About That Song

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo79.gifAbout That Song../images/Emo79.gif../images/Emo36.gif

אוקיי, החלטתי לפתוח משחק חדש שיש ברוב פורומים של להקות וגם בקומונות
אני אסביר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אני מקווה שכולן הבינו את המשחק ואת הרעיון
ואני מקווה שאני יעשה אותו כל יום שבת, ומכיוון שאתמול לא הייתי על המחשב אפילו שניה בגלל האמא הזאת שלי אז היום פירסמתי כי אין לי סבלנות XDDD אני אשאל פה על כל מיני שירים, אין פה ממש סדר
הכל באקראי, שאפל! חחח אז- שיר השבוע להיום הוא:
Memory Lane
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
מה דעתך על שם השיר?
היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: קדימה להתחיל! XD [ושמתי את התמונה הזאת כי היא נראית מתאימה לממורי ליין XD] אני עונה!
מה דעתך על השיר? השיר נורא יפה לדעתי והוא מתאים לכל אחד
מהי השורה האהובה עלייך? "And I found something she wrote a long time ago And it reminds me of a place I know called"
למה בחרת אותה? כי פשוט ככה - אני אפעם לא יענה על זה אני חושבת XDDD אני צריכה לחשוב
מה דעתך על שם השיר? יפה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אממ Back In The Days חחח עלוב
האם השיר דיכאוני? לא ממש
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? הוא באמצע
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא!
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: סתם שפעם אחת דיברתי עם חברה שלי שהייתה איתי מהגן ושניםםםםםםם לא דיברתי איתה וממורי ליין התנגן ברקע חח זה היה מתאים
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: השיר מזכיר לי השנים שעברו. כל מיני זיכרונות

גילולית

New member
אני!

מה דעתך על השיר?
ממכר.. מהי השורה האהובה עלייך?IT REMINDS ME OF A PLACE I KNOW CALLED MEMPRY LANE... למה בחרת אותה?כי זה כזה..מרגש..לא יודעת.. מה דעתך על שם השיר?יפה, מיוחד כזה חח היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?נמנמ..so much have changed?לאלאל זה המילה שחוזרת הכי הרבה אז זה הכי לא מקורי האם השיר דיכאוני?לא דכאוני לא אופטימי זה לא מה שהוא מדבר עליו שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:ניצחתי את אמא שלי בטאקי +אני יודעת שאני חסרת חיים+ השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:אה זה מזכיר את השיר SOMEW HERE ONLY WE KNOW רק פחות דכאוני וממורמר

T h a t G i r l

New member
ME:)

מה דעתך על השיר?מדהים,מקסים
מהי השורה האהובה עלייך? I'll remember you always, And so much has changed, But it feels like yesterday I went away. למה בחרת אותה?כי אני מתה עליה
מה דעתך על שם השיר?מגניב
היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?נואפ:) האם השיר דיכאוני? אמממ בשבילי דיי..כאילו טיפה|מסמיק| שם השיר מתאים לתוכן שלו?אכן כן:] דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:שחברה שרבתי איתה כתבה את זה בכינוי במסין..וזה היה בתחילת הריב וזה העציב אותי.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:את אותו הדבר ^^.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אני P:

מה דעתך על השיר? שיר ממש יפה ... מהי השורה האהובה עלייך? Now it feels like yesterday I went away. למה בחרת אותה? כי היא מגניבה D: מה דעתך על שם השיר? נחמד... לא יודעת מה זה lane XD היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? זה נחמד ככה האם השיר דיכאוני? מפתאם! שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא קרה השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: לא מזכיר אני יבשה ><

l i t a l 369

New member
אני D:

