Welcome to Loserville

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo26.gifWelcome to Loserville../images/Emo36.gif

נכנס השבוע במקום 26
זה דיי משמח האמת חחח הבעיה היא שרוב האנשים קונים/מבקשים את הדיסק לחג המולד אז עדיין הם יכולים לעלות

Rowdy Girl

New member
הוו../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

רגע... גמאני אקנה את הדיסק בקריסמס כשאני אהיה בלונדון, זה יעזור נכון?

DesertRose7

New member
הגיע הזמן!!

למרות שזה עדין לא משהו.. אבל זה ממש משמח! אם כל האנשים האלה היו קונים קודם

DesertRose7

New member
../images/Emo2.gif

אין לי מילים. נשאר לי רק לאחל למאט להצליח יותר. במצעדים לפחות.

PunK RocK 1o1

New member
אה אופס..

חחחחח חשבתי שהיא דיברה על הדיסק.. אני מאחלת למאט שיהיה לו הכי טוב שבעולם, אבל עדיין כולם הבטיחו שSOD יהיו ענקיים כמו באסטד ותראו מה קרה
אני עדיין מקווה שהם יעלו

ליטלושי

New member
כע דיברתי על מאט..

אני בטוחה שהוא יצליח..הוא מוכשר ברמות ונראה לי שהוא הולך להפתיע אותנו בגדול.. ולגבי סוד זאת רק ההתחלה ובאמת עוד מעט קריסמס אני חושבת שההצלחה שלהם תעלה..לפחות נקווה לטוב..

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo26.gifביקורת על הדיסק

http://www.gigwise.com/contents.asp?contentid=10746 היא טיפשה, ולא בגלל שהיא לא אוהבת את SOD סך הכל זכותה. אבל הביקורת שלה הייתה טיפשית, היא התעניינה יותר בזה שג'יימס היה הכי נמוך, מכוער ולא מפורסם(?) בבאסטד ועל זה שדייב לא רוק&רול מאשר השירים שלהם. וגם זה שליטל טינגס דומה לא אול דה סמול טינג של בלינק.. כמעט אותו השם.. אוקיי אבל מה הקשר?! ‘Murdered In The Moshpit’?!

ליטלושי

New member
איזה כלבע היאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!

ממש טיפשה!!!!! עלאק זה עם הבעיות שתייה...יאווו אני ארביץץץץץץץץ להההההההה!!!!!!!!!!!!!!! וזה שכביכול ג'ימס הוא "הכי מכוער, פחות מפורסם, והכי נמוך" זה לא אומר שהוא לא מוכשר ושלא יכול להיות הראשון מבין באסטד שיצליח ראשון.. ולמה השם של דייב צריך להיות רוקנרול?מזה שם רוקנרול? מה היא מפגרת??????. לא קראתי תהמשך..אין טעם לקרוא כתבה כזאתי חסרת ערך..

PunK RocK 1o1

New member
כל הקטע עם השם

הצחיק אותי.. כי לה יש שם נורא מגניב Sarah Robinson חחחחח

Rowdy Girl

New member
איזה כלבההההההההההה!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif

בא לי לרצוח אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אררררררררררררררררררררררררר מה היא חושבת שהיא מדברת ככה על ג'יימסי!?!?!?1^&^%ER$#^$%&^%$^#%
מה עלה במוח שאין לה כשהיא רשמה את זה?!!?!
*&^%$#@@$@#^#$ איזו כלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבההההההה!!!!!!!!!!!
היא סתם ביצ'ית שקשה לה עם הצלחה של בלונדינים שקסים עם עיניים כחולות!!!
$%$^%$&%$ קנאית!!!!!!!111111111#$%$^&$&$%&$%&%^*%^
מי בא לעשות עלייה ערימת ילדים?!?!?

רק ערימת ילדים?!?!?!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif

שאני לא אעשה עליה בטעות גם ערימת חזירים!!!11
מה היא בכלל מרשה לעצמה להוציא מהפה שלה ת'שם דייב?!?!!? לא כדאי לה בכלל להתחיל לדבר על דייב! שאני לא אדחוף לה איזו משקפת לאוזן!!!!11 פוחלץ!
אישה כזאת מטומטמתתתתתתתתתתתת!
@%#$^@#%&$ כאילו מה?!?!?! מה היא חושבת לעצמה?!?!?! היא באמת חושבת שיש מישו בעולם הזה שחושב כמוהה??!?!?
מה נסגר?!?!?! היא כאילו לא נראה לי תופסת מה היא עשתה לעצמה עכשיו! כולם ישנאו אותה עכשיו! @^@#%&$%&$ גם כן כתבת.... חבל רק שהדעות המפגרות שלה לא ממש מעניינות מישו!
חתיכת צפרדע מנומרת!
אני רוצה לראות אותה מתחילה מאפס ומגיעה לקרסוליים של ג'יימס! פאקקקקקקקקק הבנאדם היה בלהקה הכי מצליחה באנגליה שאת רוב השירים הוא בעצמו כתב והם זכו להצלחה לונורמלית!!!! כאילו מה?!!??!?! מה קורה?!?!?!? ומה היא שופטת בנאדם לפי החיצוניות?!!??! למרות שג'יימס הוא חתיכת חתיך לונורמלי!
אבל מה היא לעזאזל שופטת לפי החיצוניות?!?!?
כאילו מה?! בכלליות עכשיו.... אם בנאדם הוא מוכשר אבל הוא מכוער אז הוא לא נחשב?!?!?! איזו אישה חסרת שכל! וזאת עובדה שלפחות חצי מהעולם מפנטזות על גדוד מג'יימס
אז שלא ת'בלבל ת'שכל!
גמכן חתיכת פוסטמה שתופסת מעצמה! חתיכת כרוב מחושמל!
עצה ידידותית ממני כדאי לה לברוח לאיזה אי בודד שאני לא אחפש אותה עכשיו אני עוד אדחוף לה איזה בוטן לנחיר!

למעלה