../images/Emo99.gif
היפיפייה הנרדמת - חלק א´/ מרשיה בלור הדבר הכי מפתיע בכל הסיפור הזה, היא הצורה שבה הוא השתבש, אחותי הנציחה את הכל בכתב כך שאין לי מושג מה היה יכול לקרות. טוב, אני סתם משלה את עצמי, יש לי מושג ועוד איך הריי זאת בכל זאת אחותי שהנציחה את העניין והיא פשוט מוכרחה להתחרות איתי בכל דבר: בבגדים שלי (לקח לי זמן ארוך מאוד עד שאימצתי לי את הסגנון הגותי, והיא פשוט חיקתה אותי!) בהתנהגות שלי, היא אפילו צבעה את השער שלה כדיי להראות כמוני! אנחנו משפחה מרובת ילדות, כלומר, אין לנו הורים של ממש, אפשר לומר שלכל אחות היה מישהו שאימץ אותה ודאג לחינוך שלה, אני האחת לפניי הצעירה ביותר ולחינוכי דאגה לונה, היא הייתה יפה מאוד, טיפה אובססיבית לגביי זמן אני מודה, אבל היה לה המון סקס אפיל ונורא רציתי ללמוד את זה ממנה. בכל אופן, את אחותי הצעירה )והאחרונה( אימצה השמש, חמימה ככל שתהיה, טובה ככל שתהיה, פשוט לא סבלתי אותה! היא שנאה עצלנים ואני וחריצות פשוט לא מסתדרות, חוץ מזה אני לא סובלת כשמישהו נראה כל הזמן אותו הדבר, והיא פשוט לא השתנתה! טוב, מערכת השעות שלי בכל אופן הייתה משהו כזה: שעה ראשונה: דמיון מודרך, שעה שניה: הגשמת אשליות שעה שלישית: יצירת אשליות )לונה תמיד שמרה את הדברים הנחמדים יותר לסוף( שעה רביעית חמישית ושישית: טיפוח המראה והתחברות אל עצמך. לכולנו היו שש שעות לימודים כל יום, בסוף ששת השעות הללו היינו יכולות להסתובב כמה שבא לנו בחוץ ולהיפגש אחת עם השניה, אומר לכם את האמת, מרוב המפגשים האלה דיי התחמקתי, אהבתי להתבונן בסביבה וליצור אשליות ולראות איך בעליי חיים נופלים בהם, זה היה משעשע מאוד אף על פי שפלורה - אחותי הבכירה - נהגה לנזוף בי על כך, אבל פלורה הייתה משעממת יותר מהקשת שאימצה אותה )אף על פי שאני מוכרחה להודות שהיא הייתה יפה מאוד( בכל אופן, יום אחד היא צצה משום מקום חמש שניות אחריי שלונה שחררה אותי )"ואל תשכחי! כעס גורם לקמטים!" - היא תמיד הייתה אומרת את זה( ויחד עם כל השער המדהים שלה וטוגה המקסימה שהביאה לה הקשת )הקשת תמיד נתנה לה מתנות( היא אמרה לי "´לנידה" אני שונאת שקוראים לי ´לנידה!, השם המלא שלי זה אלמלילנידה, איך היא הייתה מרגישה אם הייתי קוראת לה ´לורה?, טוב בכל אופן, היא אמרה לי "´לנידה, יש לי הרגשה שאת מתחמקת מאתנו, את מסתירה משהו?" "כן פלורה יקירה, אני מגדלת חמש זוגות עיניים, רק אל תספרי לאף אחד" אני לא סובלת כשהיא מתנהגת בעליונות! היא הבכורה אבל בכל זאת יש גבול! "מצחיק מאוד" היא הניעה את שערה ושנאתי אותה באותו רגע על השער שלה "בכל אופן, אני ולוריין" אני חייבת לציין שלוריין היא הבאה אחריי פלורה והן תמיד מתכננות כל מיני דברים בלי לספר לנו, המאמץ של לוריין הוא המים שכמו לוריין חושב שהוא משהו מיוחד )לוריין סיפרה לנו פעם שהשמיים הם ההשתקפות של המים! איזו חוצפה!( אבל אני שוב סוטה מהנושא "החלטנו שכולנו צריכות להיפגש לפחות פעם בשבוע ולספר את מה שלמדנו" "אבל פלורה! מה יהיה על חמשת זוגות העיניים שלי!" אמרתי בזעם לא מדומה "´לנידה, כל השאר יודעות ומסכימות לכך" ואני תמיד האחרונה לדעת?" שאלתי במרירות "לא, עדיין לא סיפרנו לשילה על כך" שילה היא אחותי הצעירה ביותר, זאת שתמיד מחקה אותי... "היום יהיה המפגש הראשון שלנו" "איזה כיף לי" אמרתי ביובש "אני ולוריין - וכל השאר כמובן - חושבות שזאת הזדמנות נהדרת לשמוע מה עבר עלינו במשך אותו שבוע" היא התבוננה בי והוסיפה בזהירות "שילה התגעגעה אלייך" זהו זה! זה עבר לחלוטין את גבול הטעם הטוב! פלורה יודעת שאני מסוכסכת עם שילה! איך היא מעזה לדבר איתי עליה! כנראה שאמרתי את המשפט האחרון בקול רם מכיוון שפלורה הביטה בי במבט המום. "נמאס לי כבר ממכן! אתן תמיד מחליטות בשביל כל השאר!" אמרתי בכעס ועפתי משם בזעם, לאחר שנרגעתי התביישתי בעצמי כמובן, מזמן שלמדתי איך מתפוגגים ממקום ומופיעים במשנהו לא עפתי, זה ממש מביך. וכמובן שהופעתי למפגש. כשהגעתי לקרחת היער, התגלה בפניי מחזה מזעזע, כל תריסר אחיותיי, ישבו במעגל, הפנים שלהן היו מתוחות מאוד, ברגע שהתקרבתי קצת לשם הן התרוממו בבת אחת לוריין הייתה הראשונה שדיברה "איך את מעיזה לצעוק על פלורה?" העיניים שלה הראו בוודאות שהיא לא כועסת דווקא על כך הצעקה שלי, ככה אנחנו, חבורה של אחיות, לכל אחת יש את הכעסים הקטנים שלה, אבל באותו הרגע הייתי מוכנה שפלורה תצעק עליי ולא לוריין, לפחות לה יש את הזכות. "זה ממש לא עניינך אחות היקרה" השבתי לה בהתרסה.