מפגש פורום!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifמפגש פורום!../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

כל הפרטים על
מפגש פורום - אוגוסט 2010
:
מתי? יום שלישי, ה-10 באוגוסט, 2010, בשעה 11 בבוקר.
איפה? מול החנות H&M, קניון עזריאלי, תל-אביב.
מה? תחילה התקבצות מול H&M וסבב היכרות (במידה ונצטרך). ננוח, נעשה סשן צילומים, נטייל בקניון (אם מישהו רוצה) ואולי (במידה ומזג האוויר יאפשר זאת) נתנחל ברחבה מחוץ לקניון, כמו בימי עברו. כשנחליט שדיי ונמאס לנו, ננדוד באוטובוס (63, דן) או ברגל (אם לא יהיה חם מדי\אם יהיה רצון) לקניון דיזינגוף-סנטר, שם נשב, נפטפט, נצחק, נצטלם, נאכל ונהנה. אני חושבת שכדאי שנישאר יחד לאורך המפגש, בניגוד למפגשים קודמים בהם התפצלנו דיי מהר. נקבע מקום בו נשב יחד, כך שאם מישהו רוצה ללכת למקום אחר הוא מוזמן, וידע איפה למצוא אותנו.
למה? כי גם אם לא כתבתם בפורום ו\או שמעתם את הלהקה כבר הרבה מאוד זמן, זה תמיד נחמד לפגוש חברים שמלא זמן לא ראיתם ושבטח התגעגעתם אליהם. יהיה נחמד להתעדכן אחד עם השני ולהחיות את מסורת רבת השנים של המפגשים ההמוניים שהיו לנו. אז באמת, לא תעשו את המאמץ להגיע? :)
התפקדות למפגש: שם: גיל: איזור מגורים: פרט מזהה (כדי שנוכל לזהות במפגש): תמונה: כל מי שמגיע, אנא מלאו את שאלון ההתפקדות, או לפחות סמנו
כדי לאשר הגעה. תודה, ונתראה בעוד יומיים

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif

שם: עטר גיל: 18.5 איזור מגורים: ת"א פרט מזהה (כדי שנוכל לזהות במפגש): לאדעת איך אתלבש... אבל בטוח אבוא עם תיק של המלכה האדומה מאליס. בכל מקרה, למקרה שאתן לא יודעות איך אני נראית- בלונד גרוע.
ואם לא תהיה לי חולצה טובה יותר אני בטח אהיה או עם טישירט כחולה שכתוב עליה I solemnly swear that I'm up to no good או טישירט שחורה עם ציור של ספק-מוח-ספק-תמנון בצבע סגול שכתוב עליה This is an outrage. אבל אני לא יודעת אם אבוא איתן כי חם. X: אז בטח אבוא עם חולצה כלשהיא של אליס. או... לא יודעת, משהו רנדומאלי. תמונה: נבדוק אם יש לי. X: הא, טוב~ יש לי קצת לא עדכנית, ממאי, כשרק צבעתי
השיער שלי הרבה יותר שרוף עכשיו ויש שורשים חומים וזה. אבל~ זה ברמת העיקרון.

Because Of May

New member
שתדעי לך שממש יפה לך בלונד :). ../images/Emo109.gif

למרות שיש לי תחושה שאמרתי לך את זה כבר...
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאמאשלו. O_ם

*LOL תודה~ הוא נראה די נורא עכשיו אבל הו וואל~

Wrath Within

New member
חח, כפרעלייך.../images/Emo11.gif

סביר להניח שאגיע ישר לסנטר, אחה"צ, אם עוד תהיו שם. קיצר-- נעם-- אני אדבר איתך כבר XD שם:גליה גיל: 19 איזור מגורים: חרא פרט מזהה (כדי שנוכל לזהות במפגש): הבגדים הכי מכוערים שהומצאו ע"י האדם. תמונה: עזבו, עדיף שלא.

טנהנה ../images/Emo223.gif

שם: עדי גיל: 19 וקצת יותר מחצי איזור מגורים: נתניה פרט מזהה: איןןןןןן לי מושג מה אלבש. תמונה:

NoAmItA ChAn

New member
מתייצבת למשימה!

שם: נעם D: גיל: 17 וחצי XP איזור מגורים: ת"א :) פרט מזהה (כדי שנוכל לזהות במפגש): כנראה ג'ינס קצר, כפכפים עם פרחים (של בירקנ <:) וחולצת טי-שירט, שיער גלי כהה עד הכתפיים פלוס :) תמונה: אין לי אחת עדכנית ונורמלית >;

ME../images/Emo150.gif../images/Emo119.gif

שם: גל D:
איזור מגורים: יבנה
פרט מזהה: נראה לי שתזהו אותי P: אבל אני אהיה עם חולצת הI LOVE GERARD WAY שלי, כנראה.
תמונה:

STEMINEM

New member
מזה מחררר ?.....

אולי אני גם הולך לקנות בגדים הארון שלי ריק

מה H&M?! איפה זה?! ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

למה לא סטימצקי כמו תמיד?
שם: קארין ת"א אביטל. שמי המלא הוא קארין ת"א הביטצ' הואהוא אביטל, אבל אני לא רשמית.
פריט מזהה (כדי שנוכל לזהות במפגש): אני אראה ככה -"
" כל המפגש. קשה לפספס.
תמונה: עם עדי הסקסית

okep

New member
../images/Emo40.gif נמנמ אם אני אגיע ,

זה יהיה ישר לסנטר . אז אני צריכה לדעת מתי בערך תהיו ואיפה .

אין לנו מושג מתי נגיע לשם. ../images/Emo223.gif

אבל זה לא יהיה כלכך מאוחר, אחרי אחת נהיה שם זה בטוח. קחי מספר טלפון של אחת מאיתנו וככה תוכלי למצוא אותנו.
אם את רוצה את המספר שלי אין לי בעיה, שלחי מסר. :)

okep

New member
../images/Emo40.gif אמ ,כן .

קצת ראיתי את זה מאוחר מדי , וחברה שלי הבריזה לי . פעם הבאה:)

Super Pumpkin

New member
הודעת הרגע האחרון ../images/Emo45.gif

שם: ספיר גיל:18 איזור מגורים: יבנוש פרט מזהה (כדי שנוכל לזהות במפגש): חח גלוש היפה תמונה: --->

למעלה