הטופ שלי .
אממ יש הרבה סרטים שציפיתי מהם ליותר ואיכזבו אותי. הבעיה היא שאני בקושי זוכרת את השמות אבל ננסה
1. " קחי אותי לגהינום " - ברגע שהסרט הזה יצא כולם התלהבו ממנו כי לפי הפרומו הואצ היה נראה מפחיד ובאמת נדיר שסרט אימה מעביר בי תחשות פחד, והפורמו באמת גרם לזה וגם התגובות של כולם על הסרט. ברגע שראיתי את הסרט בציפייה לסרט אימה, קיבלתי סרט שנראה כמו פרודיה גרועה ביותר על סרטי אימה. נו באמת, זקנה שמכניסה למישהי יד בפה זה מפחיד ? אפילו מצחיק זה לא. כל הסרט חיכיתי למשהו מפחיד, לאיזה טוייסט בעלילה שישנה אותה, אבל זה לא קרה. הקטע של הסוף שהם מנסים להוציא מתוכה את הרוח היה כלכך דבילי. אני חושבת שאם השחקנית הייתה טובה יותר איכשהו הייתי מצליחה יותר להכנס לסרט, אבל כל הסרט אני מחכה לרגע שהשחקנית תמות, היא הייתה מעצבנת, הקטעי משחק שלה לא היו טובים במיוחד. בקיצור, מי שלא ראה - שלא יראה. 2. " קטע מהסרטים " - זה סרט פרודיה על כל הסרטי נעורים ( שאני מאוד אוהבת אותם ) וחשבתי שיהיה נחמד לראות איך עושים מהם צחוק או משהו בסגנון. הסרט התחיל בקטע מצחיק, ונראה סרט ממש חמוד. אבל בהמשך שלו, נאמרו שם כלכך הרבה שטויות שמנסות להצחיק בכח, אבל הבעיה שזה אפילו לא העלה בי גיחוך. למרות שזה סרט פרודיה, שהוא אמור להיות כביכול מטומטם ולצחוק על סרטי הנעורים הקיטשיים, אבל היה שם קטע לקראת הסוף שהבן בא לשדה תעופה אחרי הבת, והוא אמר לה שם כל כך הרבה שטויות שאני נשבעת שילד בן 13 יכול לכתוב סרט יותר טוב. 3. " מעודדות צמודות 4 " - אחרי שראיתי את שלושת הסרטים הראשונים וממש אהבתי אותם, במיוחד את השלישי ( היידן
) ושהגיע הרביעי ממש רציתי לראות אותו, לבסוף שראיתי אותו, הוא התחיל כמו השהשלישי התחיל, בחלום שהשחקנית הראשית חולמת. הסרט בהתחלה היה נראה מאוד דומה לשולשת הסרטים האחרים בסדרה והיה נרראה מבטיח. אחרי זה, כל העניינים קרו מהר מדי, היא הכירה מישהו מהקבוצה היריבה, אחרי יום כבר התאהבה בו וכעסה עליו שהם לא יכולים לממש את " אהבתם ". היו גם קטעים שהיו מרוחים מדי, והיו קטעים ממש דפוקים. בסוף גם הקבוצה הירבה וגם הם נהיו כקבוצה אחת, התחברו ממש מהר, והיריבות הכי גדולות נהיו לחבורות טובות כאילו הן חברות עוד מהגן. סרט קיטשי מפגר בלי שום תוכן. התאכזבתי, היו צריכים להפסיק את מעודדות צמודות בשיא, שזה הסרט השלישי. 4. " 28 ימים אחריי " - אחד הסרטים האהובים עליי זה " 28 שבועות אחריי " שזה בעצם סרט ההמשך של " 28 ימים אחריי " . ראיתי אותו מליון פעמים וכלכך אהבתי אותו וחשבתי שגם הסרט הראשון יהיה יפה כמוהו. ושראיתי אותו הוא באמת התחיל כמשהו מבטיח כמו הסרט השני. אך בהמשך הסרט לא קרה יותר מדי משהו מעניין, אני לא יכולה להגיד שהשתעממתי בו, אבל הצפייה שלי הייתה הרבה יותר גבוהה. היה בו חסר אקשן, לא הראו את כל הקטעים שאמורים להיות הכי טובים בבירור. יכול להיות שאם לא הייתי רואה קודם את הסרט השני הייתי מתלהבת גם מהראשון, אבל שאני עושה השוואה השני לא רואה את הראשון. * שמתי אותו אחרון כי ממנו הכי פחות התאכזבתי, בכל זאת זה סרט יחסית טוב. 5. יש מלא סרטים אבל הם היו גרועים ביותר אז הם לא עולים לי לראש |: