הפרק השבועי

QueenMaria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

אין לי זמן לאסוף את כל הדברים הגרילים אז אני אעשה את זה מחר.
סורי הייתי פשוט בקניון מאחרי הלימודים והייתי בסרט "הטינה" ושחכתי לגמריי מהסדרה. סולחים לי

yotaml

New member
אז אני יעשה אבל יותר קטן מין תקציר:

לפרק קוראים: kicking and screaming (לבעוט ולצרוח), "בעברית: קיטורים". When Ava (Lori Loughlin) and Johnny (Shawn Christian) chaperone Derrick (Nick Benson) and his friend Martha (guest star Abigail Mavity) at the movies, they find themselves enjoying the date a little more than they expected. Meanwhile, Jay (Ryan Kwanten) invites Erika (Taylor Cole) to move in with him, and Susannah (Merrin Dungey) contemplates leaving her partnership with Ava to work for a high-end French designer. כאשר אווה וג'וני מלווים את דרק וחברתו מרתה לסרט, הם מגלים שהם נהנים מה"דייט" יותר מהצפוי. בינתיים, ג'יי מזמין את אריקה לבוא לגור איתו לאחר שנזרקה מהדירה שלה. תצוגת האופנה של אווה וסוזאנה סופסוף מתרחשת, ואחריה מוצא לסוזאנה עבודה חשובה צמודה למעצבת אופנה צרפתייה, בתנאי שתעזוב את השותפות ושתעבוד צמוד אליה. זה הפרק ה-10 מתוך 13 הפרקים. עוד 3 פרקים העונה נגמרת...

אווה יצאה פשוט כלבה בפרק הזה.

טוב אולי לא לגמרי, היא בכל זאת לקחה את דאריק לסרט
מה הבעיה לפרגן? החברה הכי טובה שלך יכולה לעשות משהו שהיא תמיד רצתה[?], למה את חייבת להתנהג ככה?
ובכלל, כשג'וני רצה לעודד אותה..? אוח, את כזאת טיפשה :< אה, ראיתם איזה מבט היה לג'וני כשג'יי סיפר לו שהוא אמר לאריקה שהוא אוהב אותה?
לפי הפרצוף הוא באמת התנהג כמו אבא שלה
פרק חמוד :< לא אהבתי את הקטע עם ניקי. מוזר מדי, מדי. ולא הראו מספיק את בריידן
וכמובן שסולחים לך

yaya1989

New member
אבל תחשבי שהם בנו את העסק ביחד!!!

היא היתה צריכה לחכות שהעסק יצליח ואז אולי.... זה לא מתאים שהעסק במצב כזה קשה לעזוב!! ממש לא מתאים!!

את צודקת,

אבל לא יודעת
בכל זאת, כן, זה קשה ומציק ומעצבן, אבל לא היה מזיק אם היא הייתה מפרגנת.. הרי סוזנה תעשה את זה בכל זאת, אז שלפחות תדע שאווה תומכת בה והכל..

yaya1989

New member
היא היתה צריכה גם לפרגן אולי...

לא יודעת מה היא היתה צריכה לעשות!!! אבל היא החליטה נכון שהיא כעסה עליה ובסוף הם השלימו!!

yotaml

New member
עוד משהו...אני מסכים עם סוזאנה

כי היא רק הצד העיסקי, היא לא מעצבת האופנה בצוות והיא רק משווקת, למרות ששתיהן זה צוות אבל עדיין הזדמנות כזאת למישהי שהיא לא מעצבת לא באה כל פעם...

White Magic

New member
חחח.....

כן הקטע עם ניקי באמת היה מוזר.....מה יש לילדים האלה לעזאעזל?!.... ובאמת לא יראו מספיק את בריידן:(....הוא כל כך מתאים לזאתץי שנדלקה עליו אז...עם השיער החום...היא פי אלף יותר חמודה משרה....שרה סתם פקצה מטומטמת....הוא ממש מזכיר לי אלף....

yaya1989

New member
פרק מעולה!!!!

