LEAVING MaHIKI NIGHTCLUB LONDON תמונות חדשות-אהבתי ת'שוט הזה:] XD
B butbut New member 9/12/07 #1 ../images/Emo26.gifLEAVING MaHIKI NIGHTCLUB LONDON../images/Emo36.gif תמונות חדשות-אהבתי ת'שוט הזה:] XD
../images/Emo26.gifLEAVING MaHIKI NIGHTCLUB LONDON../images/Emo36.gif תמונות חדשות-אהבתי ת'שוט הזה:] XD
B butbut New member 9/12/07 #3 ../images/Emo139.gifכבר הזכרתי שלטום יש בדיוק את הסגנון שהתחלתי לאהוב? הוא מתלבש יפה!
ג גילולית New member 9/12/07 #7 נכון! בול חשב תי על זה! לא יותר בגדים שחורים עם עניבה שחורה הארייי לג'ינס האריייי לצהוב!! *משעמם יל אז אני הולכת לרענן כל שניה ולהגיב על כל צמונה*
נכון! בול חשב תי על זה! לא יותר בגדים שחורים עם עניבה שחורה הארייי לג'ינס האריייי לצהוב!! *משעמם יל אז אני הולכת לרענן כל שניה ולהגיב על כל צמונה*
B baril New member 9/12/07 #44 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתלבש מהמם. אבל, הנעליים. .__.
L Lex 1 New member 9/12/07 #62 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מה? הנעליים=../images/Emo99.gif אריאל שקט../images/Emo11.gif
D Dirty wings2 New member 9/12/07 #76 ../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif הם כסופות :O חיחי מזכיר לי את הפייטים שלי צביקה פיק XD
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif הם כסופות :O חיחי מזכיר לי את הפייטים שלי צביקה פיק XD
M m o r 1 0 2 New member 9/12/07 #83 אחלה סטייל../images/Emo9.gif אהבתי ת'נעליים../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif
D Decay Dance New member 9/12/07 #94 רק אני לא אהבתי את המכנסיים? המכנסיים נראים עליו נורא... הוא נראה דק למעלה וכאילו הוא תפח בשוקיים ובכל שאר הגוף ירד
רק אני לא אהבתי את המכנסיים? המכנסיים נראים עליו נורא... הוא נראה דק למעלה וכאילו הוא תפח בשוקיים ובכל שאר הגוף ירד
ג גילולית New member 9/12/07 #10 כן! בהתחלה חשבתי שהוא נראה כמו אפרוח שמסתנור מהשמש אבל אז קלתטי שהוא נראה כאילו הרגע אמרו\ הראו לו משהו מגעיל והוא כזה במבט מתנשא\נגעל:יאקק! אבל רק אם הוא היה בנאדם רגיל..זזה טום- הוא לא מתנשא או נגעל מכלום
כן! בהתחלה חשבתי שהוא נראה כמו אפרוח שמסתנור מהשמש אבל אז קלתטי שהוא נראה כאילו הרגע אמרו\ הראו לו משהו מגעיל והוא כזה במבט מתנשא\נגעל:יאקק! אבל רק אם הוא היה בנאדם רגיל..זזה טום- הוא לא מתנשא או נגעל מכלום
B baril New member 9/12/07 #45 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDD לגמרי יואו יש לו מצח בתמונה הזאת
L Lex 1 New member 9/12/07 #64 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif האמת היא שכן.. היש מצב שהוא הרזה עוד קצת..? ככה זה נראלי בכל אופן
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif האמת היא שכן.. היש מצב שהוא הרזה עוד קצת..? ככה זה נראלי בכל אופן