הטופ 5 של חברי הפורום

always be me mc

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo83.gifהטופ 5 של חברי הפורום ../images/Emo192.gif

+
וול כיוון שלא היה שרשור מאז יום הכיפורים וכיוון שיבש פה אז יאללה בוא נביא אותה בעוד רעיון
מה דעתכם.. (כי זה טיפה יותר מאתגר) לציין 5 סרטים שאיכזבו אתכם ? בטוח יש משהו! ואני מכירה לפחות סרט שראיתי לאחרונה ושאיכזב אותי
שיתוף פעולה יתקבל בברכה ואני חייבת לזוז אז אענה מחר בשמחה

always be me mc

New member
../images/Emo127.gif הטופ 5 שלי : ../images/Emo232.gif

והפעם אני אקדיש לכל סרט הודעה עם דעה וככה יהיה יותר קל לקרוא מאשר לקרוא שרשור ארוך וחופר

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif אקסמן 3../images/Emo232.gif

אייקון שמתאר את הסרט:
משפט שמתאר אותו: כגודל הציפייה כך גודל האכזבה.. 1. אקסמן 3 - *מרירה* אז נכון שיש בסרט פול אקשן אבל: א: הם לקחו הרבה דמויות מצויינות והרסו/הרגו אותן רק בשביל להרשים ובשביל לקבל 'וואו' אם כי אני דווקא חשתי 'פאק למה?' ב: הם לקחו עלילה מצויינת ושחטו אותה (הלו פיניקס זו ציפור אגדית ולא חלק מפיצול אישיות!
) ג: היו יותר מדי עלילות בסרט הזה ולמרות שעלילה אחת כן נפתרה השניה נשארה פתוחה. ד: בסרט היו יותר מדי דמויות על המסך ופחות מדי יחס לדמויות החשובות(המ אתם צוחקים עלי? איפה רוג הייתה?) בשורה התחתונה: לא אהבתי. כל מה שאהבתי בסרטים הראשונים היה חסר פה(כיף, הומור ואקסמן!) ותאמינו לי כשאני אומרת שאז כשיצאתי מהקולנוע אחרי הסרט, אפילו אז הרגשתי לא משהו והיה לי קושי לעכל... ודוגרי העיבוד המצוייר של סדרת הטלוויזיה הישנה היה פי אלף יותר טוב מזה!

always be me mc

New member
וכשאני מדברת על העיבוד המצוייר../images/Emo232.gif

הכוונה לעיבוד שלהם לעלילה של הפיניקס שהיה פי אלף יותר טוב ממה שעשו לסיפור בסרט.

Natali Milano

New member
צודקת בקטע של הפינקס

בכלל אין קשר לפינקס של המצוייר ולבין של הסרט בסרט זה ממש ציפור אש כזאת עם ג'ין ובסרט סתם עדשות שחורות וחוץ מזה שג'ין המצויירת לא הרגה אף אחד ובטח לא את ציקלופ

always be me mc

New member
ובקומיקס שעליו מבוססים הפרקים../images/Emo127.gif../images/Emo232.gif

ונטלי הגעתי למסקנה שבסדרות המצויירות עושים הכי הרבה צדק לקומיקס(שהם המקור לכל גיבורי העל). אני זוכרת אפילו פרק ב'סופרמן'(הסדרה המצויירת, אני מודה שראיתי) שבו נבל שטף לקלארק תמוח והוא יצא ונלחם בקארה ונגד כדוה"א שזה בעצם טויסט על הסיפור המקורי עם סופרגירל שהנבל הזה שטף לה תמוח והיא הלכה ונלחמה בקלארק. אוח ליוצרי הסרטים יש הרבה מה ללמוד
וגם ל'סמולוויל' המעצבנים.

always be me mc

New member
תודה לך!../images/Emo232.gif

באמת אין קשר (חוץ מהשם כמובן) ובאשר ל- 'ג'ין לא הרגה אף אחד ובטח שלא את ציקלופ' לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר! ממה שהבנתי גם מג'ין של הסרטים הקודמים וזו של הסדרה המצויירת(זו סדרה נטלי למרות שאם מחברים את כל החלקים אז זה באמת יוצא סרט XD) זה שהיא בן אדם מתחשב, אוהב, של הקרבה כך שזה פשוט לא באופי שלה להרוג! ספיקינג אוף ציקלופ לא רק שהיא לא הורגת אותו גם תראי
בקיצור עיבוד לא משהו לסיפור פנטסטי ולמרות שיש לי תמארז עם 3 הסרטים בבית נראה אם אהיה מסוגלת לצפות שוב בשלישי.

