חשוב-עתיד הפורום

Anabel74

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifחשוב-עתיד הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

מטרת פורום רייקי לצעירים היתה ליצור מקום אשר יהווה בית, לכל הצעירים הנושקים לרייקי..... אלה שנחנכו, אלה שטופלו, אלה שעוזרים, אלה שהוריהם כאלה, ואלה שסתם........צעירים וסקרנים....... קיווינו שתאהבו להיות כאן, כשם שאהבנו ליצור את המקום. מקום בו התפעלנו בכל פעם מחדש מהחבר'ה הצעירים והאיכותיים, המעניינים ובעלי חוש ההומור , המקסימים ובעלי החשיבה הפתוחה לעולם הרוח והנפש, אשר נכנסו לכאן. אני פונה לכל אחד מכם ושואלת - האם מטרת הפורום כבר אינה רלוונטית לכם? האם היתם מעדיפים להתאחד עם פורום הרייקי של הבוגרים? או האם הייתם רוצים להחיות את הפורום שלנו מחדש ולהפוך אותו לבית צעירי הריקי שבתפוז? ההחלטה בידכם. אני מקווה לקרא מכם בימים הקרובים ועל פי תגובותיכם (או חוסר התגובות) יקבע עתיד פורום זה. יום נפלא לכולם. לימור

ofirush 14

New member
אני בהחלט בעד להחיות אותו.

אנחנו בשום פנים ואופן לא נתאחד עם הרייקי למבוגרים! צריך להתחיל לעלות, אחרי הירידה הקשה (ביותר) שספגנו.

280388

New member
לא הייתי אומר בשום פנים ואופן, אבל

באמת עדיף להשאר כקהילה נפרדת.

אמממ...

עם כל זה שזה נחמד פורום לצעירים, בת'כלס אין פה בדיוק אנשים, ככה שאני אישית לא רואה סיבה למה לא לחבר את הפורום לרייקי הרגיל. גם ככה כשבאים לפה בשאלות "רציניות" מעבירים אותו להתייעץ בפורום הרגיל.

היי נעים מאוד אני חדש פה.

אני מציעה שבנתיים תישארו פורום משלכם תנסו לפרסם אותו לצעירים ולאחר מכן תחליטו.

למעלה