AmiTutiT14
New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifהפרק השבועי../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif
אז מה היה לנו היום
אסתי רבה עם אלביס, ולא הסכימה לחזור הביתה אלא אם כן אלביס בכבודו ובעצמו יבקש ממנה לחזור, ולכן נשארה לישון אצל עלמה. עלמה שאלה את אסתי מה קורה איתה ועם עומר, ולמה היא לא מספרת לו שזאת היא שמנהלת איתו רומן בצ'אט. אסתי עונה לה שזה בגלל המראה שלה, ולאחר תיחקור קצת מתגלה לעלמה שאסתי בתולה למרות גילה המופלג (יחסית לזה), 27. היא מנסה לעשות לאסתי מייקאוור, שכולל מהפך במילתחה, חלק כיף, וחלק לא כל כך כיף, סידור גבות... הן מגיעות למשרד, אבל אסתי מחליפה את הבגדים בחזרה ומפזרת את השיער, מפני שלטענתה "זאת לא אני....".
איקה מוצאת את אלביס מול המראה בשעה מאד מאוחרת בלילה, שר את שירי הדיכאון של אלביס פרסלי, בזמן שהוא מצדיע. היא אומרת לו שהיא דואגת לו ושאולי כדאי שהיא תזמין אמבולנס. הוא עונה לה ש"לא בא לי שיבואו אנשים עם חלוקים לבנים ויקחו אותי... וידקרו בי את כל המחטים האלה... ויקבעו שאני משוגע... אדם משוגע רק בפני עצמו! אי אפשר לשנות את זה!".
נטלי עושה לעומר הצגות הקאה, ועומר (שהיה כוסון הצורה בלתי רגילה היום) צועק עליה וקורא לה גמלה (וגם מצחיק בצורה בלתי רגילה), ואומר לה ש"את בהריון בדיוק כמו שאני בהריון!". נטלי החכמה (בצורה בלתי רגילה...) מסבירה לפנוץ' שאין דבר כזה גמלה, אלא נאקה, ואבא שלה לימד אותה את זה כשהיא הייתה ילדה, ומוסיפה שחבל שהוא לא בהריון, כי אז הוא היה מרגיש את הבחילות החזקות וההקאות הבלתי פוסקות. עומר ממליץ לה להוציא ספר ביוגרפי. נטלי משנה נושא, ומחליטה שהתינוק בעט. עומר מסביר לה בכעס שהוא לא יכול לבעוט כי היא רק חודש-חודשיים בהריון, ונטלי מתגרה בו ואומרת לו שזה תינוק מיוחד מבין רוזנטל, ואם הוא אומר את זה ומעודכן בחודשים שהיא בהריון, הוא אוהב אותה ורוצה להיות איתה.
צדוק היקר (המשיכו לקרוא...) מתגלה לנו כמנהל החשבונות של אלכס, כשדינה מפסידה המון כסף. אלכס מבסר לדינה שהיא מכורה להימורים, אבל היא אומרת לו שהיא ממש לא מכורה, וההימורים זאת רק נקמה מתוקה. כשהיא מגיעה הביתה בשעה 6 לפנות בוקר, היא מגלה את צבי ער ומחכה לה, והוא כועס עליה מאד ואפילו צורח עליה איפה היא הייתה כל הלילה (ולא, היום היא לא אמרה שהיא הייתה במישמר האזרחי...). הוא מציעה לדינה לשכב איתו, אבל היא אומרת לו שהיא בגדה בו ("פעם אחרונה ששכבתי הייתה לפני.... חצי שעה, מעכשיו!").
עוד צדוק (הבטחתי לכם:]): אלביס ופקד רוני שמש (אעלק) מזמינים אותו לחקירה הודות הרצח של מיכל ז"ל בביתם של אלביס, איקה ואסתי, והוא יוצא נקי.
בזמן הישיבה של הקמפיין של ישראל מארק, צבי מודיע שמרות מה שאומרים העיתונים, ולמרות מה שאומרת המשטרה, הוא מתעלם לגמרי מהעובדה שוויקטור מארק אחראי לרצח של מיכל קצב. אסתי מתנגדת בתוקף, וצבי מודיע לה ש"או שאת עובדת 'פירסום רוזנטל' בקמפיין ישראל מארק, או שאת בת של רודף של וויקטור מארק. תחליטי עכשיו". היא מחליטה להתפטר. לכן היא קמה, ועוזבת את הישיבה.
ו...מה יהיה לנו בשבוע הבא
דינה טופסת את נועם (שעליו לא שמענו היום) ועלמה מתנשקים במשרד.
עלמה מתפטרת מהמשרד.
דינה שואלת את אסתי אם היא כבר לא מזכירה, ואסתי עונה לה שהיא התקציבאית החדשה.
דינה אומרת לצבי שהיא לא רוצה את אסתי בתור תקציבאית. צבי עונה לה שאין לו זכות לקבוע, והיא אומרת לו שיש לה את הזכות המלאה לקבוע.
עומר אומר לאסתי שהוא ממש לא מסוגל שהיא תעזוב אותו, ושהיא בכלל לא יודעת כמה שהוא צריך אותה לידו.
נצח (שגם אותו לא ראינו היום... אולי הוא עשה משהו לנועם;]) אומר לאסתי שהוא לא היה מוותר על עומר.
אסתי תספר משהו מאד חשוב לעומר..... או שלא.
שרשרו תגובות על הפרק
שבוע מדהים ומותח לכולם,