שרשור ICQ החלפתי כינוי!:) ממזמן לא היה פה שרשור אייסיקיו רציני של חברי הפורום..
ג גיים בויז New member 7/3/06 #1 ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשרשור ICQ../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif החלפתי כינוי! ממזמן לא היה פה שרשור אייסיקיו רציני של חברי הפורום..
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשרשור ICQ../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif החלפתי כינוי! ממזמן לא היה פה שרשור אייסיקיו רציני של חברי הפורום..
E edenc1 New member 7/3/06 #3 גם אני כבר לא מת על אייסי../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif מי שרוצה שיזמין אותי במסנג'ר: [email protected] לאייסי אני לא נכנס...
גם אני כבר לא מת על אייסי../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif מי שרוצה שיזמין אותי במסנג'ר: [email protected] לאייסי אני לא נכנס...
I is258 love shiri New member 7/3/06 #4 ../images/Emo12.gifמי אתה?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif חחח סורי אבל "החלפתי כינוי" לא בדיוק אומר לי משהו...?
../images/Emo12.gifמי אתה?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif חחח סורי אבל "החלפתי כינוי" לא בדיוק אומר לי משהו...?
E edenc1 New member 7/3/06 #6 דווקא לא../images/Emo6.gifחחח../images/Emo9.gif../images/Emo59.gif היא התכוונה מי זה גיים בויז... באמת מי?
דווקא לא../images/Emo6.gifחחח../images/Emo9.gif../images/Emo59.gif היא התכוונה מי זה גיים בויז... באמת מי?
א אסי סרחנה בנשמה New member 8/3/06 #12 זה לא הגיים ביוז אלא הגיי ביוז| יא עילג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח וסורי חשבתי שהיא התכוונה לך P:
I is258 love shiri New member 7/3/06 #7 אני יודעת מי זה עדן../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif אמרתי לו כבר פעמיים להתחדש... אני לא יודעת מי זה גיים בוי כשאומרים שמשנים כינוי בדרך כלל צריך לומר גם מה היה הניק הקודם...
אני יודעת מי זה עדן../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif אמרתי לו כבר פעמיים להתחדש... אני לא יודעת מי זה גיים בוי כשאומרים שמשנים כינוי בדרך כלל צריך לומר גם מה היה הניק הקודם...
ל לירווונע New member 7/3/06 #11 תסתכלו בהודעות האחרונות שלו../images/Emo110.gif הוא עשה ת'שירשור הזה בכמה פורומים
T ToXic BoY17 New member 9/3/06 #13 ../images/Emo41.gif I Seak You- 193817573 Messenger- [email protected]