EinavBIUS

New member
../images/Emo26.gif

תצביעו לרונה! ת'כלס אין לה כ"כ סיכוי כי יש אנשים הצביעו להם יותר מ-5000 פעם (
) אבל לפחות שתהיה מעל שרונה ודניאלה פיק (וזה לא כ"כ קשה האמת. אבל בכל זאת, שתפתח גם קצת מרווח בינהן, זה לא יותר מדי לבקש.) http://www.TopStars.co.il/vote.php?id=1037

DeepThoughts

New member
וב ynet

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3447391,00.html אממ זאת אותה חולצה שוב ושוב מה נסגר?

bזוהר

New member
הוידיאו נתקע לי כל הזמן

מישהו יודע באיזה שעה המצעד ביום רביעי? וואי היום מזה התגעגעתי לרונה פתאום :( אני מלא זמן לא ראיתי אותה ואני ממש ממש ממששששש מתגעגעת אליה!! ועוד בטח לא יכולה להגיע לצוותא בשישי אוףףףף

בעזרת נגן real player

הוא מאפשר להוריד למחשב סרטונים מהרשת [כולל את אלו של הYouTube] זה גאוני, אבל אני עדיין מחפשת את הדרך להמיר את הקבצים כדי שיהיה אפשר לראות אותם במדייה פלייר הרגיל.. יש למישהי רעיון? והקישור כמו ששירה הביאה קודם- real player

TEENAGER1

New member
סליחה על ההידחפות../images/Emo3.gif

את יכולה להסביר לי איך בדיוק? או פשוט לחלץ בשבילי וידיאו מסוים שאני רוצה? לגבי המרה, יש מלא תוכנות שעושות את זה. מה הפורמט של הקבצים?

בהחלט שום הידחפות ../images/Emo13.gif

ולשאלתך- קודם כל את מורידה את התוכנה מהקישור שבהודעה הקודמת, לאחר מכן את נכנסת לאקספלורר עומדת על סרטון באינטרנט ואז מופיעה לך באופן אוטומטי אפשרות להורדת הסרטון למחשב.. הפורמט של הקבצים הוא Internet Video Recording ולא מצאתי שום תוכנה שיכולה להמיר אותם כך שבינתיים אפשר לצפות בהם רק בעזרת הנגן הספציפי הזה... * אם את לא מסתדרת או שאת בכל זאת רוצה שאני אחלץ את הוידאו בשבילך אז אין בעיה ובשמחה- המסנג'ר שלי הוא [email protected] בהצלחה

TEENAGER1

New member
הו מגניב

תודות רבות
ולגבי הלהישאר - טוב לי ככה בינתיים, לבקר פה מדי פעם. אבל תודה על ההזמנה

מיץ פזי

New member
וואו

אוקי קודם כל זה הביצוע הכי מרגש ששמעתי של עיניים זרות. זאת הפעם הראשונה שאני דמעתי קצת בשיר הזה.. פשוט מקסים, עם הגלוקנשפיל והגיטרה, והקול של רונה והאווו בסוף שהיו חזקים מתמיד.. וואו.. אהבתי מאוד. וזוהר, גם אני חשתי תחושת געגועים לרונה ביומיים האחרונים.. אני חושבת עליה הרבה.. וגם אני לא יכולה לבוא ביום שישי.. מבאס :/ בקשר למצעד, בגלגל"צ הוא ביום רביעי ב- 12:00 אבל יש עוד איזה 4 מצעדים בשעות אחרות במהלך החג בכל מיני תחנות ברדיו אז שווה לבדוק... ובקשר לחולצה- גם אני שמתי לב שזאת אותה חולצה! מה שמצחיק הוא שזאת החולצה מהראיון ב"לאשה".. בטח היא קיבלה את הבגדים אחרי הראיון.. ועכשיו היא מתלהבת מהחולצה הזאת ולובשת אותה כל הזמן.. אני כבר ראיתי אותה איתה איזה 3 פעמים.. גם בהופעה עם פלסית היא הייתה איתה :) האמת זאת אחלה חולצה..

DeepThoughts

New member
טוב, היא לא אשמה שאובססיבים כמוני

זוכרים את זה אני מתנצלת

מיץ פזי

New member
חחחח זה בסדר

כאילו שאת היחידה שמסתכלת על רונה כל כך הרבה שהיא זוכרת מה היא לבשה בהופעות..
מעניין אבל, הייתי בטוחה שהלבישו אותה בראיון.. אבל בעצם את לא יודעת כמה זמן עבר מאז שפיזית צלמו את זה ועד שפרסמו. מצד שי.. מיוני? נו טוב. זה לא כזה חשוב..

SheIIy

New member
כבר שכחתי כמה השיר הזה יפה.

הביצוע בדיסק פשוט מאוס. היא הייתה צריכה להקליט אותו ככה. פשוט ויפה יותר.

למעלה