה!!! את היופי של אריקה אני קצת פחות אוהבת המבטא של האוסטרלי- אאאאאההה, מושלם ולניקי מתאים איפור

yotaml

New member
איזה עצבון עם ג'וני ../images/Emo58.gif

אתמול, בפעם השנייה שראיתי את הפרק צעקתי על ג'וני המטומטם שיקח את הקידום כי לקראת סוף העונה מפטרים את ג'וני מהעבודה ומקדמים את לורן (שלא תופיע עוד הפעם בסדרה) לבוסית ראשית. בפרק האחרון אחרי שהוא מפוטר הוא מתחיל להיכנס להכחשה וקונה דברים יקרים לכולם ומתחיל להיות הברון רוטשילד. הוא מגלה שאין עבודה פנוייה בקליפורניה ושהוא יצטרך לעזוב. בקיצר. אם דאריק המטומטם לא היה כל כך מפונק ג'וני היה מקבל את הקידום והם היו שוחים בכסף!!!!...

Hezi The One

New member
כמובן...אבל עכשיוי אני לא ממש

יצירתי...בגלל השעה...וגם בגלל שלהולי מארי קומבס (פייפר-מכושפות) יש עוד כמה דק' יומומלדת אני מתרגש

Phoebe D best

New member
ממש אהבתי!../images/Emo20.gif

לפי ההתחלה אפשר לראות שזו סדרה טובה. ממש אהבתי את הקטע בין קמרון לניקי ובין בריידן לשרה (הם כל כך מתוקים יחד ונורא חבל שהוא לא נשאר איתה בסוף הפרק) ומה שהיה בין ג'וני לדריק עם הבייסבול היה מאוד מתוק בגלל שהוא ויתר על קידום בשבילו. עוד פרק יפה.......

oren456

New member
היה פרק טוב מאוד

אני הכי אהבתי בפרק הזה את הקטע ששרה ובריידן התחילו לשיר, לשרה אהובתי יש קול מהמם ושמתי לב שמת שבריידן היה צריך לשיר הוא כל הזמן נשם באמצע השיר וזה נשמע כאילו הוא גונח. חחחחחחחחחחחחח

minalota

New member
מישהו יודע איך קוראים לשיר?

חיפשתי בפורום "זיהוי שירים" אני רק זוכרת בסוף הם שרו "don't worry, my heart has been broken befor" למישהו יש מושג

yotaml

New member
כמו שכתבתי כבר:

"רשמית אין לו שם אבל אם תחפשי באינטרנט או במנועים של קאזה או איימש הוא מופיע בשם: summerland song. או שתחפשי בשם המבצעים: jesse mccartney, sara paxton." אין גירסה מלאה של השיר והשיר היחיד שיש זה שהם שרו בתוכנית (ככל שידוע לי) אבל ניתן להוריד את השיר בלי דיבורים לפני וכו'...

minalota

New member
נסיתי להוריד את השיר

יצא לי הקטע מהפרק.. כולל הדיבורים את השיר המלא לא הצלחתי אבל העיקר יש משהו.. זה שיר נחמד

אהבתי את הפרק!!

כמו כל פרק אחר... לדעתי החברה החדשה של בריידן יפה אבל גם אני הייתי עושה כמוהו ומחליט לעזוב אותה - מופרעת\משוגעת\מסוממת מדי. אבל למרות שהיא יפה, לא הייתי בוחר גם באריקה כי היא גדולה מדי בשבילו! לדעתי הוא היה צריך לקרוא למשטרה. ואיך כולם שם ניסו סמים?? אפשר לחשוב שזה דבר בריא וחוקי... צריך להוסיף את קמרון לרשימת החברים הקבועים בסדרה וג'וני צריך להתחבר יותר עם לורן קופר. אני מקווה שהיא תמשיך להופיע... בסך הכל פרק מעניין ביותר.

yotaml

New member
הקטע עם שרה הולך ומשתגע ../images/Emo58.gif

בפרקים הבאים כשהיא מתחילה בכלל למתוח את החיים על הקצה ובהמשך היא גם מתגלה כשקרנית פתולוגית...קיצר סיפור. בריידן שממשיך להיות מוקסם ממנה כמו מטומטם לא שם לב שיש עוד נערה שמאוהבת בו אבל מעדיף להסתובב עם המוזרה... עוד דבר, שרה פקסטון הזאת יפה לאללה, חבל שהדמות שלה צריכה בית חולים לחולי נפש... אפשר היה גם לראות אותה ב-ד"ש מטוסון שהיה בערוץ 3, היה לה שם תפקיד קבוע כחברה של טוסון. נ.ב. תתכוננו לפרק 7 שנקרא גל חום (heat wave) ואני חייב להגיד שהוא חם כמו השם שלו...

QueenMaria

New member
ממממ...../images/Emo4.gif|יהונתן|../images/Emo187.gif

אתה לא צריך בכול הודעה שלך לומר ספוילר, למרות שאתה מודיע. אני אישית חושבת שאם אף-אחד לא מבקש ממך את הספוילרים עדיף שתשמור אותם לעצמך ואולי תנסח הודעה פעם אחת שלא כוללת בתוכה ספוילר.
אני לא מתכוונת לפגוע או משהו זה פשוט קצת מציק לי שבכל הודעה אתה מספר על העתיד, בלי ששואלים אותך לגביו.

למעלה