עשיתי את זה

בוזיקית

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifעשיתי את זה../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הלכתי לפגישה הראשונה שלי ב - 0A. מי שלא יודע - זה אגודה של אכלני יתר כפייתיים אנונימיים. (תיכנסו לבלוג של ענת OA ותבינו במה מדובר). הגעתי לפני הזמן והיה לי נורא נורא קשה להתקרב למקום, אז עשיתי "אמבושון" קטן ליד איזה בית בסביבה, מכווצת כולי, מקווה שאף אחד לא יבין לאן השמנה הזאת מתכוונת בעצם להגיע... מאוחר יותר גיליתי עוד 2 שעשו בדיוק אותו דבר והסתתרו באיזה מקום קרוב, ובהגיע השעה היעודה הגיחו כולם מהמחבוא שלהם ופתחו איש איש את הדלת... אני נכנסתי אחרונה מביניהם, אך עדיין בסך הכל הרביעית או החמישית. אחר כך החלו לזרום עוד אנשים פנימה. הרגע הזה של כיפוף ידית הדלת היה קשה ביותר. נתקפתי חרדה איומה - מה אם יהיה שם מישהו שאני מכירה או שמכיר אותי? מה אם אתחיל לגמגם למרות שאין לי חרדה חברתית, רק טיפה ביישנות... אבל כולם קיבלו אותי בכזה חום ואהבה, ששמורה כנראה רק לקבוצות תמיכה מסויימות. אנשים ברכו אותי, הציעו לי הסברים על מה שמתרחש שם, הזמינו אותי להתקשר אליהם ולהיתמך בהם - אתם לא יודעים כמה שאני המומה שעשיתי את זה בכלל... טוב, תראו, המלחמה במחלה הזאת, שנקראת אכילה כפייתית, היא לא פשוטה בכלל. ויש להם שם כמה קבוצות עם נושאים שונים. אני צריכה ללכת עוד כמה פעמים כדי להחליט איזה סוג קבוצה מתאים לי, אבל נראה לי שאני הולכת לאמץ לעצמי "משפחה" חדשה, ובטח אמצא גם חברים לצרה, שהרי אף אחד שלא היה בסרט הזה לא יכול להבין על מה מדברים שם. כולם שם מדברים באותה שפה ממש! וזה מופלא! הרבה זמן חלמתי לעשות את זה וזה היה בהישג יד אבל כל פעם היו תירוצים אחרים. וזהו, הרופאה שצעקה עלי שלשום, שאינה מוכנה עוד לטפל בי, היתה הטריגר שגרם לי לקחת את עצמי בידיים ולעשות את המעשה. אני מאוד נרגשת. מקווה שאתמיד ואלך לשם, ואעשה מה שהם מציעים. אולי פעם אחת בחיים שלי אני אדע גם לקבל ולא רק לתת
החזיקו לי אצבעות שפעם אחת בחיים שלי משהו יסתדר לי!!! החזיקו לי מעמד, כי זה הולך להיות תהליך אינטנסיבי ומייגע, שדורש השתתפות של כמה פעמים בשבוע בפגישות ומלא טלפונים של תמיכה ביום, ודורש גם קשר יומיומי הדוק עם המאמן שלך... בקיצור, באמת תיכנסו לבלוג של ענת OA ותבינו שם הכל. זה ביומנים אישיים, לא בבלוג טי וי. זהו, שיהיה לכולנו לילה נפלא, והמון המון אהבה והצלחה לכולנו בכל אשר נלך!!! אוהבת ומחבקת, בוזי

בוזיקית

New member
החזיקו לי מעמד = החזיקו לי אצבעות

וגם ההדגשה נועדה להיות רק במילים "לקבל" ו"לתת". הכל מהתרגשות...

motek89

New member
כל הכבוד בוזיקית!!!!!! אני גאה בך!!

ממש יפה!!!!! אני שמחה שעשית את זה...
אני.. לעומתך.. לא הלכתי כי בסוף איתי לא יכל לבוא
אבל האהבה גוברת.. חח אני מרגישה כמו ילדה קטנה אבל אני אוהבת אותו.. כל כך

ibiza1600

New member
בוזיקית מאמי מחזיק לך אצבעות

אני גם אני וגם אימי יורדים לקבוצות תמיכה האלו דבר אחד אני לא מבין זה פורום חרדה לא אז מה הקשר לאכילת יתר כי ראיתי שרשמת שאת לא סובלת מחרדות? ואני לא וולגרי אני פשוט שואל קבלי אותי בנימה חיובית

