הפרק השבועי

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifהפרק השבועי../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

פרק 25- פרק אחרון לעונה השניה
אז... מה היה לנו היום?
אסתי יצאה מהמשרד בסערה, ועלמה אחריה. עלמה הלכה לנועם ואמרה לו שצבי פיטר אותה. הם התנשקו, ונועם אמר לה שהוא אוהב אותה. דינה תפסה אותם, והטיחה בנועם האשמות, שהיא כבר לא יכולה לסמוך עליו.
דינה זימנה את כל משפחת רוזנטל (צבי, נועם ועומר) לישיבה, ודיברה איתם על כל הבעיות שצצו במשפחתם, כגון ההריון של נטלי, חוץ מהנשיקה שראתה כמה דקות לפני כן. לאחר שנועם ועומר עזבו היא נשארה עם צבי בחדר ישיבות וביקשה ממנו להביא לחדר את מנהל החשבונות, מפני שהיא רוצה את העסק.
עומר התחנן בפני אסתי להשאר במשרד ולא לעזוב, ושאין לה מושג כמה שהיא נחוצה לו וכמה שהוא צריך אותה.
אלביס סיפר לרוני על משפחתם הקטנה, על הבעיות בינו לבין אסתי ואיקה, ושאסתי היא לא אישתו אלא ביתו. אסתי התקשרה, ואיקה חייבה את אלביס לענות ולבקש ממנה לחזור הביתה, וזה מה שהוא עשה. אסתי אמרה לו שהיא לא יודעת מה לעשות, לא יודעת אם לעזוב את המשרד.
אסתי דיברה עם עומר בצ'אט, והוא סיפר לה על המזכירה המכוערת, וכמה שהוא צריך אותה לידו, וככל שהוא מכיר אותה יותר היא נראת לו פחות ופחות מכוערת. הוא אמר לה שאין דרך לתאר את האהבה שלו אליה.
עלמה שקראה את השיחה, אמרה לה שהיא פשוט חייבת ללכת לספר לעומר שזאת היא.
וההפתעה / אכזבה הגדולה של העונה: אסתי התכוונה לספר לעומר מי היא, שהיא אהובתו מהצ'אט, אך בדיוק הפרק הסתיים (אוסיף ואומר שזאת אכזבה גדולה מצד הפקת הסידרה).
ו... מה יהיה לנו בעונה הבאה?
נטלי תיקח את אסתי למכון יופי, והם יעשו אותה מאוד מאוד מאוד יפה.
ולפי מה שאני ראיתי, נטלי באמת בהריון....
|להתראות בעונה הבאה
קבלו עידכונים בקרוב על זמני העונה השלישית.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifעונות 2+1../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

בינתיים, סיכום קצר של מה שקרה בעונה הנוכחית וגם כמה רמזים קטנים על שצפוי לקרות בפרק האחרון לעונה. (בלי ספוליירים...) אלביס מגלה ש"פרסום רוזנטל" מקדם את עסקיו המפוקפקים של העבריין ויקטור מרק, אויבו המושבע, שכבר שנים מנסה לנקום בחוקר המשטרה שכמעט "גמר לו את הקריירה". כשאלביס מבין שאסתי עובדת בשביל האויב הכי גדול שלו, הוא כמעט חוטף התקף- לב. כצפוי, אלביס דורש מאסתי להתפטר ולאחר התנגדות קצרה, היא מודיעה לבוס שלה על כוונתה להתפטר. צבי מסרב בכל תוקף. הוא מבין מרמיזותיה של אסתי שרצונה להתפטר נובע מלחץ של אביה ומחליט לזמן את אלביס לפגישה במשרדו. בסופו של דבר אלביס מתרצה ומתנצל בפני אסתי על התנהגותו. עלמה, המעצבת מהסטודיו של "פרסום רוזנטל" וה"מוזה" הפרטית של צבי, מקדמת את פרויקט ה"חגיגעגע" וזוכה לסיוע רב מכיוונו של נועם. השניים מתקרבים מאוד זה לזו וסימנים של רומן מתחילים לבצבץ...השניים מתכננים נסיעה משותפת ל L.A וכשצבי שומע על התוכנית, הוא רותח מזעם.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifאסתי../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

מה היה עם אסתי העונה??
אסתי מקבלת הוכחה חותכת לגבי זהותו של האהוב שלה מהאינטרנט: הלא הוא לא אחר מאשר עומר רוזנטל ! מיכל, התקציבאית במשרד מגלה על הקשר בין ויקטור מרק לאביה של אסתי ומסתבכת ברשת…כל זה עולה לה בחייה והיא נרצחת. גם לאלביס זה עולה ביוקר ומישהו מפוצץ לו את השבי. (שאותה הוא אוהב יותר מאשר את עצמו…) נטלי מגלה שהיא בהריון ולא יודעת, מי משני האחים הוא אבי התינוק. אסתי מתמנה לתפקיד התקציבאית במקום מיכל ז"ל. ומה צפוי בפרק האחרון: דינה מגיעה למשרד ותופסת את עלמה ונועם על חם... אסתי שוקלת שוב להתפטר אך באופן מפתיע דווקא עומר הוא זה שמבקש ממנה לא לעשות זאת האם תתוודה בפניו שהיא אהובתו הוירטואלית ? ומה יהיה עם ההיריון של נטלי? להתראות בעונה הבאה!

