שלזינגר

New member
../images/Emo26.gif

אני מנסה לצבור קצת ידע בעניין, אז.... איזה דגמים נפוצים ואם אפשר תמונות... (שאני מתכוון דגם, אני מתכוון: 757, 747- דברים כאלה)- אז כל דגם: שם, תמונה- איך הוא ניראה, ומה מאפיין אותו... מקווה שלא העמסתי יותר מידי.... תודה מראש

ארזS

New member
חבריקו

תלחץ על הקישורים שבהמשך ותמצא [כפי שאני בטוח] את כל מבוקשך. האם יתכן שיש חובבי תעופה שלא מכירים את האתרים האלה ?
בבקשה הקישורים : אחד שניים שלוש

שלזינגר

New member
כנס----->

קודם כל תודה על האתרים אני כבר יסתכל. דבר נוסף- אני מתעניין די חדש. זאת אומרת- תמיד אהבתי לראות וכאלה, אבל רק לאחרונה התחלתי לחקור...

שלזינגר

New member
טוב...אז---->

אתה יכול לספר במילותיך שלך? ככה בקצרה. על הדגמים היותר נפוצים ונצפים. כמו שאמרתי קודם: שם, תמונה, ומאפיינים. אני ישמח מאוד!

ארזS

New member
=========>>

קצת קשה לי ואני גם לא מבין הרבה במטוסים. אני רק אוהב לצלם אותם. יש פה מומחים שיספרו לך. רק סבלנות ובלי לחץ... שבת שלום וסוף שבוע נעים.

בלי להסתכל על אתרים באנגלית

לא תדע לעולם אנגלית כמו שצריך. תחפש ותראה. יש כל כך הרבה סוגים של מטוסים שאי אפשר להסביר ולצרף תמונות והכל. אם יש 2 או 3 ספציפים שאתה מחפש, אין לי בעיה לעזור אבל אי אפשר יותר, יש המון. בהצלחה וסוף שבוע נעים.

שלזינגר

New member
בעקרון

בעקרון אני רוצה רק על ה- 777, 747-200, 747-400, 767. דברים כאלה. וסליחה! לא התכוונתי ללחוץ ולהתכרצץ...
סוף שבוע טוב לכולכם

777

המטוס החדש ביותר של חברת בואינג, מופיע בשתי גרסאות. גרסת ה-200 [שקיימת גם באלעל] נושאת בין 350 ל-430 איש [בהתאם לשיבוץ המקומות] וגרסת ה-300 נושאת כ-390 אנשים ועם כל המטוס הוא מחלקת תיירים אז 550 אנשים. תמונה של ה-777 של אלעל.

בכיף, אם זה מעניין אותך - גלוש

באתרים שנתן ארז, יש לך שם תמונות ומידע כל כל המטוסים ! תהנה :)

למעלה