The King Is Back

GrandPrix2006

New member
../images/Emo26.gifThe King Is Back

זה היה הפרק היומי: הגולשים מגיעים לעולם בו רמברנט בראון נחשב למלך הרוקנרול המנוח שקמו לו אין-סוף מעריצים-חקיינים ולא מעט אנשים סבורים שהוא עוד חי... ממש כמו אלביס פרסלי של עולמינו. קלינטון דריקס האח התאום של קליבנט דריקס (השחקן שמגלם את רמברנט) שיחק את "הבכיין" האמיתי. לדעתי היה עדיף להשתמש בקליבנט עצמו עם קצת יותר מאמץ בחדר העריכה. לדעתי זה קצת מוזר שבמספר יחסית מועט של גלישות, הגולשים הגיעו ללא מעט עולמות שהם נחשבים בהם לסלבריטאים. בפרק היו לא מעט פארודיות על המשפט של או.ג'יי סימפסון, להקת Menudo (עם ריקי מרטין שהיה קטן), "האי של גיליגן" והצילום של הגולשים חוצים מעבר חצייה ממש כמו... הביטלס ב-Abbey Road. הציטוט של הפרק לדעתי: "Because I am an Englishman, you blistering idiot!" - ארטורו למנהל המלון שמבלבל אותו עם הטנור פאברוטי. מה דעתכם על הפרק?

rocket

New member
לדעתי זהו פרק בינוני שכזה

יש בו נקודות טובות פה ושם אבל נורא הפריע לי הקטע של התאומים. הם לא כזה דומים וזה נראה פשוט לא מקצועי כשהם הופיעו ביחד. חוץ מזה אני לא כזה אוהבת את רמברנט והפרקים שמוקדשים לו לטעמי פחות מעניינים (חוץ מהפרק עם ההריון XD)

הרעיון יפה

אהבתי את הקטע עם פאברוטי ואיך שזה עצבן כל פעם את הפרופסור. יפה הרעיון להשתמש בתאום של השחקן, כבר דיברתי על זה שרואים שהם לא זהים לחלוטין וזה יותר הגיוני מזה שהם זהים לגמרי.

Neta20B

New member
אין על הפרופסור הזה

הוא קורע אותי........ Pavarotti is Italian. he speaka lika this! do i speaka lika this? הרג אותי מצחוק

nick at noon

New member
פרק טוב

למרות שעניין התאום באמת מעצבן. לפחות אם היו משתמשים בתאום רק בקטעים שבו שניהם נמצאים באותו מקום כדי לחסוך את האפקטים. אבל שאר הזמן השחקן היה צריך לשחק את שני התפקידים. מחר הפרק האחרון לעונה. איזה מוזר ששתי העונות הראשונות הן כאלו קצרות. בטח לא מקרי שהן גם העונות הכי טובות.

Cant deny

New member
מה?! איך כבר סיום עונה?!

סיום עונה ראשונה או שניה?! הסדרה כ"כ קצרה?

Cant deny

New member
אל תדאגי..

ומחקו לי את ההודעה הקדומת.. בקיצור. היה היום פרק טוב. לא מכיל ספוילר עכשיו?

Wing Chan

New member
אני זוכר את הפרק מתקופות קודמות

שהסידרה שודרה והוא לא פרק מיוחד מדי בעיניי לכן לא טרחתי לצפות בו היום(אה, וגם כי לא הייתי בבית...פרט שולי...).

rocket

New member
אגב, פרט טריוויה לגבי הפרק הזה ,

בפרק הופיעה שלישיית בנות בלונדיניות תאומות שניגנו על גיטרה שמשרד של קפטן ג'ק. בדיוק אותה שלישיית בנות הופיעה בסדרה "צער גידול בנות" בתור להקה שהוזמנה בטעות להיות הלהקה בערב פתיחת המועדון של ג'סי. וב"צער גידול בנות" וגם בפרק המדובר ב"סליידרס" , הן שרו את אותו השיר.

נכון, גם אני מייד נזכרתי בזה...

ג'ואי הזמין אותן כי חשב בטעות שהן REM, והן באמת היו רק שזה היה ר"ת של השמות שלהן...

למעלה