הפרק השבועי

QueenMaria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם הפרק באנגלית: Yummy Mummy שם הפרק בעברית: חמימה וטעימה. פרק מספר: 12 שודר לראשונה ב: 10 לאוגוסט, 2004. נכתב בידי: Katie Botel בויים בידי: Harry Winer תקציר: Amber and Nikki are very shocked when Cameron shows up with a new girlfriend, Jordan. Bradin begins to practice with other guys on trying out for a surfing team with good members Zack and Lucas, but things get really complicated when he finds out Tanner is Lucas' brother. Also, Ava is interviewing people for the jobs of sales, marketing, etc., for her fashion line. בעברית: ניקי ואמבר נדהמות לגלות שלקמרון יש חברה חדשה; סוזנה מתכוננת לעזוב לפריס, ואווה נאלצת לחפש עובד חדש שיחליף אותה; בריידין מנסה להתקבל לנבחרת הגלישה של ביה``ס ונתקל בקשיים. אורחים בפרק (רק החשובים): דניאל סבר בתור קלי, זאק אפרון בתו קמרון, שלי בוקנר בתור אמבר ואשלי אנדר בתור ג'ורדן. ציטוט נבחר מהפרק: Nikki: Just before the jellyfish incident

yotaml

New member
זה לא ../images/Emo58.gif...אבל זה כן...|ספויל

קוראים לזה בימינובימינו תקציר פרק...ספויילר הוא יותר מפורט ומשהשורש הלועזי ש"מקלקל". ד"א- גם אני לא הבנתי את זה כשראיתי את הפרק, הייתי בטוח שהם השלימו ופתאום הביאו את החברה החדשה שלו שהיא בכלל מכוערת:

yotaml

New member
להזכירכם שבוע הבא-פרק סיום עונה!...

אה...וסליחה על כל הטעויות כתיב בהודעה הקודמת...

LIAH1

New member
וואיי... כבר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה עבר כ"כ מהר
ידוע מה יהיה בערוץ 3 אח"כ? וידוע אם בכלל תגיעה עונה 2 לארץ?

טבו לשי

New member
זה נחשב כספוילר מפני שפירסמת את

התקציר לפני ששידרו את הפרק בישראל, ולאלה שרצו לראות ולא לקרוא את התקציר ועכשיו קראו, נהרס הכיף.

yotaml

New member
אבל זה ברור לגבי התקצירים:

כל שבוע שירי מפרסמת תקציר על הפרק של אותו יום, מי שרוצה לקרוא- קורא. זה פשוט תקציר שבועי, ששירי עובדת עליו כל שבוע- ד.א.
לשירי על התקצירים...

טבו לשי

New member
ברור שלא. אבל כשמפרסמים את התקציר

לפני ששודר הפרק, הוא נחשב כספוילר. אם למשל הייתם מפרסמים את התקציר היום, זה לא היה ספוילר

תקציר תמיד שמים לפני

ככה זה גם בתשוקות, שם אני גם כותבת. מה הטעם לשים אחרי? ראיתם כבר! (אלא אם מישהו פספס ורוצה להתעדכן.. זה משהו אחר..) זה עדין לא ספוילר

טבו לשי

New member
זה כן

מה הטעם לשים לפני, אם אתה הולך לראות את הפרק גם ככה? טוב אין לי כוח להתווכח, שכל אחד יישאר עם הדעה שלו, לא מפריע לי ששמים את התקציר להפך, אני חושבת שתקציר זה רעיון מעולה לפרסם, ולא באתי להתווכח מתי לשים אותו ומתי לא. רק רציתי לומר שזה כן נחשב מבחינתי לספוילר וזהו תודה לכל מי ששם אאת התקצירים

Hezi The One

New member
כמובן שזה ספויילר...

זה מידע על משהו שעוד לא ראינו בארץ...בטח שזה ספויילר...וכבר לא:p

Hezi The One

New member
הספויילר לא היה בכותרת "הפרק

השבועי" אלא היה בהודעה מתחתיה...בגלל זה היה חשוב לשים ספויילר

הייי...היא לא מכוערת../images/Emo68.gif../images/Emo140.gif

די...החברה החדשה של קמרון לא מכוערת...
היא חמודה דווקא...
וגם ככה מתאים לניק ולקמרון ליהיות רק ידידים...
תסמכו עלי...חחחח

LIAH1

New member
חחחחח נכון... היא באמת

לא משהו בכלל
ניקי הרבה יותר חמודה ויפה
זאתי עושה רושם לא מי יודע מה בכלל...

למעלה