100 להקות הפופ המגניבות של מקפלי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo44.gif100 להקות הפופ המגניבות של מקפלי

למקפליי יצא תוכנית חדשה שבה הם סופרים את 100 להקות הפופ שהם אוהבים ושהם הכי מגניבות.. דני כל כך כך כךכ כך חמודדדדדדד
ואידיוט
כולם ממש מגניבים ונראים מעולה, זה די ישן כי דאגי עם השיער הארוך [איזה יופי שאנחנו יכולות לדעת מה ישן ומה לא לפי שיער
] אז הנה החלק הראשון והשני לבנתיים
http://www.youtube.com/watch?v=-4_ahXyVUs8& http://www.youtube.com/watch?v=bNUUGMj8Bzw הגיבו בהמוניכןן

m i c k e y 15

New member
-כל מה שיש לי לומר-

זה שדני מושלם, מצחיק, טיפש, אדיוט, חמוד, והמבטא שלו
אעאעא
ובואנה! איך הוא השתגע כשהם הציגו את גירלז אלאוד!! בא לי להרוג אותן XDDD

m i c k e y 15

New member
וטום../images/Emo6.gif הו טום../images/Emo6.gif כשהוא מציג תמקום הראשון חח

הוא כל כך מצחיק איך שהוא מציג תשמות שלהם XDD "ו..שובק קופקה" XDDDD חמודדד

m i c k e y 15

New member
ודאגי XDDDDDDDDDDDDDDDD

אני כל כך אוהבת שהוא מתפקע מצחוקקקקק במקום הראשון XDDDDD דייייייייי הם כל כך חמודיםםםםםםם

purple floyd

New member
הם עשו את זה כבר פעם D:

יאאא שוב *_* אני עדיין ממוטטת מהקודם שתבינו |כאפה|

purple floyd

New member
~אחרי שראיתי~

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג ~מנסה להירגע~ ~לא מצליחה~ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני לא יתחיל לצטט כי זה לא יגמר אבל אני יכולה להגיד שאני פשוט לא הפסקתי לצחוק ג'יזס XDDDDDDD

m i c k e y 15

New member
פעם זה היה על השירים עצמם, פה זה על הלהקות

הבנת? יש שוני, זה לא אותו הדבר והם עושים שוב

rox love BSM

New member
אחרי צפייה חוזרת

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הם אפעם לא מאכזבים אותי החיקוי של קן וברביXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה היה מצחיק XDDD

את מי הם בחרו בסוף כמקום ראשון ? כי לא ממש הבנתי והם בחרו בעצמם את השירים או רק הגישו את התוכנית ?

black rock star

New member
הו גאד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

Like EVER! והחיקוי של ברבי וקן!!!!! LOL אוי זה כזה ענק
דאגי ודני

kelly7i

New member
שדני ודאגי עשו את ברבי גירלXDDD

חח ושדני עשה לטון "וולד יו בי מיי גירל פרינד?" או משו כזה ואז חיבק אותו וקפץ עליו, ס'חמוד

kelly7i

New member
מה דני אמר,

שהם הציגו את המס' אחד הוא אמר משו לא מובן>< היה מתאים שםה יגידו שהם מס' 1 XD

just orr

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איזה חמודים XDDDD איזה מצחיקים XDDDDD איזה סקסים
וכו' כמה חיכיתי לראות את הוידאו הזה.. תודה מיקי!!!!!

LindZiv Cohan

New member
XDDD../images/Emo119.gif

ברבי וקןXD like EVER!
גררר... הדני הזה
דאמט אני אוהבת אותםםםם

DoLi it is Me

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo222.gif הסיקור שלי XD ../images/Emo222.gif../images/Emo36.gif

הקטע עם הברבי גירל קרעע אותי אני עדיין צוחקת דאאאגגיי והקולות שלוXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקי אז החיוך של טום בדקה הרביעית[בחלק הראשון] גרם לי ליפול מהכיסא
. ולמה דווקא הם בחרו לשים את השיר ההוא של פוו פייטרס יש להם שירים הרבה יותר טובים.. רגע ועוד משו זה או שאני סתומה או שמישו ממרון פייב היה עם מישו ממקפלי בתיכון O.O התתקנו אותי? ומה שהכככיי עיצבבןן אותי זה הגב של דאגי! דאמ הוא לא מבין שתיהיה לו גיבנת שיש קצת יותר ישר לא מוגזם כמו גידי גוב אבל לא בצורה שכזאת ><. חח אבל איך דאגי הגיש את מקפליי בשיר העשירי XDDD ולמה דני צריך היה להגיד ככה את גירלס אלאוד O.O?חרמן קטןXD. ולמה טייק טאדO.O? איפו הביטלס הם גם בהתחלה שרו פופ><.

למעלה