בוזיקית

New member
איביזה יקר, למה התכוונת כשכתבת

אמי ואני יורדים לקבוצות תמיכה האלו? מה פירוש המילה יורדים??? ושנית, נכון, זה פורום חרדה, אך אני מרגישה בו כמו בבית, מכיון שאני מאוד פעילה בו, והמשתתפים בו מאוד קרובים לליבי, ולכן מצאתי לנכון לכתוב גם על הסיפור המרגש הזה, מה גם שמדובר פה בהחלט באקט של התגברות על חרדה, שהרי משתתפי הפורום יודעים כמה שהיה לי קשה לעשות את הצעד... להכיר בבעיה שלי, ולהודות בה. אני לא כתבתי שאיני סובלת מחרדות. מוזר שזה מה שהבנת מכל מה שכתבתי - כתבתי שאני לא סובלת במיוחד מחרדה חברתית. מה שאפשר להבין מהמשפט הזה: א) אני לא סובלת במיוחד מחרדה חברתית, כלומר, אני סובלת במידה מסוימת, אך לא כזו שמשתקת את חיי על פי רוב. ב) שיש לי חרדות אחרות למכביר, ועל כן שמורה לי הזכות המלאה לכתוב פה כאוות נפשי, כל עוד איני פוגעת באחרים, ועד היום נדמה לי שלא עשיתי את זה, ואם כן אני מבקשת את סליחתו של כל מי שנפגע ממני והוא בהחלט מוזמן לספר לי אם נפגע, ואני אתנצל בפניו אישית. אני בסך הכל מנסה לתרום פה מנסיון החיים העשיר שלי, לצערי, ומנסה גם לשאוב כוחות מהמשתתפים, ואני רוצה להגיד לך שהיחסים שנוצרו פה בפורום בין המשתתפים הם מהיפים ביותר שיש. אני בהחלט מקבלת אותך בנימה חיובית, ומקווה שעמדת על ההבדלים בניסוח, כפי שהבנת אותם בטעות.

ibiza1600

New member
התכוונתי שאנחנו מגיעים לפגישות

אין צורך להתיימר על דקויות. :) ישר כוח על המגילה שרשמת לי לא תארתי לעצמי שתכעסי עלי סהכ הייתי עייף וניסיתי לעזור אני ממש חסר אונים מול החרדות האלה אז אולי תזרקי לי מילה טובה במקום להפציץ אותי עם כל מה שרשמת אוהב אותך וזקוק לך איביזה

בוזיקית

New member
איביזה יקר, אינני מיימרת, באמת

ובתמים לא הבנתי (עד עכשיו אני לא מבינה) מה הכוונה "יורדים". סורי שאני זקנה מדי, אבל לא מכירה את הסלנג הזה... אינני מגנה אותך ואינני כועסת עליך, אך מהמסרים שלך עולה טינה כלפיי (או כלפי העולם בכלל, לא יודעת) ואני בוחרת לא לקחת את זה אישית - יש לי מספיק את החרדות שלי והבעיות שלי. אני עוסקת בדקויות, מצטערת, זה חלק מהמקצוע שלי, וחשובה לי מאוד הבנת הנקרא - שיבינו טוב מה שקוראים (לא, אני לא מורה). ראית? יש הבדל עצום בין מה שכתבתי לבין מה שהבנת, או כמו שאומרים - חיים ומוות ביד הלשון... אני לא "מפציצה" אותך, ממש לא, רק הגבתי באריכות, כמו שאני נוהגת לעשות בדרך כלל (מי אמר שאני מושלמת?!) מתוך כבוד שאני נותנת לך. ממש לא מקובל עלי שתפנה אלי בנימה כזאת מרירה ואחר כך תגיד שאתה אוהב אותי. יש דרכים להביע גם התנגדות בצורה מנומסת (והרי לא ביקשתי שכולם יאהבו אותי או יסכימו עם כל מילה שלי). התנצלתי בפני שירין לאחר שלקחתי מה שכתבת לתשומת הלב, ולא ראיתי שהיא בכלל נפגעה ממני. כנראה שהכל בראש שלך, ולמרות הכל התנצלתי בפניה כדי שחלילה לא תחשוב שגרמתי לה להרגיש לא רצויה (אני מעדיפה לפגוע בעצמי מאשר באחרים, וזו עוד בעייה שאני מנסה לעבוד עליה). אני יודעת שניסית לעזור, ואני חושבת שכתבת כאן בפורום דברי טעם הראויים להתייחסות. אני לא "זורקת" מילים בדרך כלל, אני שוקלת וחושבת עליהן לפני שאני כותבת אותן, כי היחס שלי למילה הכתובה הוא חשוב ביותר. אני כן מאחלת לך, כמו לכולנו, התמודדות יעילה עם החרדות, ומי יתן שכולנו נדע שלווה בנפשנו הסוערת... בוזי

ibiza1600

New member
בוזיקית אני חושב שקיבלת

את הרושם הלא נכון לגבי מצטער אם פגעתי בך לדעתי ממש חבל לבזבז אנרגיות מיותרות תנשמי עמוק ותרפי זו התרופה היחידה שאני יכול להציע לך כרגע ואם את לא מקבלת את אהבה שלי אז לפחות תתני לי יד ואתן לך את ידי את יכולה להמשיך לכעוס עלי אבל אני שוב אומר לך שקשה לי אז בפעם הבאה שאת רושמת לי משהו תזרקי לי משהו יותר חיובימאשר שוב להפציץ אותי ושוב אני מסביר זו דרך ביטוי "לרדת לקבוצות". שלך איביזה

ibiza1600

New member
ליתר דיוק

אימי הולכת לפגישות של אכלני יתר ונתונה במצב שלך OA אני להיפך פשוט דוחה ארוחות ואכל רק כריך או שניים בערב מול המחשב אף על פי שאני נראה יותר אתלטי מאשר רזה ואני יורד לפגישות של אותה חברותה שלך רק בנושא אחר כפי שאת יודעת יש ים נושאים בתוכנית העולמית הזו אם אני אכן נוגע בנקודה

אוי..זה נפלא../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

באמת! אני שמחה יחד איתך
ומקווה הכי בעולם שמעתה והלאה יהיה לך הרבה הרבה אושר

למעלה