פינת כתיבה.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo63.gifפינת כתיבה.../images/Emo171.gif

היי ספרותים שלי.
אני במצב רוח שטני.
והוא -
מפחיד אותי. X:
אז כמו שכולם כבר יודעים, פה תכלו לפרסם את כול היצירות שלכם.
~בלה בלה בלה. אני כבר מרגישה כמו פטיפון שבור.~
מהסיפור עד לפאנפיק עד לוואנשוט ולשירים. אנחנו נקבל הכול כברכה.
אז היום רישמית הפינה נפתחת בפעם השישית! כן, אני סופרת!
היא תפתח כול יום רביעי וכול פעם תוכלו לפרסם דבר אחד בלבד.
אלה עם יש לכם גם וואנשוט\שיר וגם סיפור\פאנפיק - שאז תוכלו לפרסם את שתהם אבל פרק אחד מהסיפור\פאנפיק, וכמובן וואנשוט\שיר אחד.
בהצלחה לכולם ותהנו, תקרא ותשתפו!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo129.gifהוא.../images/Emo129.gif../images/Emo37.gif

הוא פסע במהירות, קורע את חולצתו המוכתמת מדם ומכניס אותה לארגז השחור שבפינת הסמטה. כול חייו הוא היה גלמוד, שרוע בין הרחובות והבניינים. מפוחד מבפנים, פרנואידי. אבל צוחק כמשוגע, מעביר אצבעותיו בשערו הארוך ומושך, לא מהסס. לא מפסיק, לא מסוגל. עיניו רחבות ובהירות, ממש בורקות לחשכה, ואישוניו קטנים ושחורים. שקיות עיניו כהות כלילה ופניו חיוורות ומצולקות, שיניו צחורות וחיוכו הגומתי רחב עד טירוף. הוא מתנשף ומעביר ידיו על פניו, מושך מטה את לחיו האדמדמות ונרגע מצחוקו. עיניו מתזזות במהירות ובחדות כרוח שנפרצת לכול הכוונים, עוטף את כול הסביבה, בודק בריכוז האם השטח פנוי. הוא מתחיל לנוע, שולח את זרועותיו לצדדים כמחפש אחר תמיכה, נאחז בקיר ושולח את רגליו בצעדים זהירים קדימה, נע כזוחל מפוחד. לפתע זה קרה, ניצוץ אור מלאכותי ועגלגל חדר לעיניו שמצמצו מספר פעמים, מסתגל במהירות ומביט הישר לאור. הוא ירד אל הרצפה, יושב ככלב אורב שמצפה לטרפו. רק נשימותיו האיטיות נשמעו בחלל הקר. ורק דמותו, וערפל הקור שיצא מפיו - ניצבו מול האור המלאכותי. עד שזה נשמע. הרעש, ההד שמפלח את השממה. הקץ.

e t a

New member
../images/Emo118.gifזה מפחיד אותי ../images/Emo10.gif

אבל כנראה שזה אומר שעשית עבודה טובה

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחחחחחחחחחחח

דניל'ה אתה דרמטי נורא, אמרו לך פעם? :) הילוש, עשית עבודה טובה. אבל לא יזיק לך להשתמש בבטא מדי פעם חח...

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחחח.

אני שונאת בטא. יש לי טראומה כי כול פעם הרסו לי, אפילו שהסברתי וישבתי איתם אחד על אחד. אני מנסה לשפר את זה. X: לכן תגידי לי בבקשה!XD יעני מה צריך לתקן והכול בשביל שאני אלמד, ותודה.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifפעם אם היה לך זמן ויבוא לך,

ובמיוחד אם יהיה לך משהו כתוב ומוכן
דבר איתי, ואני אשב איתך על זה קצת....

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif דני אתה חתיכת פחדן!XD

איך תקרא את הספרים שלי?!XD תהיה גבר!!
ואם משהו עובר לקרוא, זה אומר שהצלחתי. :) תודה.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo33.gifNot Real - פרק 4.../images/Emo103.gif

