גראפיטי תל אביב 89
ובכן שמואל אהלן וערב טוב ... אני רואה שאתה מתבטא יפה בפורום ואף מוצא אוזן קשבת לשירייך . חשוב להוריד טיפה את כמות הכעס לא ? אז ככה , גראפיטי הוא אחד השירים היחידים שאינם רוק ואם כבר תרצה לדייק אז למען האמת הוא שיר ראפ מובהק. קיימות 3 גירסאות לשיר הזה. 1.מהדיסק עובדים בכביש גירסא ראשונה בה יזהר אשדות עשה אז מה שהיה מאוד חדשני והכניס מכונות במקום תופים אמיתיים וכל מיני סימפולים וכו.. 2.גירסא חיה מתיאטרון תמונע יוני 2000 בה אני ולהקת האחיות וזמרי הנשמה חבטנו בשיר עד זוב דם 3.גירסא שעליה אני עובדת בימים אלה בחדרי חדרים והיא תקרא גראפיטי תל ביב שנות 2000 והיא בעצם גירסא מעודכנת מהנעשה על קירות תל אביב ואני מזמינה את כולכם למצוא לי כתובות לצלמן או להעתיקן ולשלוח לפורום על מנת שאוכל להרכיב כמו אז את הפסיפס של השיר מכתובות אמיתיות נשארו כמה שהעריה מסגרה .. קצת עצוב אבל אלו כתובות חשובות המתעדות את רצח רבין ואני מרגשיה חובה להכניסן לשיר המעודכן. כמו כן יש לי עדיין את החלום לצרף לשיר הזה ראפיסטים שונים ולתת להם במה לשיר את מה שישוב ורובץ להם על הלב ולהצטרף לשיר שלי. אני מקווה שהם לא יהיו אטומים ויגלו אהדה ואהבה לשיר הזה כפי שבפורום הזה חשים. לכן נלך לפי הסדר ,השיר הראשון שנוריד לאתר המיוחד יהיה גראפיטי תל אביב 89 בגירסא הישנה לילה טוב בקרוב אגיע רחוק