סכמ"ש בפורומירי

veredmp

New member
../images/Emo260.gif סכמ"ש בפורומירי ../images/Emo260.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: איזה שיר הייתם מוסיפים לליינאפ של מירי? איזה שיר הכי חסר לכם?

איריס מ

New member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר תקווה, לשם, שלום לאמונות, מפלס המצב רוח. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): si pudiera, בין העיר לכפר, הצפון הפורח. תמונת/פליקס השבוע: תמונה שהכנתי ברגעי השעמום
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גלגל"צ, בנות גילמור. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היה שבוע די רגיל, לא היה משהו ששינה דבר במצב הרוח שלי לכאן או לכאן. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שום דבר ששווה תזכורת. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום הולדת לאחי. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: עדיין לא, כשזה יקרה אעדכן. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סטנדרטי. שאלת בונוס: איזה שיר הייתם מוסיפים לליינאפ של מירי? איזה שיר הכי חסר לכם? "מפלס המצב רוח" לא זוכרת אם היא שרה אותו בסבב הנוכחי.

shay keran21

New member
עונה....שבת שלום

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לגמריי הוכחה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירי קרן ואורטל שוב תמונת/פליקס השבוע: הייתי מהעלה תתמונות של מירי לכאן..אך ניסיתי וזה גדול מדי..אין לי מושג איך להקטין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אממממ לרדת בגדול,מאסטר שף,בטבעת זו,מתלהבת....הרבה הרבה הרבה ציטוט/י השבוע: "יאלה סתמו,יש לי הרבה סיפורים לספר לכם" מירי בעצבים לאחר הבקשות המוטרפים..חחחחחחחחחחח נקרעתי באותו רגע.....זה סקסי שמירי מנבלת את הפה איזה יום היה הכי מוצלח? לגמריי שלישי ואמש דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ההופעה והאירוע משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אממממ העבודה...היו הרבה בעיות השבוע..הרבה פוטרו והרבה נהיו חולים...לחץ לחץ.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: נאדה..אולי לנוח יותר?? האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: הכללללללללללללללללללללללל אההההההההההההההההה..היה מדהיםםם כ"כ מירי מדהימהההה....ללא ספק ארצה לבוא שוב....אבל בכיף הייתי מוריד כמה שירים סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אחלה שאלת בונוס: איזה שיר הייתם מוסיפים לליינאפ של מירי? איזה שיר הכי חסר לכם? אמממממ הוכחה,נטלי,שתי גדות

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif פחחח זה סקסי כשמירי מקללת שי?

חחחחח...איך, תגיד לי איך אני פיספסתי את זה? מה, היא לא יכלה לקלל גם כשאני הייתי בהופעה? (מדברת על ה18), איזה פיספוס
כי אני לא יכולה לתאר אותה כל כך בקטע של קללות...היא לא נראת כמו אחת שמקללת וזה צריך להיות ממש מצחיק לשמוע. האמת שגם אומרים את זה עליי...אבל אני חופשיייי
וכן, שי, מסכימה איתך

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):טיפה טיפה,באה אליכם,אף אחת.. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):לילות לבנים ,כוכבי בלילה,במילים אחרות-אביב גפן.. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע:כוכבי בלילה מתי הוא יחזור השביל אליו חשוך אז תן לי אור...תגיד לי כבר מתי הוא יחזור. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הופעה של מירי מסיקה,הופעה של אביב גפן,וזה שאני כבר בסופ"ש ולא עובדת היום. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כל מיני דברים קטנים וחסרי משמעות,שאני עושה אותם לגדולים :S משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:פדיקור ביום ראשון,קצת פינוקי:) זה אחד הדברים הכייפים! ועוד לאחת שרגישה בכפות רגליים חחח:p האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:כן,היה מהמם קסום מרגש ומדהים! אין דברים כמוהה. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:הופעתי.. שאלת בונוס: איזה שיר הייתם מוסיפים לליינאפ של מירי? איזה שיר הכי חסר לכם?את שירה,כמובן:)

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אתה אף פעם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):מה שיכולנו להיות תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מי שואל אותך איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שלישי הופעה של מירי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עייפות שלא נגמרת משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לישון האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- היה כיף שחכתי כמה היא תותחית א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אחלה של שבוע שאלת בונוס: איזה שיר הייתם מוסיפים לליינאפ של מירי? איזה שיר הכי חסר לכם? הייתי מוסף את התיזמורת ניגנה

yafit1305

New member
הסיכום שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הוכחה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):FLY ME TO THE MOON בביצוע של פרנק סינטרה תמונת/פליקס השבוע: היום צילמתי את האחיינית שלי - מעין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:פרוייקטים חדשים משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:היה חם משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:פגישות עסקיות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא פגשתי את מירי