always be me mc

New member
המ מי שלא ראה תסרט הזה../images/Emo58.gif../images/Emo232.gif

שידע שזה סרט גרוע אבל שלא יכנס לדיון שלי ושל נטלי. יש שמה מה זה ספוילר עלילתי XD

Natali Milano

New member
הרשי לי להוסיף גרוע ומעפן

חח הם היו יכולים ללכת בול כמו הסרט המצוייר אבל לא.. למה להם?

always be me mc

New member
ללכת בול כמו הסדרה את מתכוונת../images/Emo232.gif

כפי שאמרתי זו הייתה סדרה מצויירת(ומצויינת
) ולא סרט אבל היו צריכים לדבוק ברעיון המקורי זה כן ולהיעזר בסדרה הזאת.

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif סטארגייט : רצף הזמן ../images/Emo232.gif

אייקון שמתאר את הסרט :
(אוקי יותר נכון זה מתאר אותי בזמן הסרט) משפט שמתאר אותו: רצף הזמן היה בזבוז של זמן שיכולתי לעשות איתו משהו אחר. 2. דעתי על רצף הזמן: מכל מה שהשכרתי בינתיים עם המנוי החדש מהסרט הזה הכי פחות נהניתי .. ולמה? כי הוא הוציא ממני יותר רגשות שליליים מאשר חיוביים. ברצינות איפה הריגוש ? איפה ההרפתקאה הגדולה? ממש לא אהבתי תקצב של הסרט הזה, היה צריך להיות הרבה יותר אקשן ופחות בלה, בלה, בלה וקטעים מדכאים. דוגרי גם הפרק.. סליחה הסרט הזכיר לי אחד מהפרקים שראיתי כבר בטלוויזיה(ולפחות הוא היה בנוי טוב) בשורה התחתונה: אם סאם וג'ק לא הצליחו להציל את זה סימן שהסרט באמת היה נורא

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif סופרמן חוזר ../images/Emo232.gif

אייקון שמתאר את הסרט:
משפט שמתאר אותו: אמת, צדק והדרך האמריקאית? לא בסרט הזה
יו וגם מתאים לזה 'הגיבור האפל' (יענו כמו האביר האפל
) 3. סופרמן חוזר.. בניגוד לרצף הזמן הסרט הזה לא משעמם ויש קטעים מדליקים בו אבל שנאתי, פשוט שנאתי את מה ? את החליפה. פאק למה כ"כ כהה? למה עם צבעים כאלו מתים? ורוב הסרט מתרחש בלילה או שאני מדמיינת? דברים כאלה + הילד המעצבן הם דברים שמורידים מערך הסרט(הייתי אומרת גם לויס אבל היא כ"כ טמבלית שזה מצחיק
) הסרט הזה הוא לא על צדק ותקווה אלא על דכאון ובעיה עכשיו הם רוצים לעשות סרט אפילו יותר אפל?
שיהיו בריאים למה להפוך אותו לבאטמן? אני אוהבת את סופרמן הרבה יותר מבאטמן (וגם החלק שבי שאוהב קצת את באטמן אוהב תסרטים הישנים ולא החדשים והכ"כ אפלים) חוץ מזה שהלו סופרמן אמור לשדר אופטימיות! מה עוד אני יכולה להגיד? בסרט הזה אין תקסם של הסרט הראשון, באמת שאין .. היו רגעים נחמדים ומצחיקים בסרט הזה אבל לא באמת היה רגע אחד שגרם לך להגיד הוווווווווו
ואין גם תתמימות והפשטות של אז
דעתי על המשחק? וול תמיד אפשר להשתפר חח רק אל תלהקו שחקנים גדולים ורציניים מדי כמו קווין ספייסי! צריך מישהו שיהיה גם רשע וגם משעשע(כמו שמייקל היה ב'סמולוויל'). בשורה התחתונה: somebody save him! כי כנראה שאנשים שכחו מה סופרמן מייצג ואיך סרט שלו צריך להיראות. וכי אני חייבת:
בריאן סינגר תחזור תיכף ומיד ותסיים את אקסמן כמו שצריך ואל תנגע שוב בסופרמן!