אוי בקושי ראו את בריידן השווווווה אבל לא נורא.... למה ניקי לא התנשקה עם פטריק הוא ממש כוסון!!!!!!!!!! היא יצאה קצת לוזרית... מכל הסיפור הזה... אווה וג'וני היו צריכים להיות ביחד היום!! איזה מעצבן זה הם מזה מושכים את זה... הם היו כאלה חמודים שהם נרדמו ביחד!!! וסוזנה היתה כזאת ביץ'!! אני ממש לא מאמינה שהיא עוזבת את העסק..... זה so לא מתאים לה לעשות את זה... לסיכום היה פרק שווה לרגע לא שיעמם לי לרגע(כמו תמיד) מה שהרס זה שלא ראו מספיק את בריידן!!!! ג'סי I LOVE U!!!

חנוווש9

New member
פרק יפהה ../images/Emo13.gif..אבלל..

למה אווה לא הסכימה לראות סרט עם ג'וני..?וואט דה פאק?!?! זה כבר נהיה מעצבן שהם מורחים את זה..יותר נכון שאווה מורחת את זה..

yaya1989

New member
גם אני אמרתי... ג'וני החמוד הזה

והיא יצאה לא משו בקטע הזה כי היא רצתה את זה ועכשיו הוא לא יזום איתה יותר כלום כמו פעם.... איזה באסה איתם

yotaml

New member
לדעתי:

אווה לא הייתה צריכה ללכת עם ג'וני- היא חושבת שהיא נפרדת מהחברה הכי טובה שלה והיא כולה עצובה ועכשיו היא אמורה ללכת ולבלות לילה רומנטי עם ג'וני ממש
. סוזאנה לדעתי עושה בחוכמה שהיא עוזבת את העסק- את הצד העיסקי תמיד אפשר להחליף וזה לא כאילו היא עוזבת את החברות ואת הבית הכל אותו דבר רק שהן לא עובדות ביחד יותר!.

yotaml

New member
אה ועוד דבר...

לדעתי ניקי יצאה הכי טוב מכל המצב שהיא נקלעה אליו, אני אומר את זה בגלל נכון שראיתם את הפנים של אמבר ושל קמרון כשהיצור הזה אמר שהיא "גרייט קיסר", כל הכבוד שהם רוחשים כלפיה ירד לחלוטין, ואז כשגילו שהיא לא התנשקה ראו במבטים שלהם שהם מאוד מעריכים אותה... כל הכבוד ניקי
.

Hezi The One

New member
פרק טוב...

הייתי בטוח שאווה תפרגן לסוזנה...סוזנה די ריגשה אותי עם הנאום שלה על זה שאין לה כלום...אני מאמין שאווה תתקדם עוד בהמשך... לגבי ניקי...היה כ"כ ברור שהיא לא תתנשק עם ההוא...היא לא אחת כזאת... ואממ ג'וני..תנסה בפעם הבאה אווה לא הייתה במצב רוח
אה כן..אריקה וג'יי...הלוואי עלי שאריקה תגור איתי

../images/Emo91.gifממש אהבתי תפרק והכל...

אבל אווה קצת הייתה כזאת בוסית...אבל סוזנה עיצבנה עם כל הקטע הזה, אווה בוכה לה מול הפרצוף ולה רק חשוב כסף! הקטע עם דריק היה מצחיק...בן 8 בערך וכבר יוצר לדייט וזה...לא הגזמנו?! אבל הוא היה חמוד ג'יי ואריקה כבר מעצבנים אותי הבנתי..הם אוהבים אחד תשני מתנשקים בלה בלה בלה יש מריבה כל פרק ואז שוב פעם משלימים ומתחילים שוב להתנשק נמאס! התעצבנתי שלא הראו בקושי את בריידן וגם כאילו הוא שכח מקלי...ואם אני לא טועה בתחילת הפרק הוא היה עם חולצה ורודה!...טוב אבל הכל מתאים לו.. הקיצר פרק מדהים כמו תמיד!!!!

אהה והקטע אם ניקי

הייתה צריכה להתנשק איתו..איזה חתיך הוא היה....העיקר הם רבו על קמרון.... והיא קצת מתנהגת כמו שפוטה של קמרון כי זאת הפעם השניה שהוא כאילו בורח ממנה ואז מבקש סליחה והיא ישר מסכימה...ואמבר הייתה מה זה חמודה! איך היא הגנה על ניקי חשבתי היא ביצ'ית כזאתי

פרק יפה מאוד

את ברידן בקושי הראו די עצוב ניקי הייתה צריכה להתעמת עם החברות של אמבר סוזאנה ואווה אה.. אני חושב שסוזאנה עשתה תצעד הנכון.

למעלה