Me haces Falta

Lopezit

New member
../images/Emo26.gifMe haces Falta../images/Emo36.gif

ביום אחד מקבלים גם שיר חדש וגם קליפ חדש http://youtube.com/watch?v=sc64dFw4J54 טוב אז אממ.. אהבתי את העלילה.. פעם ראשונה שג'ן עושה קליפ עם עלילה כזאת אהבתי את המראה הקשוח שלה אבל יש לי בעיה עם הבימוי הגרוע הזה של הקליפ נראה כאילו לא היה להם תקציב לזה... אבל אני אחכה לראות גרסת HQ ואז אני אשפוט

oren456

New member
יהה אני מתרגש ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף זה שרק חלפו להם 24 שעות וגם זכינו לשמוע את hiddi ועכשיו מגיע הקליפ של mhf ... במילה אחת אני מת על הקליפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וליאת אנימסכים עם מה שאמרת, המראה הקשוח כל כך מתאים לה . אחחח זה משמח אותי הקליפ הזה.. ואהבתי את הסוף שלו, שהיא עם הקפוצ'ון על הראש.

Lopezit

New member
היא נראית מעולה!!

בעיקר בסוף.. עם התספורת סטייל ויקטוריה בקהאם ושלא נתחיל לדבר על זה שמשחק איתם שם.. מממ

NoWords

New member
עושה רושם

שזה אחלה קליפ. עשוי מעולה דווקא. ליאת - דווקא הקליפים שנראים "חסרי תקציב" ויש להם לוק של הפקה זולה הם הכי קשים לצילום. כאילו זה לא שזה באמת נראה כמו הפקה זולה, אלא יש הרבה צילומים וסצנות מהירות כאלה שבטח לקח הרבה זמן לצלם, ולערוך עוד יותר, וזה ממש מיוחד בקליפים. נותנים לקליפ טאצ' של מראה יומיומי, טראשי, כאילו צילמו אותה במצלמה ביתית.. זה מגניב. אני אוהבת קליפים של סצנות מהירות חטופוֹת כאלה.
זה יוצא תמיד אומנותי נורא המממ ג'ניפר נראית מגניב את השיר אני לא סובלת!! הוא מעצבן אותי עם הכאילו-גיטרה הזאת או לא יודעת מה. הקצב שלו מעצבן! אבלאבלאבל השיר החדש חמודי!!! :)

חדש123

New member
וואו אהבתי

בגדול ממש אהבתי את הקליפ! וג'ניפר ניראת בו מ-ד-ה-י-ם!!!!

הקליפ מאוד מיוחד

פעם ראשונה שיש לג'ניפר קליפ כזה, אז אני שמח
למרות שהוא לא כזה מעניין, אהבתי את הצילום והעריכה ואיך שהיא נראית שם
ולא יעזור כלום, מדובר באחד מהסינגלים הכי חלשים שלה אי פעם

QueIronia

New member
HYD שיר טוב, פשוט לא מתאים לסינגל.

MHF יותר טוב כסינגל גם מ-Alive ומ-FSG.

למעלה