always be me mc

New member
מתקנת: *דכאון ובעיה ועכשיו* ../images/Emo232.gif

וככה אמור סופרמן להיראות
Up, up & away

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif יעד סופי 4 ../images/Emo232.gif

אייקון שמתאר את הסרט:
(בגלל משקפי התלת מימד) משפט שמתאר אותו: אני מקווה שהיעד הסופי באמת סופי ושאין עוד סרט כי המשכים גרועים בדרך כלל. 4. יעד סופי 4 - וול האמת שאחרי שחזרתי מהסרט כתבתי משהו עליו ואפילו שמרתי את זה אבל פשוט לא היה לי חשק לפרסם. עכשיו אבל אני מפרסמת את דעתי המקורית אחרי הצפייה: "טוב אז הלכתי עם חברה שלי לסרט ופספסנו את כל התאונה הגדולה בהתחלה כי נכנסנו לאולם הלא נכון ורק כשקתרין זיטה ג'ונס הופיעה על המסך בסרט לא קשור בעליל אז עברנו לאולם הנכון.. אניוואי גם עם פספוס התאונה הייתי מצפה לראות איזה סרט מותח, מצמרר, מקפיץ וזה הקפיץ קצת והיו כמה הפתעות אבל איפה זה ואיפה יעד סופי 1? לא הזדהיתי עם הדמויות פה(חוץ מדמות אחת מסכנה שגם אכלה אותה בסוף בדרך סתמית וצפויה), לא כזה היה אכפת לי מי מת וזה אומר הכל על הסרט. אז נכון יש מצב הייתי יותר שקועה בתוך הסרט אם הייתי רואה מההתחלה אבל יעד סופי 1 ראיתי בבוקר ובכל זאת נשאבתי לסרט ואהבתי וזה אני רואה בשיא החושך וכמעט כלום? אחח שיעבדו על הליהוק, כתיבה והמוזיקה שלהם.. בסרט הראשון גם הייתה מוזיקה דיי מפחידה". טוב דיי הוצאתי לי תמילים מהפה
באמת הייתי דיי אדישה בסרט הזה, כ"כ התגעגעתי לאלי לארטר ואפילו הגיבור הראשי בראשון היה יותר טוב וכובש מהבחור הזה. המ אני לא יכולה להגיד שלא היה קטע אחד לפחות שבו היייתי במתח ושאמרתי 'ואי איזה טוויסט' כי היה אבל בגדול הסרט לא עשה לי את זה. בשורה התחתונה: אם זה בלי אלי זה לא יעבוד
ההפתעה התחתונה: http://www.imdb.com/name/nm0586871/ OMG טום מילאנו, אבא של אליסה הוא זה שערך את המוזיקה לסרט הזה והקודמים?
אני אברר את זה

always be me mc

New member
אוקי הוא לא ערך בסרט הזה../images/Emo232.gif

אלא רק ת-3 הראשונים *מה שיכול להסביר את ההבדל באיכות האמ* אבל ואו זה ממש מגניב! ואני עדיין מחפשת הוכחה

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif סטריט פייטר ../images/Emo232.gif

אייקון שמתאר את הסרט:
משפט שמתאר אותו: קריסטין היא בסדר, השאר הם בדיחה
5. סטרייט פייטר - קריסטין אני אוהבת אותך ואסגוד לך תמיד אבל
מה זה הסרט הזה? ליהוק על הפנים(אני לא מדברת על קריסטין אלא למשל על כריס קליין ששיחק שוטר), פאקים בעלילה(שוטרים יוצאים לעצור פושעים נורא מסוכנים ולא שמים אפוד מגן?
), קטעים מגוחכים(מה זה הפלרטוט הזה ברחבת הריקודים? ומזה כל החירטוטים של למצוא את האור או ואטאבר?), יופי שגם עד שיש קטע מרגש הוא נמשך רק 2 דקות וישר עוברים הלאה, בלי אבל ובלי כלום! שמעו חברים מבחינת אקשן הסרט טוב אבל מבחינת עלילה?
*שימו לב גם שזה מס' 5 ברשימת האכזבות שלי ולמה? כי בגלל כל הביקורות הקוטלות הציפייה שלי גם לא הייתה בשמיים* בשורה התחתונה: אם אתם לא אוהבים את קריסטין או לא חובבי אקשן ללא מחשבה אז אל תראו.

