רק ערימת ילדים?!?!?!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif
שאני לא אעשה עליה בטעות גם ערימת חזירים!!!11
מה היא בכלל מרשה לעצמה להוציא מהפה שלה ת'שם דייב?!?!!? לא כדאי לה בכלל להתחיל לדבר על דייב! שאני לא אדחוף לה איזו משקפת לאוזן!!!!11 פוחלץ!
אישה כזאת מטומטמתתתתתתתתתתתת!
@%#$^@#%&$ כאילו מה?!?!?! מה היא חושבת לעצמה?!?!?! היא באמת חושבת שיש מישו בעולם הזה שחושב כמוהה??!?!?
מה נסגר?!?!?! היא כאילו לא נראה לי תופסת מה היא עשתה לעצמה עכשיו! כולם ישנאו אותה עכשיו! @^@#%&$%&$ גם כן כתבת.... חבל רק שהדעות המפגרות שלה לא ממש מעניינות מישו!
חתיכת צפרדע מנומרת!
אני רוצה לראות אותה מתחילה מאפס ומגיעה לקרסוליים של ג'יימס! פאקקקקקקקקק הבנאדם היה בלהקה הכי מצליחה באנגליה שאת רוב השירים הוא בעצמו כתב והם זכו להצלחה לונורמלית!!!! כאילו מה?!!??!?! מה קורה?!?!?!? ומה היא שופטת בנאדם לפי החיצוניות?!!??! למרות שג'יימס הוא חתיכת חתיך לונורמלי!
אבל מה היא לעזאזל שופטת לפי החיצוניות?!?!?
כאילו מה?! בכלליות עכשיו.... אם בנאדם הוא מוכשר אבל הוא מכוער אז הוא לא נחשב?!?!?! איזו אישה חסרת שכל! וזאת עובדה שלפחות חצי מהעולם מפנטזות על גדוד מג'יימס
אז שלא ת'בלבל ת'שכל!
גמכן חתיכת פוסטמה שתופסת מעצמה! חתיכת כרוב מחושמל!
עצה ידידותית ממני כדאי לה לברוח לאיזה אי בודד שאני לא אחפש אותה עכשיו אני עוד אדחוף לה איזה בוטן לנחיר!