שרשור הפרק היומי

the friend

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשרשור הפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

כל התגובות לפה.

Nira22

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

מסכנה סטיבי - היא יודעת להסתדר כשזה נוגע לחיים ולסביבה אבל כשזה מגיע לגברים היא די תמימה....ידעתי שקיין יברח לה ודי חששתי שהוא יגנוב לה את הכסף... מזל שהוא הרתיע את הוין הזה... וכל הקטע הזה שהיא הרגישה לא רצויה בגלל המיזוג כביכול של ריאן - מקלאוד הזכיר לי את טס בזמן שקלייר ופיטר עשו מיזוג בין דרוברס לשרשראות אוסטרליות (נדמה לי שזה השם...) ושגם טס הרגישה לא רצויה וקיבלה את ההצעה של שותפיה לבית קפה. לפחות פה טס שמה לב לסטיבי. שלא כמו קלייר שהיתה אז די מסונוורת מפיטר (עד היום לא הבנתי כ"כ למה?!) ולא כ"כ שמה לב לטס... ואגב מיזוג איזה שתלטן הארי הזה, איך אני לא סובלת אנשים כמותו...מזל שטס העמידה אותו על המקום-טוב זו טס, לא שומרת דברים בלב ואומרת הכל במקום לפעמים בחוסר טאקט אך בחן.... שורה תחתונה: פרק טוב (מההתחלה ועד הסוף) אהבתי.

JuSt A d i

New member
פרק נחמד

גם אני ממש פחדתי שקיין יעלם עם הכסף אבל שהי באה לוילגול חיכיתי לרגע שהיא תמצא את התיק עם הכסף

נכון... ../images/Emo45.gif

מצד אחד זה היה די צפוי שיברח עם הכסף שלה... כאילו למה לא?! מה איכפת לו להתחיל ככה חיים חדשים על חשבונה?! אבל, ממש הופתעתי שלא עשה זאת
כנראה שבכל זאת יש לו תקנה.

adinabl

New member
זה היה ברור!

זה היה כ"כ ברור שהוא לא יברח עם הכסף שלה! אם לא אז למה כל הגילוי לב הזה על אני רק רוצה לנסוע איתך לא אכפת לי שכר אין לך כסף! קיין ממש מתאים לסטיבי הם ממש חמודים ביחד! ואני ממש מקווה שהוא יחזור עוד מעט בלי פשעים והם יהיו ביחד!

פרק טוב../images/Emo187.gif

סוף סוף התגלו סימני אופי אצל טס שוב
שמחתי שהיא עמדה על שלה מול הארי אוח הוא כזה מעצבן!! וניק הרג אותי "לא אכפת לי כלום כל עוד אני אוכל לקרוא לך אישתי הקטנה" ואלכס היעה כזה פשוש עם סטיבי !!! וקיין ! פושע עם נשמה

yaelelele

New member
אהבתי את הפרק נורא..../images/Emo99.gif

קיין ממש ממש מעצבן.. אבל יפה שהוא לא לקח את הכסף.. ואני שמחה מאד מאד שהוא עזב... ממש לא אהבתי אותו...
אבל סה"כ היה פרק מעולה ויפה מאד איך שטס עמדה על שלה כל הכבוד לה

מה כאילו קיין עזב לגמרייייי????????

והניק הזה פשוט שיא המתיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תתתתתתתתתתתתתתתתת
תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

נועה167

New member
הפרק...

היה פרק ממש יפה, קיין הזה חמוד! הוא אמנם עיצבן אותי הרבה מאז שהוא בא בגלל מה שעשה לסטיבי והכל אבל עדין אני אוהבת אותו משום מה. רק חבל שהוא עזב את סטיבי.. מסכנה בכלל הפרק היא נדפקה, מזל שהוא עזר לה עם הכסף. והוא חמוד שהוא לא לקח זה רק אומר שהוא לא עד כדי כך גרוע. ניק הצחיק אותי עם ה"ווייפי" שלו חחח והארי יו איזה קרציה... ואלכס הזה יוו איזה חמוד! זה רק אני או שמאז שקלייר מתה הוא כזה יותר בוגר כזה ! חח הוא פשוט חמוד... אין מה להגיד :) בסוף הייתי בטוחה שטס תגיד לסטיבי לקנות את "וילגול" או איך שלא קוראים לזה, והם יחברו חוות, אבל לא חח אבל מזל שהיא נשארת :) ולוק (אח של קיין) אז אני כבר מחכה שהוא יהיה עם ג'ודי...... יאללה הם יהיו חמודים יחד. קיצר אחלה פרק!

ענת71

New member
../images/Emo9.gifסוף טוב הכל טוב.

פרק קצת מותח אבל בסוף יסתדר לטובה.

Nira22

New member
נצל"ש - קיין ../images/Emo36.gif

הלילה שודר סרט בהוט דרמה (ערוץ 12) בכבלים בכיכובו של קרייג מקלחלן הלא הוא קיין... קרייג מגלם את הניצול היחיד (של מפולת שלגים שהתרחשה באוסטרליה בשנת 1997) שחולץ לאחר 65 שעות של שהייה תחת השלג. הסרט מבוסס על סיפור אמיתי. שם הסרט: "מפולת" ש.ח. היום/מחר 4:20 , 12:20.

shllomts

New member
משהו לא ממש סגור עם הפרק הזה- הרהור

היה פרק טוב. אבל קצת התאכזבתי כי לא הגיוני שסיפור האבנים נגמר בכזאת קלות, ואם קיין פתאום בסדר עם סטיבי (מה שמוכיח שהוא לא לגמרי רע ושהוא אוהב אותה) אז מה פתאום הוא עוזב (אולי הוא עוד יחזור?) ואם טס כל כך רוצה שסטיבי תשאר אז למה היא לא מציעה לה את וילגול? (כי הרי ידוע שככל שיותר אנשים הם הבעלים של שטח, יש יותר מהומה) ואם ניק הופך להיות שיא המתיקות- לא ישארו בעיות... (למרות הארי, סנדרה וסאלי). בקיצור- מרוב הרהורים................. רק על ג'ודי אפשר לסמוך שיהיה לה תפקיד חביב שלא מוביל לבלבול.

moria007

New member
למה טס הציעה שותפות???

זה ממש לא מסתדר לי!!!!! כאילו, דרוברס אמורה להיות של משפחת מקלאוד!!!!! וסטיבי היא ממש, אבל ממש, לא משפחת מקלאוד!!!!! עכשיו התסריטאים משלימים את החלפת קלייר בסטיבי. עכשיו היא תהיה שותפה בדרוברס????? אוף, זה ממש מעצבן. אין לי בעיה שלסטיבי תהיה אדמה, אבל הייתי בטוחה שהיא תציע לה את וילגול, זה הרבה יותר הגיוני!!!!! חוצמזה פרק טוב, אהבתי שטרי דואג ללוק.... נו, ועכשיו נצטרך לחכות מיליון שנה כדי שלוק וג'ודי יהיו ביחד?.... אני מקווה שלא. אציל נוצר הרושם שלוק עשה משהו רע בצעירותו וקיין מפצה את הפושעים על כך, ובכך מגן על לוק. האם רק אני חושבת כך? העיקר שטס וניק חמודים ביחד ומתרגלים זוגיות בריאה (לשם שינוי...) רק עוד ארבעה פרקים...... אני באבל.........

למעלה