Music4Life

New member
../images/Emo175.gifהסכמ"ש שלי../images/Emo175.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
אל תשליכני לעת זקנה, ברכת המלך (מאוהבת בשיר הזה!), על הכתף של תל אביב... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
כמה קשה להיות מקוריים. אין איזה שיר שבזמן האחרון אני אוהבת במיוחד חדש, אז אגיד - "בין העיר לכפר" של ק. פלס
איזה שיר מדליק....בא לי לשמוע אותו עכשיו..... תמונת/פליקס השבוע:
זה אני ומיריל'ה המתוקה....(מה18 לחודש), שי קרן צילם (לא הכי טוב אבל סולחת לך!) עדיין תמונה יפה ומזכרת
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
רדיו לא...סדרה מיוחדת גם לא..הולכת לראות סרט שאמור להיות ממש מעניין, שכחתי את שמו אבל אם הוא באמת טוב אחזור ואמליץ לכם עליו.
ציטוט/י השבוע:
אין לי משו מיוחד... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
אמממ...אוקי יש משהו
ושוב שומרת לעצמי. אחד ה דברים הכי טובים שיכולים להיות....
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
שומדבר! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
כל מיני...ולראות אנשים מסוימים... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
כןןןןןןןןן, פעמיים בזאפה אחרי ההופעות. היה מעולה מעולה לראות את מיריל'ה המתוקה, והיה בהופעה עצמה הכי מדהים בעולם
אולי בגלל שישבתי ממש קרוב והרגשתי את כל ההופעה על בשרי, או בגלל שלא הייתי בזאפה פול זמן, מכל מקום זה היה תענוג נדיר, ואני כבר מתגעגעת ....
כשאחזור מחו"ל אתפוס עוד הופעות בע"ה. אולי אולי גם לפני...מקווה. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
פנטסטי שאלת בונוס: איזה שיר הייתם מוסיפים לליינאפ של מירי? איזה שיר הכי חסר לכם?
מממ..רציתי נורא שהיא תשיר את "הטלחי" ואחרי שכנועים ממני ומהקהל, היא אכן שרה את זה
ואני שמחתייייי....אבל, אני גם ממש ממש רוצה שהיא תשיר את "על הכתף של תל אביב" (החלום לראות אותה מבצעת את זה עם קרנונה בלייב), הא וגם את "בקרקס הזה", חלום שלי גםםם!!!. העיקר היא שרה את "ברכת המלך".....אני לא יכולה בלעדיו בהופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איייי איזה שיר!!!! מאחלת לכם חבר'ה סופ"ש מקסים ומלבלב

Music4Life

New member
* "טלחי" = "נטלי" (פחחח)

א-י-ן לי מושג איך כתבתי כזאת טעות הזויההה, ולא קשורה ל"נטלי" אבל יצא לי...אני באמת עייפה עכשיו...אז סורי
לא יודעת מה יש לייייי

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר השבוע של מירי נובמבר שיר לא של מירי עכשיו התור לאהבה תוכנית:להפיל את המליון משהו שעשה טיול עם החבר בתל אביב ,ציון שנתים לעבודה וקבלתי מתנות,אבא חזר מחו"ל מחכה קריוקי השבוע במילה אחת:רגוע שיר: נטלי

veredmp

New member
../images/Emo265.gif שבת שלום לכולם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל שירי ההופעה, אני מניחה.... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הייתי השבוע בהופעה של מאיה בלזיצמן לזכר מועדון הרוקסן. היא עשתה את "עם שמלה אדומה ושתי צמות" על הצ'לו מלווה בשלושה נגני כינור - זה היה מעולה! תמונת/פליקס השבוע: שמתי תמונות משתי ההופעות באלבומים. יש שם כמה ממש יפות. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שני-שלישי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום שבת האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מהמם כמובן סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מוזיקלי שאלת בונוס: איזה שיר הייתם מוסיפים לליינאפ של מירי? איזה שיר הכי חסר לכם? מתגעגעת נורא ל"מפלס המצב רוח"

veredmp

New member
לא, אז עוד לא הייתי בקטע של מוזיקה כ"כ

הוא גם נסגר כשהייתי יחסית קטנה, נראה לי. תחילת שנות התשעים כזה? הייתי עוד ביסודי

למעלה