בהביבו

New member
../images/Emo26.gif

היי.. מקווה שאתם זוכרים אותי..(אוהד מכבי חיפה כמובן..) רואים, אני קופץ לביקורים.. אז תגידו, מה קורה? טכמנים שכמותכם.. לאט, לאט מקום שלישי אההה;?! יפה מאד..תמשיכו ככה ווהללוואייי שנזכה לראות יריבות צמודה בין מכבי חיפה להפועל באר שבע..הלוואי שניראה שתי קבוצות מתמודדות ראש בראש אחת מול השנייה על ראשות הטבלה.. אני באמת מאד מחבב את הקבוצה שלכם. המשיכו כך.

מוצארט

New member
תודה על המחמאות!

ד"א, אחרי הניצחון של מכבי ת"א, ירדנו למקום הרביעי...

blueman1

New member
כן אנחנו מקום רביעי

אבל אם חיפה מפסידה מחר אז אנחנו מצמצמים פערים. וחוץ מזה אני לא מבין מה ההתלהבות מהקטע של המקום השלישי כי גם לפני הפגרה היינו מקום שלישי ואם לא הינו עושים כמה טעויות מול אשדוד היום היינו עדיין מקום שלישי

בהביבו

New member
חחחח..לא הבנתם....

אני פשוט אוהב את הקבוצה שלכם אבל בגדר של אוהב\מחבב.. ואני רוצה קרב ראש בראש ביניכים.. לא משהו נגדיכים אלא לראות אתכם בקרב על המקום הראשון נגנו.. מה אני יגיד לכם.. אני שונא את התלאביביות ואתכם אני אוהב... אז קדימה.. תעשו(השחקנים כמובן) מאמץ ותגיעו למקום שני. הלוואי שחיפה תיקח את האליפות ואתם תיהיו הסגנים שלנו... אתם אחלה קבוצה ואני מעריך אתכם מאד.. ת"א חושבים שאתם סתם אפסים בלי כלום ואני לא אפתח כאן את דבריי.. המשך יום טוב.

blueman1

New member
אני לא יודע מה עם שאר אוהדי חיפה

או שאר אוהדי הפועל ב"ש, אבל גם אני לא הכי אוהב את התל אביביות ואני יותר מזדהה עם חיפה. ועם כבר מדברים על מאבק של חיפה- ב"ש אז ברור שאנחנו צריכים לקחת את האליפות ואתם תהיו הסגנים שלנו

pentagon89

New member
אנחנו חושבים שהם אפסים?

מאיפה אתה יודע?? אני דווקא חושב שהיא קבוצה טובה מאוד. הבעיה היא שהם לא מבינים שהם צריכים להתאחד עם הקבוצות האדומות

blueman1

New member
נניח ואנחנו נתאחד עם הקבוצות

האדומות ומה אז?????? ניקח אליפות???????? כשתבואו לבאר שבע אז לא תנסו לנצח אותנו ותיתנו לנו משחק קל?????????

בהביבו

New member
מההההההההה???

לא הבנתי... מה הקשר של להיתאחד ושל אתם אמרתם.. לא משנה..אם היתכוונתם אליי אני היתכוונתי שהם חושבים עליכים!!! ודבר אחרון הכי חשוב.. כמו שפאפיטו המנהל אמר אבל היתבלבל בשורה, אנחנו ניקח את האליפות, ואתם תיהיו הסגנים שלנו.. מצטער חבובים וחבובות..אתם לא יכולים לקחת אליפות. האליפות היא ירוקה
ואף אחד לא ייקח אותה מאיתנו, בטוב או ברע.. אז שלא יתחיל כאן איזה וויכוח.. 1. מכבי-חיפה 2. הפועל באר- שבע יום טוב חבובים.

בהביבו

New member
אאהההה..?!!!!טוףףף...בואו לאאאא...

נתחיל מריבה קטנה..,,..,,..,,.. אנחנו ניהיה אלופים, ואתם תיהו הסגניים!!! תגידו, זה לא יפה? הריי ביניינו, מי יותר תצליח בליגת האלופות? אתם רואים, אתם בלב אומרים שזה אנחנו..אז תאמינו לי שליהיות סגנית האלופה, וגם ליהיות בגביע וואפ"ה זה יפה מאד...

blueman1

New member
אתה יודע מה אני מוכן

להתפשר איתך. שאחת משני הקבוצות מכבי חיפה או הפועל באר שבע יקחו אליפות והשניה תיקח מקום שני טוב?

למעלה