הפתעה מסי לפורום

actress

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפתעה מסי לפורום../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

אנשושים, הנה הגיע הרגע לגלות לכם את ההפתעה אין תופים אז
מעכשיו אנחנו נתחיל לשלב בפורום גם שירים של סי וזאת כמובן בהסכמתה המלאה בשבילכם
שיהיה לכם כיף, אז לאט לאט אנחנו נעלה את מה שתבקשו וזה מכל כל כל

samc

New member
גרפיטי 89 -אני מבקש!

אם אפשר לבקש שירים אני מבקש "גרפיטי 89" . די לכיבוש , די לקשקוש. בקרוב אגיע רחוק! בדרך כלל סי אוהבת שרוקדים בשיר זה. רוק ישראלי אמיתי!

ט י נ ה

New member
גראפיטי תל אביב 89

ובכן שמואל אהלן וערב טוב ... אני רואה שאתה מתבטא יפה בפורום ואף מוצא אוזן קשבת לשירייך . חשוב להוריד טיפה את כמות הכעס לא ? אז ככה , גראפיטי הוא אחד השירים היחידים שאינם רוק ואם כבר תרצה לדייק אז למען האמת הוא שיר ראפ מובהק. קיימות 3 גירסאות לשיר הזה. 1.מהדיסק עובדים בכביש גירסא ראשונה בה יזהר אשדות עשה אז מה שהיה מאוד חדשני והכניס מכונות במקום תופים אמיתיים וכל מיני סימפולים וכו.. 2.גירסא חיה מתיאטרון תמונע יוני 2000 בה אני ולהקת האחיות וזמרי הנשמה חבטנו בשיר עד זוב דם 3.גירסא שעליה אני עובדת בימים אלה בחדרי חדרים והיא תקרא גראפיטי תל ביב שנות 2000 והיא בעצם גירסא מעודכנת מהנעשה על קירות תל אביב ואני מזמינה את כולכם למצוא לי כתובות לצלמן או להעתיקן ולשלוח לפורום על מנת שאוכל להרכיב כמו אז את הפסיפס של השיר מכתובות אמיתיות נשארו כמה שהעריה מסגרה .. קצת עצוב אבל אלו כתובות חשובות המתעדות את רצח רבין ואני מרגשיה חובה להכניסן לשיר המעודכן. כמו כן יש לי עדיין את החלום לצרף לשיר הזה ראפיסטים שונים ולתת להם במה לשיר את מה שישוב ורובץ להם על הלב ולהצטרף לשיר שלי. אני מקווה שהם לא יהיו אטומים ויגלו אהדה ואהבה לשיר הזה כפי שבפורום הזה חשים. לכן נלך לפי הסדר ,השיר הראשון שנוריד לאתר המיוחד יהיה גראפיטי תל אביב 89 בגירסא הישנה לילה טוב בקרוב אגיע רחוק

johny walker

New member
באמת רעיון טוב לצרף ראפר...

זה באמת יכול להיות יפה ומתאים. גם לא חסר כשרוניים.. אני חושב שהכי חם עכשיו זה סאבלימינל.. ההרכב עשה עם עוד כמה אמנים שיר ביחד.. זה נורא נחמד.

actress

New member
ביקשת קיבלת גראפיטי 89../images/Emo26.gif+../images/Emo51.gif

אלפי תודות לג´וני וולקר הלא הוא בונה האתר של תיסלם שכותב כאן בפורום! והנה הקישור לשיר גראפיטי 89

AlanisJunkie

New member
../images/Emo41.gifאיזה שיר נהדר...../images/Emo41.gif

סי, יא מהממת אחת. אנחנו רוצים עוד!

samc

New member
מסכים! תודה רבה!!

הפעם אני מסכים איתך! שיר נהדר- וביחוד ב-הופעות. תודה רבה. בקרוב נגיע רחוק!

gidi ahronovich

New member
שיר שאני רוצה ואני משוכנע שאפילו לס

היי מיצטער על שגיאות הכתיב אני עיוור וצג הבריי שלי די דפוק ב1989 בבית הספר לסאונד סי היימן הקליטה שני שירים מדהימים ביופים שיצאו רק על תקליט בית הספר יש לי התקליט והעברתי את הה לדיסק היתי מת לשמועת את שני השירים הנל או את הבצועה הראשוני לבאתה אלי שהוא שונה בתחליט מהביצוע בתקליט השני

למעלה