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifהפרקים!!../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

קבלו את סיכומי הפרקים, מאז קום הפורום
+בונוס
תמונה מהפרק האחרון
תהנו
פרק 25 - אחרון נמצא בהודעה הראשית של השירשור
פרק 216350 target=_blank>22 target=_blank>24
פרק 23- לא היה סיכום שבועי, האינטרנט לא פעל לי
פרק 216350 target=_blank>22
פרק 21

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifהפרקים!../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

*ההודעה הקודמת לא טובה, אז סהר או שירלי תמחקו בבקשה...
כל סיכומי הפרקים מאז קום הפורום
+בונוס
תמונה מהפרק האחרון
תהנו
פרק 25, אחרון- נמצא בראש השירשור, הודעה ראשית.
פרק 24, פה
פרק 23- לא היה סיכום כי האינרנט שלי לא פעל... מצטערת
פרק 22, כאן
פרק 21, ליחצו

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifמילות השיר../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

כדי שלא נשכח....
כשאת מחייכת/ מסתלק ענן
וזורחת שמש/ שעושה לי חם
וכשאת צוחקת/ צוחק כל העולם
כשאת מצוברחת/ אני לא בן אדם
אל תבכי ילדונת/
הכל עוד יסתדר/
אולי בעוד שבוע/
אולי בזמן אחר/
לא לפני הרבה זמן/ היית ילדה קטנה
הילדה של אבא/ קראו לך בשכונה
בשבילי את פרח/ שמריח טוב
ונהייה גרנדיולה/ אבא, תעזוב
אבא תאמין לי/ כבר עשית די
אני כבר מבוגרת/ חיה את חיי
בטח לא גרנדיולה/ יותר דומה לקוץ
מה שלא עשיתי/ הכל הפך לבוץ
אל תבכי ילדונת/
הכל עוד יסתדר/
אולי בעוד שבוע/
אולי בזמן אחר/
יום אחד תקומי/ למשהו חדש
אולי גם איזה גבר/ לא רווק של קש
אבא תאמין לי/ דבר לא יעזור
אין מי שיתאים לי/ -אסתי -מה? -כבי את האור

gabriela r

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך אסתי מגלה שעומר הוא האהוב הוירטואלי שלה? מי זאת מיכל? מי מפוצץ לו את השבי? מתי נטלי שכבה עם נועם? סורי על הבורות

LeAnNe

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

עומר מדבר על העבודה שלו ועל המזכירה המכוערת שבמשרד שלו וככה אסתי מגלה שאהובה מהאינטרנט הוא עומר.
מיכל היא התקציבאית של המשרד, היא עבדה לפני זה אצל ויקטור מרק בתור המזכירה הפרטית שלו והתכוונה לגלות לאבא של אסתי כמה דברים על ויקטור שיעזרו לו להכניס את ויקטור לכלא אבל רצחו אותה לפני הפגישה.
האשכנזי פוצץ לאלביס את האוטו. האשכנזי הוא אחד הפושעים שאלבית הכניס לכלא, כדי להתנקם באלביס הוא פוץ לו את האוטו. נחמד הא?!
נטלי רבה עם עומר ורצה לבכות לנועם ותוך כדי כך הורידה לו את הבגדים והם עשו את זממם. מקווה שהכל נכון..
פעם באה תראה את כל הסידרה מההתחלה עד הסוף.

gabriela r

New member
../images/Emo65.gif

תודה רבה לך... ואת צודקת- גם אני ימליץ לי לראות מההתחלה לסוף... פעם הבאה אני לא יעבור לקנדה
תודה על ההסבר

חוטהשני

New member
אולי תגלי לנו מתי אמורה להיות העונה השלישית ? זה די מרגיז שסדרה כ"כ קצרה מחלקים לכמה עונות ../images/Emo4.gif

LeAnNe

New member
היה פרק מאכזב נורא!../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

הם לא יכולים להשאיר אותי במתך! זה לא צודק! וזה לא פיייר לגבי הצופה הנלהב! משהו באמת יודע מתי העונה הבאה מתחילה?

skopy

New member
../images/Emo149.gifכל הכבוד לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קבלי ח"ח(למי שלא יודע,זה חיזוק חיובי בצבא)

shv2004g

New member
גם לי!!!

בני גורן הרס לכולנו את ילדותנו הטובה והנפלאה!!!

למעלה