jasika siton

New member
הטופ שלי . :)

אממ יש הרבה סרטים שציפיתי מהם ליותר ואיכזבו אותי. הבעיה היא שאני בקושי זוכרת את השמות אבל ננסה :) 1. " קחי אותי לגהינום " - ברגע שהסרט הזה יצא כולם התלהבו ממנו כי לפי הפרומו הואצ היה נראה מפחיד ובאמת נדיר שסרט אימה מעביר בי תחשות פחד, והפורמו באמת גרם לזה וגם התגובות של כולם על הסרט. ברגע שראיתי את הסרט בציפייה לסרט אימה, קיבלתי סרט שנראה כמו פרודיה גרועה ביותר על סרטי אימה. נו באמת, זקנה שמכניסה למישהי יד בפה זה מפחיד ? אפילו מצחיק זה לא. כל הסרט חיכיתי למשהו מפחיד, לאיזה טוייסט בעלילה שישנה אותה, אבל זה לא קרה. הקטע של הסוף שהם מנסים להוציא מתוכה את הרוח היה כלכך דבילי. אני חושבת שאם השחקנית הייתה טובה יותר איכשהו הייתי מצליחה יותר להכנס לסרט, אבל כל הסרט אני מחכה לרגע שהשחקנית תמות, היא הייתה מעצבנת, הקטעי משחק שלה לא היו טובים במיוחד. בקיצור, מי שלא ראה - שלא יראה. 2. " קטע מהסרטים " - זה סרט פרודיה על כל הסרטי נעורים ( שאני מאוד אוהבת אותם ) וחשבתי שיהיה נחמד לראות איך עושים מהם צחוק או משהו בסגנון. הסרט התחיל בקטע מצחיק, ונראה סרט ממש חמוד. אבל בהמשך שלו, נאמרו שם כלכך הרבה שטויות שמנסות להצחיק בכח, אבל הבעיה שזה אפילו לא העלה בי גיחוך. למרות שזה סרט פרודיה, שהוא אמור להיות כביכול מטומטם ולצחוק על סרטי הנעורים הקיטשיים, אבל היה שם קטע לקראת הסוף שהבן בא לשדה תעופה אחרי הבת, והוא אמר לה שם כל כך הרבה שטויות שאני נשבעת שילד בן 13 יכול לכתוב סרט יותר טוב. 3. " מעודדות צמודות 4 " - אחרי שראיתי את שלושת הסרטים הראשונים וממש אהבתי אותם, במיוחד את השלישי ( היידן
) ושהגיע הרביעי ממש רציתי לראות אותו, לבסוף שראיתי אותו, הוא התחיל כמו השהשלישי התחיל, בחלום שהשחקנית הראשית חולמת. הסרט בהתחלה היה נראה מאוד דומה לשולשת הסרטים האחרים בסדרה והיה נרראה מבטיח. אחרי זה, כל העניינים קרו מהר מדי, היא הכירה מישהו מהקבוצה היריבה, אחרי יום כבר התאהבה בו וכעסה עליו שהם לא יכולים לממש את " אהבתם ". היו גם קטעים שהיו מרוחים מדי, והיו קטעים ממש דפוקים. בסוף גם הקבוצה הירבה וגם הם נהיו כקבוצה אחת, התחברו ממש מהר, והיריבות הכי גדולות נהיו לחבורות טובות כאילו הן חברות עוד מהגן. סרט קיטשי מפגר בלי שום תוכן. התאכזבתי, היו צריכים להפסיק את מעודדות צמודות בשיא, שזה הסרט השלישי. 4. " 28 ימים אחריי " - אחד הסרטים האהובים עליי זה " 28 שבועות אחריי " שזה בעצם סרט ההמשך של " 28 ימים אחריי " . ראיתי אותו מליון פעמים וכלכך אהבתי אותו וחשבתי שגם הסרט הראשון יהיה יפה כמוהו. ושראיתי אותו הוא באמת התחיל כמשהו מבטיח כמו הסרט השני. אך בהמשך הסרט לא קרה יותר מדי משהו מעניין, אני לא יכולה להגיד שהשתעממתי בו, אבל הצפייה שלי הייתה הרבה יותר גבוהה. היה בו חסר אקשן, לא הראו את כל הקטעים שאמורים להיות הכי טובים בבירור. יכול להיות שאם לא הייתי רואה קודם את הסרט השני הייתי מתלהבת גם מהראשון, אבל שאני עושה השוואה השני לא רואה את הראשון. * שמתי אותו אחרון כי ממנו הכי פחות התאכזבתי, בכל זאת זה סרט יחסית טוב. 5. יש מלא סרטים אבל הם היו גרועים ביותר אז הם לא עולים לי לראש |:

always be me mc

New member
מה עם ספיידרמן 3?../images/Emo232.gif

חשבתי הוא איכזב אותך
ובאשר לסרטים שציינת: 1) צר לי שסבלת ואני מכירה תהרגשה של לראות טריילר(ראית תטריילר רייט?) לצפות למשהו גדול ולקבל ההפך(למעשה אני חושבת שזה מה שקרה לי עם יעד סופי 4) אבל ככה זה: בטריילרים שמים את רגעי השיא ואם הסרט באמת לא סרט מעולה, עם עלילה חזקה והרבה קטעים כאלו את רואה בסוף סרט עם כמה קטעים מדליקים אבל בגדול נורא חלש. באשר לתגובות של האנשים אז טוב לפחות למדת משהו. לקחת הכל בערבון מוגבל ועדיף שתלכי עם התחושה שלך מאשר תחושה של אחרים כי לא לכולם יש אותו טעם בסרטי אימה: יש כאלה אוהבים רציחות ויש כאלה אוהבים עם רוחות.. עלי לציין גם שאני מאמינה לך שלא אהבת אבל אם יצא מצב שאני אוכל לצפות בסרט אז יכול להיות שאני אראה ולמה? אני זוכרת הרבה ביקורות על סרט אימה מסויים, על כמה הוא משעמם וגרוע ואני דווקא אהבתי אז זה שאחרים לא אוהבים לא אומר שאני לא אוהב ושווה לפעמים לקחת סיכון, לראות כנגד הדעות ולהיות מופתעים. 2) האמת חשבתי להשכיר את זה פעם אבל אני אלך הפעם עם הדעה שלך בנושא (גם מה שהקליפ שראיתי שיענו פארודיה על 'מעודדות צמודות' לא היה כזה מוצלח) 3) דוגרי את דיי צודקת במה שאת אומרת ומעניין שלמרות כל הנק' הטובות בכל זאת נהניתי
טוב כנראה צריך להיות בן אדם ממש שטוח כדי להנות מהסרט הזה ואני הצלחתי להיות שטוחה, חסרת מחשבה ולכן גם נהניתי
4) מעניין. אז מה יש בסרט יותר מדי חפירות ופחות מדי אקשן? אגב יש מצב יש יותר פטפטת כי זה הסרט הראשון וצריך להסביר את הרעיון והכל.. אניוואי קורה שהמשכונים יותר טובים מהמקור(כמו צעקה 2, נורא אהבתי את זה
) ופשוט כל הכבוד לך שענית, אין את מלכה!

spelling

New member
עונה!

לא יצא לי לראות המוןןןן סרטים אבל: 1)סקס והעיר הגדולה-הסרט ממש מדכא וציפיתי ממנו ליותר יחס לעיר ניו יורק ולחברות בין הבנות! 2)פור דה רקורד-הדוקו של בריטני-היא לא ענתה על שום דבר באופן רציני אלא הכל צריך להבין דבר מתוך דבר..וראו שזה היה יותר מחושב מאשר דוקו.. 3)משהו עם ניקול קידמן שהיא סוגרת חשבונות עם אחד שעשה רצח עם באפריקה-יש לה קול מעצבן יותר משלי! 4)הסרט עם אליסה והמאפיה-די קודר אבל לפחות היא שיחקה טוב.. זהו:)

למעלה