Kitchenaid

../images/Emo26.gif Kitchenaid ../images/Emo36.gif

האם מישהו מכיר את המוצר Kitchenaid KSM150 ? מומלץ ? ראיתי שהמחיר הזול ביותר הוא 2,000 ש"י (לעומת 2,500 - 2900 ש"ח), אבל בלי אחריות של ניופאן, אלא כנראה של יבואן מקבילי כלשהו - האם למישהו יש מידע אם כדאי ? בנוסף, האם ניתן להביא את המוצר בארה"ב, או שיש בעיה של התאמה לחשמל בארץ ?
נא לוותר על תגובות לא ענייניות, תודה.

arshya

New member
נא לא להשתין לי מתחת לבניין :)

בואנה זה נחמד אפשר להמשיך את זה לשרשור עצבני...

tal1g

New member
למעשה החברה המובילה בתחום מיקסרים ובלנדרים

מומלץ לקנות לשימוש מיקצועי ובמקום שיש לו אבא (אחריות) מפני שטיפול לא נכון יגמור את המוצר. בארגל/מיסטרל ניתן לקבל מחירים יותר טובים ממה שציינת.

הספרנית

New member
פיייייי לרגע חשבתי שטעיתי ונכנסתי לפורום

מתכונים
אבל מאחר ואני חובבת בישול ואפיה וחולמת לקנות את המוצר המדובר, אשמח לענות. המוצר שדיברת עליו ב-2000 ש"ח נדמה לי שזה מהחוברת של ישרכארט, ואם אין לך אחריות אל תקנה. איך אומרים... מה שעולה בזול, עולה אח"כ ביוקר. דבר נוסף לגבי המוצר הזה, דיברתי עם מדריכה בתחום הקונדטוריה והיא המליצה לי שאם כבר אשקיע כ"כ הרבה כסף, עדיף לי לבחור בקנווד משום בבמוצר של קיטצ'נאייד יש שחיקה של הזרוע (או איך שקוראים לזה) שאוחזת בווים, ואז נוצא מצב של שקיעה וכיחוך עם הקערה. לגבי הזמנה מארה"ב אני לא כ"כ יודעת, כי עליך לקחת בחשבון משקל. לגבי חשמל אני מניחה שתמיד אפשר למצוא שנאי או מתאם, השאלה באיזה עלות. העפתי מבט ב-EBAY לפני כמה זמן ורציתי למות מהמחירים, אפילו נירוסטה זול יותר ממה שניתן להשיג בארץ
מקווה שעזרתי

למעלה