מה דעתך על השיר?: שיר נורא יפה :p מהי השורה האהובה עלייך?: And I'll remember you always למה בחרת אותה:? אין לי מושג למה : \.. אני פשוט אוהבת אותה :) מה דעתך על שם השיר: שם אחלה D: היית מעדיפה לקרוא לשיר בשם אחר, ואם כן באיזה שם?: אממ לא זה אחלה שם למה להחליף ? :) האם השיר דיכאוני?: אממ לא .. האם השיר שמח,קופצני,כיפי?: אממ כן.. בערך D: שם השיר מתאים לתוכן שלו?: כן דבר מצחיק\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: נממנמנ כלום :\ השיר מזכיר לי\\\מה עובר לי בראש: השיר מזכיר לי את היסודי.. :\

ME../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר?ממ.. שיר חמוד אבל אף פעם לא התלהבתי יותר מדי ממנו
מהי השורה האהובה עלייך? The words around, that she's moved town About a thousand miles away from here.
למה בחרת אותה? לא יודעת.. היא נראית לי אמיתית כזו..
מה דעתך על שם השיר?מתוחכם מדי.. חחח.. סתם
, חמוד
היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?כן, אבל אני לא ממש טובה בשמות של שירים אז זה מה שחשבתי
Back to the days
האם השיר דיכאוני?לא.. זה כמו AAY שבסוף זה שקט. AAY זה שיר מדכא?? לא נראלי.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.. כל השיר זה על ממורי ליין.
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:בד"כ אני לא שומעת את השיר הזה, אז כלום בערך.
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: הקליפ של THAT GIRL משום מה..
וד"א סיווני
בתמונה ששמת, ממש אהבתי את התמונה למטה, את יכולה להביא לי אותה בלי הכתוב?? טנקס

loli kiss

New member
אני ../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר?|סהגדש| אחד השירים היפים 3> מהי השורה האהובה עלייך? " so much has changed, But it feels like yesterday I went away" למה בחרת אותה? שאלה טובה.. ממ.. בעיקר בגלל שאני אוהבת איך שטום אומר I went away לקראת סוף השיר.. מה דעתך על שם השיר? אחלה שם חח מתאים לשיר עצמו. היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? ממ לא. אני אוהבת ת'שם. האם השיר דיכאוני? לא! האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ממ.. יש בו מנגינה שמחה אבל הוא באמצע.. שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא נראלי.. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: זכרונות מהעבר וכאלה. לפעמים אני גם חושבת על זה שבעתיד- כשאני יהיה מבוגרת, אני יחזור לבית הקודם שלי או שאני יפגוש כל מיני אנשים מהעבר, כמו שקורה בשיר חח זהו [:

אני

מה דעתך על השיר? שיר ממש יפה מהי השורה האהובה עלייך? "And I'll remember you always, So much has changed," למה בחרת אותה? כי זה שורה ממש יפה ואני יכולה להזדהות איתה... מה דעתך על שם השיר? מתאים.. XD היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? We're here again די עלוב אני יודעת... חחח האם השיר דיכאוני? כן טיפה(אני היחידה שחושבת שהוא דכאוני??) הוא כל הזמן מזכיר לי איך הכל היה שונה פעם..(חח אני מדברת כמו אישה בת 60 חח) כאילו לפני שאחותי התחתנה.. כשהיינו ילדים והיינו עושות שטויות וכל זה...
שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד מתאים... דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שום דבר.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: מה שאמרתי למעלה ומה שעובר לי בראש כל הזמן כשאני שומעת אותו זה מה יקרה עוד כמה שנים.. אחרי הצבא והכל ואם אני אשאר בקשר עם כל החברות... (וואי איזה דכאון.. חחח) וואיי חפרתייי XDDD

Dirty wings2

New member
:D../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

מה דעתך על השיר?שיר יפה
מהי השורה האהובה עלייך? The words around, that she's moved town About a thousand miles away from here למה בחרת אותה? כי דני שר אותה
וגם כי אהבתי את השורה XD מה דעתך על שם השיר?יפה <: היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא,אהבתי את השם
האם השיר דיכאוני?לא.. שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:חחח שום דבר,לא שאני זוכרת
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:

purple floyd

New member
אני D:

