frikin shin

New member
../images/Emo26.gif

אתם יכולים לתת לי את הרשימת שירים של האלבומים: the wall echoes wish you were here dark side of the moon ואיזה אלבומים אתם הכי אוהבים?

melancholy man

New member
בקלות

הנה רשימה מלאה של האלבומים והשירים בכל אלבום (יחד עם עוד מידע חיוני). בקשר לאיזה אלבום כל אחד אוהב, יש פה כל כמה ימים/שבועות שרשור בנושא דומה, חיפוש קצר בדפי הפורום יוביל לאחד כזה. נדמה לי גם שאת/ה חדש/ה פה, אז ברוכים הבאים
ונשמח לשמוע איזה אלבומים אתה (אני עובר ללשון זכר למען הנוחות שלי) אוהב ועוד חוויות פלוידיות שיש לך.

frikin shin

New member
תודה...

אני בת. אני ינסח שונה את השאלה: איזה דיסק אתם חושבים שהכי טוב כדי להתחיל להכיר את פינק פלויד? echoes? כי הוא אוסף? או דיסק אחר? אין לי שום אלבום אבל יש לי כמה שירים ואני מאוד אוהפת

flowerboy69

New member
ברוכה הבאה אוהבת פינק!

אני יהיה מקורי!הייתי אומר לך לקחת את division bell גם כי זה דיסק טוב וגם כי הוא משקף את הלהקה כיום ואת המציאות האמיתית ואו את הדיסק שאני הכי אוהב(הנה גיליתי לכם) the final cut כי הוא ההמשך של החומה והוא כולל כמה רגעי מוזיקה מהיפים והמרגשים שאני מכיר

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

מסכים מסכים, הdivision bell...אחלה אלבום לפתיחה. למרות שלפני זה עדיף לשמוע קצת את מידל...לדעתי. כדי להכיר קצת את האופי של הלהקה מפעם. אחרת יהיה לך מוזר לשמוע אותם אחרי הדויז'אן באל באלבומים של שנות ה70

flowerboy69

New member
הבעיה זה ש...

meddle הוא לא תמיד דבר פשוט ומי שלא ככ מכיר את הלהקה אולי לא יהיה לו קל לשמוע יצירה של 20 ומשהו דקות אני האמת לא שמעתי את האלבום הזה שנים כי יש לי אותו בתקליט שלא קל להגיע אליו ובדיסק יש לי אותו בקופסא shine on ועליה יש המון פריטים אחרים... אבל את אקוס יש לי בהרבה גרסאות מהבוטלוגים ואפילו יש לי דיסק חדש שלא שמעתי עדיין משנת 87 נראה לי שיש בו את אקוס!!!

One Echoe

New member
האמת היא,

שהתכוונתי יותר לשירים האחרים, שים לב שרוב השירים שם דיי קצרים וקליטים...עם מלודיות פשוטות ויפות כאלו... ותאמין לי, איאפשר לשמוע את אקוס ולא להתאהב, גם אם זו יצירה של 23 דקות, למרות שעדיף לשמוע את היצירה שבאוסף אקוס, ששם היא 16 דקות.(בתור התחלה)

frikin shin

New member
שמעתי רק את השיר

ועוד כמה ואהפתי מאוט
לכן ביקשתי המלצות לדיסקים

flowerboy69

New member
הגרסה בפומפיי...

קלה יותר כי היא 2 חלקים אז יש קצת זמן לנשום בינהם... אני אוהב את הגרסה הזו

One Echoe

New member
נו, מה שאמרתי...

גם ככה זה באוסף " אקוס "... שמו שם רק את החלק הראשון, גרסא של 16 דקות(במקום 23)

itaikuskus

New member
לא נכון

באוסף פשוט ערכו את השיר וקיצרו אותו...יש שם את כל החלקים רק קיצרו בקטע של ההדים....

One Echoe

New member
...

אין לי מושג אם יש שם את כל החלקים ... יש לי גרסא של 16 דקות, אין לי את האוסף... אז מה שהבנתי מזה שיש שם גרסא אחת של 16 דקות, רק החלק הראשון. אם יש שם ת'חלק השני זה משהו אחר כבר.

holo

New member
לא מסכים איתך

לפני איזה חצי שנה שאבא שלי קנה את פומפיי, וראינו את זה אחותי אמרה לי שיש שם שיר שהיא אוהבת והיא שרה לי את אקוס, והיא בת 11..

One Echoe

New member
זה מה שאני אומר,

כמה שזה שיר ארוך, הוא מאוד קליט... רוב השיר זה רק מתיחות... שיר מאוד כובש גם...משאיר טעם מתוק כזה, פינק פלוידי :)

אני מסכימה ../images/Emo45.gif

אלבום קל להתחלה. ושוב, אפשר לא לאהוב את Ecose, למרות שאני כן מכירה את גרסת אלבום האוסף ואליה אני מתברת יותר, היא קלה יותר, וקצרה יותר. יש כבר לshin on לEcose פחות. אז תתחילי מדוויז'ן, עברי ל Wish you were here ומשם לדברים יותר "אקזוטיים".

brotos

New member
Ecohs הוא לא אלבום, כמובן.

האלבום נקרא meddle, והוא אכן נראה לפעמים כמו שיר עם אלבום מסביבו, אבל שטויות.

למעלה