הפרק הקודם: פרק 3. POV-אניה. "אה, גרמתי לך להפוך לבי?" המהמתי בהלם, ממצמת שוב ולא יכולה לזוז תחתיו, ראשי מתפוצץ מכאב ונשכבתי בחזרה עד הסוף, מעבירה אצבעותיי בשערי,"אוה, אלוהים." מלמלתי,"ל..לא השתמשנו בקונדום." אמרתי, נזכרת במעורות של הלילה, הכול כך טובות וחייכתי, לא ממש מתחרטת על זה, אבל אין לי גלולות.
Not Real - פרק 4.
POV - ריאן. "פאק." נשפתי. לא, אנחנו לא צריכים את זה. והמיגרנה הזו לא תעזור לי לקום וללכת לקנות לה גלולות. POV - אניה. "ריאן." נשפתי, נוגעת בכתפיו,"קום כבר." מלמלתי,"אני אכין לנו משהו מהיר למיגרנה." אמרתי, מניחה ידי על מצחי. לא ידעתי איך להרגיש בזה שראשו עדין היה על חזהי, אוה אלוהים. אני לא יודעת איפה לקבור את עצמי, אבל.. לא רציתי שזה סתם יגמר ככה. POV - ריאן. אחזתי בראשי וקמתי באיטיות, קולט שאני מכביד עליה ומעיף עצמי הצידה. "מצטער," מלמלתי. מעניין מה אגלה בפעם הבאה שאשתכר עד אובדן היגיון מוחלט שוב. POV - אניה. נשמתי לרווחה וחייכתי,"זה בסדר יפיוף." אמרתי בחיוך,"ומזל טוב." אמרתי, לוקחת במהירות את הלבנים שלי ולובשת אותם. הבטתי ברגליי, קולטת את העקבים וצחקקתי ואחרי שניה מייד הפסקתי, אוחזת בראשי מרוב כאב. נאנחתי וקמתי באיטיות, הולכת בזגזג עם העקבים ונעזרת בקיר. פתחתי את המקרר והוצאתי לנו שתיה ולקחתי שתי כדורים מהשידה, חוזרת אליו ומביטה בו לובש את הבוקסר, למרות שאני מעדיפה אותו בלי. חייכתי קלות והנחתי על השולחן, מתיישב מולו ולוגמת, שותה את הכדור במהירות. POV - ריאן. שתיתי את שלי, מניח את ראשי הקודח על השיש הקר והאלוהי, נאנח בקול שגרם לה לצחקק. "למה אני אידיוט...." המהמתי. POV - אניה. הפסקתי את צחוקי,"למה אתה מתכוון?" שאלתי, ממשיכה לשתות ומביטה בו. אני התמודדתי הרבה יותר טוב מימנו בקשר לאלכוהול, אולי כי חוויתי את זה די הרבה? טוב במקום עבודה כזה אין בררה. מה שבטוח? היום אני פותחת רק בערב. POV - ריאן. "אני עושה שטויות במקום להוכיח לו שאני חזק יותר. אבל לפחות אני בי." המהמתי. גם הישג כלשהו, לא? POV - אניה. אה, אז אני שטויות? טוב למה אני נכנסת לזה בכלל? זה היה סתם סטוץ חפוז, זה היה שום דבר.. אני לא צריכה להרגיש ככה. מצמצתי ולגמתי שנית. "זה לא שטיות, זאת התחלה חדשה, המשכת אלא ואתה לא חושב עליו עוד." החלטתי להמשיך לזרום, מחייכת קלות. "אתה רוצה להתקלח?" שאלתי בנימוס, אז אולי לא יהיה כלום ואני יכולה רק לחלום.. אבל לפחות אפשר להיות קרובים? POV - ריאן. "אני מני חשיש משהו בזה," הסכמתי איתה בחיוך קטן. העברתי ידי בשיערי. "אשמח, אם זה לא מפריע." מלמלתי. זה היה מעט משעשע שבכלל שאלתי. כשאתה שיכור הרבה יותר נוח לעשות דברים מבלי לשאול הרבה ולוודא שלא נעים. פשוט עושים את זה. POV - אניה. "בטח, בוא אחריי." אמרתי ולקחתי את הכוסות, מניחה בכיור והזזתי את הווילון החכול, מתחילה לעלות במדרגות והוא אחריי. פתחתי את הדלת ונכנסתי למסדרון של ביתי, נכנסים ישר לחדר שלי ופתחתי את דלת השירותים. POV - ריאן. "הברמנית גרה ממש מעל הבר. קלאסי." מלמלתי וחייכתי קלות. הלכתי אחריה, מקווה שאני לא חוצפן או משהו כזה. POV - אניה. צחקקתי,"את האמת, אני בעלת המקום." הזכרתי לו,"זה הבר שלי, הבייבי שלי. ובבוקר זה בכלל בית קפה." אמרתי בחיוך והתקופפתי להוציא לו מגבת. POV - ריאן. "אוה, רעיון. זה בטח כסף טוב, לא?" שאלתי. תמיד תהיתי אם כדאי לי לפתוח בר בעצמי, ללמוד איך לנהל עסק מאשר להיכשל כמוזיקאי הנוראי שהייתי. POV - אניה. "כן.. בעקרון אני רק מרוויחה ומפסידה קצת מההוצאות של הקניות למקום אבל זה הדבר היחידי, אפשר לחיות מי זה יפה מאוד רק חבל שהמקום לא יותר גדול." אמרתי והנחתי את המגבת על חזהו. "את האמת מזל שהוא לא גדול, זה לא מקום אירועים." חייכתי קלות, חשבתי לעצמי...