You're listening to what

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo79.gifYou're listening to what../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כןכן זה כמו שהיה פעם "מה מתנגן" XDD שיניתי קצת את השם
אז תשרשרו לפה בכותרת את השירים שכרגע מתנגנים לכן ב-ווינמפ, אייטונס, מדיה פלייר, אייפוד, MP3, בפלאפון והלאה.... I LISTEN TO- Jason Castro - I Just Want To Be Your Everything
מהאמריקן איידול של שבוע שעבר
הוא כזה חמוד עם הראסטות האלה וכזה גרר
חחח הוא מה-זה הצחיק אותי שבוע שעבר חחח עכשיו דייויד קוק בטלוויזיה- הרוקר האמיתי

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifהאייטוס שלי חורש על השיר הזה XD

בגלל שזה שירים באקראית

sweet shir

New member
חח אני בחרתי לשמוע אותו <:

חרישות-על על האלבום החדש ^_^

talosh1234

New member
את יכולה לעלות לי אותו או לשלוח לי אותו ? ../images/Emo9.gif

תודהה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif'N Sync - Bye Bye Bye

ביי ביי ביי ביי Im doing this tonight.......... i know that i cant take no more it aint no lie i wanna see you out that door baby bye bye bye

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo99.gif

חולה על השיר הזהXD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Cat Empire - The Crowd

זאת הלהקה היחידה בפלייליסט שלי שהסוג מוזיקה שהיא עושה זה ג'אז(!) כן, ואני אוהבת אפילו הייתי בהופעה!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני רוצה להקדיש שיר../images/Emo70.gifל........

סיוון!!
השיר הזה הוא בשבילך
Gold Andrew - Thank You For Being A Friend על זה שאת סובלת אותי ואת השטיות שלי בלילה XDD ואמ אמ על איך שאני כותבת את השם שלך ועל זה שאת כל הזמן שם

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif^__^

כפרעליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אווווווווווווווווווווווו *_______________________* ס'חאמודה! אינלי בעיה לסבול אותך! אני לא סובלת אותך! אוי רגע זה בעצם לא טוב...!
חפיף XDDDDD והתרגלתי כבר לשם! זה לא שיש לי ברירה XDDD ואת תמשיכי תסבול את התפרצויות ההורמונים הגועשים שלי וה... התבכיינויות על טומאס! DDD: לאביההההה מוצ'ו מוצ'ווווווו [ס'פרחולה אני
]
33333333333333>

למעלה