מה דעתך על השיר? נחמד. מהי השורה האהובה עלייך? And I'll remember you always, And so much has changed למה בחרת אותה? כי היא מזכירה לי משהו
מה דעתך על שם השיר? שביל הזכרונות, זה יפה רצח היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא אני אוהבת את השם הזה D: האם השיר דיכאוני? קצת, השיר זה שהוא מתגעגע לעבר. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן מילה שנייה בשיר זה ממורי ליין אז אמ, כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: זה לא מצחיק אבל ניחא, שאני משחקת בסימס אני שמה את האיפוד על שאפל, עכשיו אני משחקת שקוע במשחק פתאום אני מתחילה לשיר את זה ואז ההאיפוד העביר לשיר הזה Oם זה היה מוזר. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: התמונה עם הפוטושופ שזה נראה כיאלו דאגי מזריק XDDD

sweet shir

New member
"כן מילה שנייה בשיר זה ממורי ליין אז אמ, כן"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכלסXD

hooba

New member
יא אני מתה על השיר הזה ^^

מה דעתך על השיר? אני ממש אוהבת אותו, אחד מהשירים האהובים.
מהי השורה האהובה עלייך? We're here again, Back to the days, And I'll remember you always, And so much has changed, But it feels like yesterday I went away
למה בחרת אותה? לא שורה, יותר פסקה >< כי זה משהו שדי נוגע בכולם, לפחות בי. זה פסקה עם משמעות, כשאני קוראת את זה זה מתקשר למשהו שעברתי ואני עוד אעבור.
מה דעתך על שם השיר? אחלה באחלה.
היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ. האם השיר דיכאוני? כעיקרון הוא יכול להיות דיכאוני. (אם מתעלמים מהמוזיקה) אבל תלוי איך מסתכלים עליו... שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:שום דבר שזכור לי... השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את המקום שגדלתי בו והייתי חייבת לעבור לעיר אחרת.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif|גוגלולת| הוו אני אוהבת את הפינה הזאת..../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר? חמוד ביותר, מזל שגיליתי שמה שהיה לי עד כה זה הדמו ומצאתי את מה שהופיע באלבום.. ><"
מהי השורה האהובה עלייך? So much has changed, Now it feels like yesterday I went away.
למה בחרת אותה? זה נראלי ממצה את השיר..
מה דעתך על שם השיר? מתאים, אולי קצת מעורר הרגשה עצובה.
היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, אבל אולי So Much Has Changed.
האם השיר דיכאוני? אממ קצת אני חושבת.. אחרי הכל זה בוונדרלנד.. ><"
שם השיר מתאים לתוכן שלו? לגמרי.
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא משהו שזכור לי.
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: משהו עצוב, אולי זכרונות מהעבר וכאלה, בהקשר למילים.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יותר מרום ומושן זה בטוח.. ../images/Emo3.gif

יש את SFA, זה מספיק.. ><"

sweet shir

New member
בטח שכן, כל מילה שניה זה DOWN כדי להדגיש את

זה שהם בדאון. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזרה כאמצעי אומנותי!!!!!!! XDDDDDD\ ~תתעלמו~ אחח איפה נסטיה שצריך אותהXD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח או גללים מה שעושה לך את זהXD

talosh1234

New member
עונה

מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?And it reminds me of a place I used to know למה בחרת אותה?הקול של דני כ"כ סקסי שם גררררררר מה דעתך על שם השיר?נחמד . . . היית מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא . . . הוא מתאים כזה האם השיר דיכאוני?לא כ"כ .. אולי המילים קצת קצת .. אבל המנגינה מחפה על זה שם השיר מתאים לתוכן שלו?כןן . . . דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:וואו אני לא זוכרת .. אבל השירים של מק' תמיד מעודדים אותי ,לא משנה איזה השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:חרמנות על דני

למעלה