מחשבה טיפשית. "רוצה להתקלח ביחד?" פלטתי, סותמת מייד אחרי. זה היה אמור להיות במחשבות שלי, לעזאזל. הסמקתי קלות. מה להתקלח ביחד? אנחנו לא מכירים בכלל ואתמול בלילה שכבנו! והוא בכלל הומו, טוב הוא כבר בי אבל.. הוא לא מעוניין בי. אוף! מה זה משנה? נזרום ונראה לאן נגיע למה אני כל כך לחוצה? אני אפילו לא מכירה אותו. POV - ריאן. "לא אכפת לך אם כן?" שאלית בחיוך קטן. היה לה תחת סקסי מדי, ועכשיו חשבתי את זה כשאני פיכח. רציתי לחקור את הדו-מיניות הזאת, לוודא שזה לא היה סתם. POV - אניה. חייכתי קלות, משתדלת לא להסמיק. מה עובר עליי? רק שכבנו, לא מעבר לזה ואני כל כך רוצה אותו? "לא." אמרתי בפשוטת והוצאתי עוד מגבת, אולי אפילו יצא לנו עוד סקס מי זה, עדיף מכלום לא? אני סתם מסיכה מסקנות מהירות, בטח זה בגלל שהרבה זמן לא עשיתי כזה דבר.. או הייתי במערכת, אני מרגישה כמו מוכה בטמטום, איך ירדתי לרמה הזו? ניערתי את ראשי והתחלתי להתפשט, מניחה את הלבנים על השיש. POV - ריאן. חייכתי, מרוצה שהסכימה, מוריד מעליי הכל גם. תוך כדי בהיתי בגופה, מקווה שלא ברמה שתעצבן אותה. איך לא קלטתי שאני נמשך לזה עד עכשיו? זה היה נראה כל כך מטופש. אולי בגלל זה...הוא, לפעמים היה מעיר לי כשהיינו בחופי ים. POV - אניה. הבטתי בו בחיוך, ראשי מתחיל לשחזר את אתמול בלילה, עדכמה זה היה.. מדהים ונשכתי את שפתי התחתונה. נכנסתי מאחורי הוילון ופתחתי את המים החממים, ממתינה לו כשאני נשענת על קיר המקלחת. POV - ריאן. נכנסתי אחריה, מחייך מעט, מרשה לעצמי להניח ידיי על מותנייה. "את באמת יפה, אניה. אני מניח שלא פלא שגיליתי את זה איתך." גיחכתי, מוכרח להחמיא לה קצת. POV - אניה. חייכתי קלות, מניחה ידיי על חזהו ומעבירה אצבעותי בין שריריו. "טוב.. לי היה קשה לא להתפטות." הודעתי, מביט בו מבעד ריסיי בחיוך קטן, לא ממש יודעת מה לעשות. אולי לפתח שיחה יוצאי אותי מהלחץ? "אתה גר פה קרוב?" שאלתי אותו. הדבר היחידי שידעתי עליו זה.. איך הוא נראה בלי בגדים ומה גודל איברו. גיחכתי לעצמי ללא קול. את השם שלו ושהוא היה הומו ועכשיו בי בזכותי, הוא מוזיקאי. מה עוד? אולי.. אני אוכל לעזור לו אפילו. POV - ריאן. "שני בלוקים מכאן, למען האמת." השבתי, מרים שיערה הרטוב מפניה, מקרב אותה אליי ומלטף את מותניה. POV - אניה. חייכתי ועצמתי את עיניי, נהנת ממגעו הנעים. נצמדתי לגופו, מקווה שלא הרגיש את הרעידה שעברה בגופי באותו הרגע. הוא היה כל כך נעים שזה חרפן אותי, ממש אמיס אותי לגעת בו שזה היה מדהים! "ההורים שלך יודעים על זה?" שאלתי, מעבירה אפי על גרונו,"בן כמה אתה בכלל?" שאלתי ופקחתי את עיניי, מביטה בו. לא, אין מצב שהוא קטין.. הוא גדול מידי בשביל להיות קטין. POV - ריאן. "הם ידעו כבר מגיל ארבע עשרה בערך.." מלמלתי בגיחוך. היא רעדה מעט. זה היה חמוד. "אני בן עשרים ואחת. את?" שאלתי חזרה. זה היה משעשע שהתחלנו להכיר אחד את השנייה באמצע מקלחת. POV - אניה. חייכתי ואפי התחכך בלו,"עשרים." עניתי. " איך ההורים שלך קיבלו את זה?" התעניינתי מעט, מסבנת את חזהו. POV - ריאן. '...ליטפתי את צדי גופה, מגחך מעט. "ממ.' ... ^^

e t a

New member
../images/Emo118.gifאני פשוט חולה על הסיפור הזה ../images/Emo99.gif

כרגיל, מחכה להמשך!!

DeathK

New member
../images/Emo59.gif אני מתאפק לא לקרוא אותו פה

שלא יהיו לי ספויילרים לפורום שלי

e t a

New member
../images/Emo118.gifהוא מפחיד גם אותי../images/Emo70.gif|ליצן

למעלה