AmiTutiT14
New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifהפרק השבועי!../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif
אני לא יודעת אם המדיניות של הפורום קובעת שרק שירלי וסהר יכולים לפתוח את השירשור הזה, אבל אני ראיתי שאף אחד לא פתח וכבר ממש רציתי לכתוב... אז סורי אם אני טועה
אז מה היה לנו היום
קיבלנו תשובה על השאלה הכי גדולה וחשובה: האם אלביס חי או מת
אז למזלנו הוא חי, וכמו שחזיתי (
) ועוד הרבה אנשים אחרים חזו, רק השבי התפוצצה
. ועוד אלביס: הוא פגש את סמל רוני, שהגיעה לביתם של אלביס, איקה ואסתי, ואיקה מאד קינאה, לא שהיה לה במה. עובדי המשרד הבכירים השתתפו במעין "הזכרה" למיכל ז"ל, ובבוקר רוב עובדי המשרד השתתפו בלוויה שלה. נצח היה העצוב והמדוכא ביותר מבין כל העובדים. צבי בילה את מרבית הלילה בחקירות בתחנת המשטרה הודות הרצח. הוא הציעה לאסתי קידום במישרתה; מהמזכירה האישית הישר לתקציבאית ראשית, אותו התפקיד שהיה שייך למיכל, מה שכמובן יאלץ אותה לעבוד פנים מול פנים עם וויקטור מארק ובנו, ישראל מארק, שבהמשך יעורר וויכוחים רבים בין אסתי לאביה אלביס. נטלי נפגשה עם דינה, ובישרה לה שהיא בהריון, ושהיא בטוח תהייה הסבתא, רק שהיא לא בטוחה אם זה מנועם או מעומר.
ומה יהיה לנו בפרק הבא
(
, ע"פ מה שראינו בזמן הכתוביות) עומר יגיד משהו לאסתי, שיגרום לה להפגע קשות. דינה תכעס מאד על נועם על כך שלא הבין את המלכודת שתמנה לו נטלי.
שרשרו תגובות על הפרק
אני לא יודעת אם המדיניות של הפורום קובעת שרק שירלי וסהר יכולים לפתוח את השירשור הזה, אבל אני ראיתי שאף אחד לא פתח וכבר ממש רציתי לכתוב... אז סורי אם אני טועה