yanivtr

New member
../images/Emo26.gif

"המתיחות נעות בין המבריק לאכזרי עד דמעות. פינק נוסעת כל הדרך ללאס וגאס לבקר את חבר שלה. כשהיא מגיעה הוא כבול באזיקים בניידת משטרה בעוון ניהול משחטת אופנועים. היא מגינה עליו בפני הנוכחים בחירוף נפש, ואף מנפנפת ברוגע שוטר שטוען שהחבר מפיל עליה את האחריות. לבסוף פוצה החבר את פיו ומבקש מפינק להודות באמת. מזועזעת ונבגדת מתקשרת פינק לעורך הדין שלה, בעודה מסבירה לנוכחים שאין לה שום סיבה להיות מעורבת, יש לה בוכטות כסף. כאן כבר ממש הזלתי דמעה. אפילו שתיים – אחת על המצב הטרגי של פינק, והשנייה על הטמטום הטרגי של החבר שלה שלא הבין שמדובר, ככל הנראה, בסוף הזוגיות שלהם. " זה מתוך כתבה על התוכנית שעובדים על סלבס באמ.טי.וי מישהו ראה את הפרק שיורדים על פינק? זה נראה ממש אכזרי!!!!! נבלות האמ.טי.וי האלו!!!!!!!!!!!!!!!! תמותו!!!!!!!!!!!!!(MTV כמובן)

כלבים ! חראות !

מסכנה פינק ! אבל אני חייב להודות שזה נשמע קורע ... לא ראיתי מתי זה משודר ? ותודה על העידכון !

אוייש, הסחפות סוף

יש לי * כמובן * את המתיחה הזאת במחשב, היא מצחיקה, הכתבה ממש מקצינה את מה שהיה שם, אכן פינק אמרה שאין להם צורך בניהול עסק לא חוקי ,כי היא מפורסמת ויש לה כסף, אבל כאילו אנשים -זו האמת !! - תתגאי במה שיש לך מושלמת שליייייייי הצורה שהציגו את זה בכתבה שהבאת יניבו'ש, ממש מוגזמת !! המתיחה קרעה אותי מצחוק, לראות את פינק כ"כ חסרת אונים, ולראות כמה היא אוהבת את קארי וכמה היא לא מאמינה שהוא יעשה לה דבר כזה, היה קטע שהיא אומרת לו "אני אפילו לא מכירה אותך כרגע" זה היה ענקי, לדעת שהיא מכירה כל דבר בו ולא מאמינה לכל מה שהשוטרים והאף בי איי אמרו לה עליו.. בסה"כ בסוף כשהיא מבינה שזו בעצם מתיחה היא כזה מתעצבנת על כולם, וכרגיל מקללת קצת,זוהי פינק שלנו..היא אפילו מתחילה עם מישהו ואומרת שהיא רווקה, כדי להציק לקארי שמתח אותה.. חה חה חה ** אני רווקה בשבילך פינק ** אהבתי את המתיחה, יש לי אותה במחשב של חבר שלי, אתם יודעים אני שם שישי שבת, אז 131788818 אורו'ש, נישמתי, חיי,אני אשלח לך את זהההההה !! הייתי היום בכניסה לקרייה שלךךךךךךך .. חשבתי עליך, מתה אוהבת אותך, מווואה פינקקקקק תתחתני איתיייייייייייייייי החיים מדהימים, רוצה אותם ורודים עם פינקו'שית שלי... לילה נהדר,היה לי סוף שבוע מטיש, מווואה כולםםם

ידעתי שזה היה קורע !!!

זה נשמע מצחיק מאוד ! ! ! אוףףףףףף רציתי לראות את זה אבל את כבר יצאת ! אבל לא נורא תשלחי לי מחר ! מת עלייך ! מה היית בביאליק ולא קפצת להגיד שלום ?

נסיך שלי

אין לי את זה במחשב הזה, יש לי אצל החבר... שישי אני אצלו בע"ה, ברור שאשלח לך .. ! .. הייתי בקרייה, כי נסענו לנהריה וזה בדרך, עברנו כזה דרכה... love u איזה מוקדם התעוררתי, אוףףףףףף ררררר לה לה לה

למעלה