שרשור הפרק היומי

the friend

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשרשור הפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

פרק לפני אחרון.....

shulak14

New member
מחר הגמר הגדול

ביום ראשון חוזרת כבר סדרה אחרת. שוב נצטרך לחכות שנה להמשך !

shulak14

New member
הסידרה העתיקה עם הכומר והבת

שנדמה לי עוסקים בבילוש. שכחתי את השם.

לא ישבתי שאני אומר את זה אבל...

אלכס הזה....פשוט מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איןןןןןןןןן אני מאוהבת בו!!!!!!!! הוא הבנאדם הכי מצחיק, חתיך ומדהים עלי אדמות....עם כל הכבוד ניק...סורי אבל אח שלך פשוט מלךךךךךךךךךךךך אהבתי אותך וכמה שאתה רומנטי והכל אלכס הזה פשוט...לנשוךךךך אותו!!! ואני אישית חושבת חוצמזה שדייב וקייט קצת מתאימים...היא חמודה.... וזה באמת חוצפה שלא הראו ממש את ג'ודי ולוק ביחד!!!!! וניק וטס...מזל טוב לכם!!! אתם כ"כ מתאימים...חחח חמודים שלי...:)

אושר מ

New member
מה לכל הרוחות הלך שם בין

סטיבי לאלכס? ראיתי רק את הסוף, את השיחה שלהם...

yaelelele

New member
אהה..!! אחלה פרק....

אושר מ הם התנשקו.. היה אחלה פרק.. בזמן האחרון הפרקים מעולים! חבל שזה הסוף..

איזה פרקקקק../images/Emo66.gif

היה פרק סוף הדרך חבל שמחר ניגמר
קייט קזאת מצחיקה טס וניק כאלה מתאימים ואלכס אין מה להגיד עליו הוא מקסים גו'די היא קזאת מצחיקה וסטיבי ליפעמים מתוקה וליפעמים מעצבנת אבל בפרקים האחרונים היא כזאת חמודה....... (נחקה לפרק של מחר מקווה שיהיא טוב)

ריטה1

New member
אולי קצת ראשי פרקים/תקציר?!!!

אני מקליטה וארה את הפרק רק מחרתיים.

Nira22

New member
אחלה פרק../images/Emo58.gif

קייט באמת מצחיקה חבל"ז. קרייג מתחיל לעצבן אותי מה הוא לא מבין רמזים?! איזה מצחיק היה עם הבלבול של החשפנים ואיך שהחשפנית באה בדיוק כטס החזיקה לסנדרה את היד...
ואני חייבת לציין שלא חשבתי שאחוש כך
(כי אני לא נופלת בפח ישר) אבל קצת ריחמתי על סנדרה בפרק... כמו כן, למרות שבפרקים האחרונים סטיבי הצליחה להרגיז אותי (היחס לאלכס בעיקר...)אני די מרחמת עליה כי כל הדברים הרעים והמעצבנים קרו לה לאחרונה... אגב איזה חמודים הם היו ובכלל אלכס כשהוא הוציא את מה שבלב וכשהוא ניחם אותה. ניק וטס היו חמודים (כמו בכל הפרקים לאחרונה) והגיע הזמן שיתנשקו כמו זוג מאוהב ומאורס. אהבתי כשהיא אמרה לו מה דעתה על אמא שלו ואיך שהוא הרגיע אותה.

moria007

New member
פרק חמודדדדדדד!!!!

אני פשוט לא מאמינה שמחר נגמר......
פרק מעלוה!!! מה נסגר עם קייט????? זה ממש לא הגיוני שהיא תהיה עם דייב, זה לא מסתדר לי! זה מוזר מדי! איזה מזל שאלכס וסטיבי לא ביחד, זאת ממש בגידה בזכרה של קלייר!!!!! קרייג הזה דביל, אבל בצורה מצחיקה.... אהבתי שטס אמרה לניק על אמא שלו... והקטע זה שזה כן אישי! היא הרי שידכה לו את סאלי! הכל ביגללה!!!!! ניק מתוק......
סנדרה ממש ילדה קטנה, מה היא נעלבת מכל שטות?... יפה מצידו של ניק להזמין את דייב למסיבה שלו. אין על ניק, איזה לב רחב יש לו!!!!!!!!! מעניין איזו שמלה יש לטס!!!! מצד אחד אני לא יכולה לחכות למחר ומצד שני אני לא רוצה שמחר יגיע............

נועה167

New member
הפרק...

היה פרק ממש יפה ומצחיק!!! קודם כל כמו שאני לא מפסיקה להגיד- אני ממש אוהבת את אלכס וסטיבי!! ויש בזה משו מוזר אם הם היו ביחד בגלל קלייר אבל עדין לא היה איכפת לי כ"כ. אבל בכלל הם מושלמים ! שניהם כל כך חמודים!! ג'ודי הייתה חמודה כרגיל! וקייט הזאת קורעת.. וסחטיין על ההופעה שדפקה! קרייג מפגר.... הוא מתנהגת כמו ילד בן 6 אז אני מקווה שהיא תתרחק ממנו! וזה אמנם יהיה מוזר אם היא תהיה עם דייב אבל עדין עדיף על קרייג. טס ממש צדקה על מה שהיא אמרה על אמא של ניק... היא תמיד התייחסה אליה ככה, אבל ניק היה סבבה איך שהוא הרגיע אותה :) מה שהיה חסר לי בפרק זה קצת לוק וג'ודי~! (ביחד) אה ועוד משו... ממש ריחמתי על סנדרה! היא נראתה מסכנה כזאת וטס הייתה ממש חמודה אליה :) היה אחלה פרק (כמו רוב הפרקים :) אבל מחר פרק אחרון! אני מתה....זה כמו מנת הסמים היומית שלי! אני לא יכולה בלי!!!!!! :(

Kasey

New member
אני די משוכנעת שהשחקנית בהריון

באמת הפנים שלה נפוחים, וגם ראו שהיא התמלאה. ואחר כך ניסו להסוות את זה כמה שיותר - הלכה עם בגדים רחבים, מן צעיף בחתונה, עם דפים בידיים - ובעיקר צלמו אותה משלב מסוים רק מהכתפיים ומעלה, כמו בשיחה עם טס כשהיא במכונית, אבל לא רק. וגם בחתונה היה רגע שהיא קמה ולשנייה המצלמה תפסה אותה ורואים בטן.

למעלה