pringles1

New member
../images/Emo26.gif

בשיר ojos asi אז יש שם קטע שירה בערבית... מישהו יודע מה הפירוש של הקטע?

12ShakirA12

New member
אם היה לי את המלים כתובות בערבית..

אז הייתי אולי יכולה להגיד לך..

pringles1

New member
כן גם אני...

אבל אין לי את המילים אני ממש רוצה לדעת מה זה אומר... אם למישהו יש את המילים או הפירוש אז תגידו בבקשה

12ShakirA12

New member
כן גמני מאוד רוצה לדעת..

ניסיתי לשאול מישו מהמשפחה.. אבל זה לא ממש ברור אז זה קשה..

pringles1

New member
אם היו לי את המילים כתובות

אז היה אפשר לשאול את המורה שלי לערבית במגמה אבל חבל שאין לנו אוווווף...

12ShakirA12

New member
יש את המלים ב....

באנגלית ערבית rabboussamai fikarrajaii fi ainaiha aralhayati ati ilaika min hatha lkaaouni arjouka labbi labbi nidai אולי יבינו ככה ומישו יוכל לתרגם ויש את זה גם בחוברת של הדיסק donde estan los ladrones כתוב בערבית אבל זה לא ממש ברור שם... :(

12ShakirA12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifמ צ א ת י../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני חורשת על זה כבר מלא, וסופסוף מצאתי.... זה בערבית: rabboussamai fikarrajaii fi ainaiha aralhayati ati ilaika min hatha lkaaouni arjouka labbi labbi nidai. זה התרגום לאנגלית: God of the sky, the granter in his eyes I see my life I come to you from this world please God grant my request. וזה בעברית.. אבל אני לא סגורה על זה...: אלוהים הענק שבשמיים בעיניים שלו אני רואה את חיי אני אבוא אליך מהעולם הזה בבקשה תעניק לי את בקשתי ו"כמונן" שהתרגום בעברית טיפה גרוע.. אז תנסו לתרגל בעצמכן בחו'ב'רת המצורפת לנייר טואלט.. חח :)

pringles1

New member
ווואי את ממש אחלה!!!

אני אפילו לא ידעתי מאיפה לחפששששש.. תודה רבה.. עכשיו אני יודעת

12ShakirA12

New member
חחחח שיהיה בכייף..

תאמת.. היה לי ממש קשה למצוא את זה אז רשמתי בגוגל translate rabboussamai fikarrajaii ואז היה כתוב תרגום באחד האתרים שם.. אני בשוק איך לא חשבתי על זה קודם.. חחח :)

brunu

New member
כי...

המום המתאים היחיד הוא תרגומי שירים וזה לא שיר מלא אז אני מתייעץ איתכם

12ShakirA12

New member
יש מצב ש..

אפשר לתרגם את זה לעברית יש איזה תוכנה אחת.. אבל זה יקח זמן... תמתינו בינתיים :)

למעלה