קטרפילר = טרור

להלן דיווח מפי משתתפות פעולת מחאה. פעילות עצמאיות רעולות פנים חדרו למתחם חברת "קטרפילר" באזור התעשיה בחולון, הכתימו דחפורים בצבע ורוד וריססו כתובות "קטרפילר=טרור" הפעולה במחאה על השתתפות החברה בהריסת בתי פלסטינים ועקירת עצים היום פעלנו, קבוצת פעילות עצמאיות, במתחם של יבואני דחפורי "קטרפילר" בחולון. הכתמנו בצבע ורוד את כליה של החברה וריססנו את כתובת הגרפיטי - CAT=טרור. אנחנו פועלות במחאה על הסיוע המתמשך שמגישה החברה למדיניות הריסת בתים ו"חישוף" בלתי חוקית ובלתי דמוקרטית של צה"ל ומערכת הביטחון. החברה מוכרת את שירותיה לטובת פעולות הריסת בתי חפים מפשע ועקירת גידולים שמשמשים לפרנסה באופן שהורס את רקמת החיים בגדה המערבית וברצועת עזה. דחפורי החברה הרסו עד כה מאות בתים של פלסטינים, למשל במחנה הפליטים ג'נין ובזירות רבות נוספות. צה"ל הרג באמצעות דחפורי החברה את הפעילה ריצ'ל קורי בחאן יונס לפני כארבע שנים. חרף התוצאות הקשות, החברה לא פסקה לשתף פעולה עם צה"ל והיא משמשת עד היום כשכירת חרב לביצוע פשעי מלחמה. אנו מאמינות שעל חברה פרטית לקבל את האחריות המוסרית על פעילויותיה ועל הציבור להיות מודע למעשים שהיא עושה בשם הרווח הכלכלי. ראשי החברה אינם יכולים לעצום עין נוכח הפשעים שנעשים באמצעות תוצרתם ועליהם לשאת באחריות עליהם. אם ינהגו באורח מוסרי, יסרבו להעמיד את שירותיהם בשירות צה"ל ומערכת הביטחון. תצלומים מן הפעולה באתר אינידימדיה: https://israel.indymedia.org/newswire/display/7181/index.php

נמשכת ההתנכלות לבדואים

האגודה לסיוע והגנה על זכויות הבדואים הודעה לעיתונות 30.8.2007 נמשכת התנכלות השלטונות לנורי אל עוקבי, היושב באוהל על אדמת אבותיו בנגב שוטרי יס"ם ואנשי הסיירת הירוקה חתכו בסכינים את חבלי האוהל בהמשך להתנכלויות רבות מספור, שוטרי יס"ם במדים שחורים ואנשי "הסיירת הירוקה" חתכו בסכינים את חבלי האוהל בו יושב נורי אל עוקבי, פעיל זכויות הבדואים ומוטטו אותו. אל-עוקבי נאחז בכל כוחו במיטה עליה הוא ישן בלילה ומנע את החרמתה. זוהי האחרונה בשרשרת מתארכת והולכת של התנכלויות שלטוניות מאז הקים אל עוקבי את אוהלו באדמות אל ערקיב מצפון מזרח לבאר שבע, שם נולד וחי את שנותיו הראשונות, שם חיו אבותיו במשך מאות בשנים ומשם גורש השבט בתחילת שנות החמשים. "כל מה שאני מבקש הוא צדק אלמנטרי. הבטיחו לנו שנוכל לחזור לפחות אל חלק מאדמתנו, ובסוף הקימו שם ישוב בשם 'גבעות בר' המיועד ליהודים בלבד. אבל רוב אדמתנו נשארה ריקה ואנו דורשים את הזכות לחזור ולגור בה. אני יושב כאן באוהל כבר כמעט שנה וחצי, לפי צו בית משםפט אסור לי לחצות את הכביש ולהגיע לחורבות הבית בו נולדתי ושם הפעיל אבי בית דין שבטי עם סמל מדינת ישראל ולפי חוקי מדינת ישראל בשלוש שנותיה הראשונות של המדינה. עכשיו שלטונות החוק מופעלים נגדי, אבל הם לא יצליחו לשבור אותי. כאן אני יושב ומכאן לא אזוז" אומר נורי אל עוקבי. לפרטים: נורי אל עוקבי <מספר טלפון>

wakka1

New member
בלי התפלספות

לפי חוקי מדינה דה-פאקטו, אתה פושע?

למעלה