שירשור הפרק היומי

Nira22

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשירשור הפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

אמנם באיחור... אבל עדיף שיהיה מסודר... היה פרק יפה ... אהבתי.

JuSt A d i

New member
פרק נחמד

קיין אידיוט באיזה זכות הוא יורה ככה בכבשים???? ניק חחח איזה חננה הוא אבל הארוחה בסוף הייתה ממש נחמדה וכן קיין וסטיבי ממה יתאימו

../images/Emo123.gifמסכימה איתך

קיין שבר לי את הלב עם האחזריות שלו איך שהוא הרג את הכבשים ......... ואלכס כל הזמן מגן עליו כאילו הוא אמא שלו (וחברה אני חדשה אני פה כבר שבוע ואף אחד לא אמר לי ברוכה הבאה)

nini15

New member
אהבתי את הפרק ../images/Emo99.gif

השחקן שמשחק את קיין ממש מוכר לי מישהו יודע מאיפה ?
אוףףף ניק חמוד והכל אבל אני מזה רוצה שטס תהייה עם דייב ולא עם ניק דייב יותר מתאים לה לדעתי
וזהו נראה לי שבסוף התברר שגם קיין פסיכופט מתחיל איך שהוא הרג את הכבשים ואח"כ התחיל פתאום לשתות באמצע היום גם אלכס שם
שמשהו לא הכי בסדר איתו

Nira22

New member
מ"קרוב רחוק" כתוב גם למטה

באחד השרשורים של אתמול (שעה 21:39)

Nira22

New member
נצל"ש - נועה ../images/Emo50.gif מחר

(אני לא יודעת אם ייצא לי להיכנס למסנג'ר)

nini15

New member
כן ראיתי שרשום אבל לא ראיתי את

הסדרה קרוב רחוק אז לא יכול להיות שאני מכירה אותו משם
תודה

adinabl

New member
גם לי נראה!

קיין ממש נראה פסיכופט כזה- די מושלם בששביל סטיבי בהתחשב בגברים שהיו לה עד עכשיו, עם בעלה והחבר המאפיונר שהיא גנבה ממנו את אבני הלשם..... הוא ממש מפחיד אותי קיין הזה.... הוא ממש נראה פסיכופט שכזה! למה הם לא יכולים לצרף לסידרה מישהו נורמלי סוף סוף?ולא איזה שיכור-

nini15

New member
נכון לאחרונה כולם מחוץ לסט הקבוע

פסיכופטיים רק צרות יש להם שם
בזמן האחרון

נועה167

New member
פרק נחמד :)

סטיבי וקיין ממש מתאימים!! הם כאלה חמודים! חח קייט הייתה מסכנה.. :( לא חשבתי שהיא לקחה את זה כזה קשה ויעשו מזה סיפור אבל דייב כמובן הציל ת'מצב :) איזה מאמי. וראו את טרי! חח :)

ענת71

New member
../images/Emo25.gifהפרק היה מאד רומנטי.

הפרק היה מאד יפה סוף סוף הם הגעו למסקנה שהם אוהבים אחד את השני.

למעלה