הקיזומ

New member
../images/Emo26.gif

כהרגלה בקודש, הפילהרמונית שינתה, בפעם השנייה, את התוכנית להופעה של יום ראשון הקרוב. לא הרביעי של בטהובן (גרסא ראשונה), לא השלישי של רחמנינוב (גרסא שנייה) אלא - השלישי של בטהובן (לא בטוח שגרסא אחרונה).

Petrus

New member
כדאי שתדע

שרוב באי הקונצרטים הם מנויים שאפילו לא יודעים (וכנראה גם לא ממש אכפת להם) מה מנגנים באותו ערב. כשיצא לי לעבוד בצליל שם שמעתי הרבה אנשים שואלים "מה מנגנים הערב?". המנויים פשוט באים לקונצרט שבתכנית שלהם, בלי לבחור אותו או משהו כזה. לא שאני אומר שזה לא מעצבן שאדם מזדמן קונה כרטיס לקונצרט מסויים ובסוף משנים את התכנית, אבל שתדע שלרוב האנשים זה פשוט לא משנה.

Petrus

New member
כפר סבא

אבל הייתי עושה מדי פעם משמרות בהיכל התרבות.

הקיזומ

New member
אמנם אני לא יודע את זה באופן "רשמי",

אבל באחת מההודעות שלי בפורום הזה, בעבר, כתבתי שאני די משוכנע שזה אכן המצב. זה די ברור שלרוב לא אכפת מה מנגנים. העיקר שהם אוהבים לנדנד בראש בזמן שמתנגן שם משהו.

amitmis

New member
אני לא יודע אם "רוב"...

אבל חלק נכבד מאוד של אנשים באמת באמת אוהב מוסיקה, ובאמת ל5א משנה לו. את זה אני יודע בוודאות.

הקיזומ

New member
כן. אפילו חלק נכבד ממש!

חלק ניכר ביותר. חלק לא קטן כלל. ממש לא מעט מהם. אני משער שהעניין ברור. מה שבעצם מעניין אותי לדעת, מאחר שאתה, כנכתב, בעל ידיעה ודאית - מה הוא אותו חלק "נכבד מאד"? בכמה אחוזים מדובר, למיטב ידיעתך הודאית? טוב, אתה לא באמת חייב לענות על השאלה. פשוט, לא יכולתי להתאפק מלכתוב הודעה שכזו.

ItsikH

Member
"הפרוות של הפילהרמונית" ביטוי שהיה מקובל בתקופה שבה לבישת פרוות עוד לא היתה בלתי פוליטיקלי קורקט, אנשים היו רוכשים מנוי לסדרה הראשונה היוקרתית רק בכדי להראות במיטב האופנה האחרונה, וכמובן לעזוב בהפסקה. אבל חוץ מאלו, ישנם רבים שלא ממש שואלים מה מנגנים, זה הפילהרמונית אז זה בטח טוב.

GustavM

New member
כמה חבל

כמה חבל שהיום הפילהרמונית כל כך מדורדרת שלהגיד "אם זה הפילהרמונית אז זה בטח טוב", זו כבר לא אותה ערובה לאיכות שזו הייתה פעם. אני חושב שעיקר הבעיה נעוץ דווקא במנהל מוזיקלי מהולל שמנהל את אותה תזמורת כבר כמעט 40 שנה. בעולם אין דבר כזה. מה גם שהוא לא מנצח כזה מזהיר.

amitmis

New member
../images/Emo26.gif

אינני מחויב לדעת את האחוזים המדויקים בכדי לטעון לוודאות.

amitmis

New member
אה, כן, ו...

ממש לא היית "חייב" לכתוב את ההודעה הזו.

amitmis

New member
ועוד משהו...

אתה עצמך הערת לי על מילה לא מדויקת שאמרתי. באותה הודעה כתבת - "אני פשוט הייתי חייב לכתוב את זה". רק אני רואה את האירוניה?

lal g

New member
מה עם ה17?

האם גם ל17 מתוכננים להיות שינויים? כרגע התוכנית היא בטהובן קונצ'רטו מספר 3 ומהלר סימפ' מס' 7

הקיזומ

New member
כרגע אני לא מתכנן לשנות את התוכנית ל- 17.

אני אנגן את מה שמעודכן. אז, תהנה! סתם, סתם. לא יודע. לא מודיעים לי באופן אישי על שינויים
. את כל המידע אני שואב מ- www.ipo.co.il

למעלה