אממ...וידאו מהמעריצים בישראל?|ינ

../images/Emo260.gif../images/Emo202.gifאממ...וידאו מהמעריצים בישראל?|ינ

זוכרים שהצעתי את הרעיון והרוב היו בעד? :) אז חשבתי קצת על זה והיו לי כמה רעיונות בקשר לוידאו... יש רעיון אחד שאני הכי אוהבת והוא מתאים לשיר "S C A R E C R O W" לדעתי השימוש בשיר הזה הוא הכי נכון כי : א. הוא עומד להיות סינגל בקרוב. ב. הוא רגוע ומרגש...מתאים לקליפים בסגנון. ג. הוא מקורי, ראיתי המון קליפים לנה נה נה ולסינג. ד. זה שיר הורס P: טוב, כל האלבום... אז תציעו רעיונות לשיר הזה/ לשיר אחר שלדעתכם יתאים יותר... ובאמת תציעו ותחשבו על זה כי אני חושבת שזה יהיה ממש טוב לעשות סרטון כזה, הם אוהבים את הדברים האלה וזה יראה להם שאנחנו עדיין כאן ועדיין מחכים להם. אני אוסיף את הרעיון שלי לשיר הזה בהמשך. וקדימה, תחשבו יצירתי P:

NoAmItA ChAn

New member
כל הכבוד על הפעילות!!

אז דבר ראשון, אני חושבת שגם סייב יורסלף יכול להיות אחלה שיר, כי יש בו עלילה וכאלה. דבר שני - הממממ.. אולי אפשר לעשות משהו עם דחליל בסקרקרואו XD כלומר, אפשר לעשות סרטונים מעריצים, כמו שראינו לפני כמה זמן לסינג, או שאפשר לעשות סרטון עם עלילה והכל :)

SugarRush

New member
אז ככה..

שמעתי את SCARECROW בלופים בניסיון לחשוב על איזשהו רעיון ואני פשוט לא מצליחה. האמת גם לא ממש הבנתי בדיוק על מה השיר מדבר. כל מה שהבנתי זה שהשיר מדבר על זה שאנחנו צריכים להגן על עצמינו מפני הדחליל(שקשור ל-BLind למי שזוכר את זה מהקליפ של סינג), והדבר היחיד שינצח אותו או לפחות ישמור עלינו מוגנים זו האהבה. לדעתי השיר שהכי טוב יהיה לעשות עליו זה the kids from yestarday שזה השיר הכי אהוב על הלהקה מתוך כל האלבום ואני חושבת שאעלה על רעיון מגניב איך לעשות את הקליפ יותר מהר

SugarRush

New member
בנוגע לרעיון שהיה לי

פשוט שלא יקרה משהו רע אני חייבת לשאול: לרסס גרפיטי באמצע הרחוב או על הכביש או על איזה בניין רנדומאלי נחשב לונדליזם ואפשר לקבל קנס? או שלאף אחד לא אכפת(גם לא לשוטרים שנטפלים רק לדברים הקטנים

XoLilMissLolaoX

New member
בקשר לשיר...

צריך לדעתי לבחור משו לא צפוי קצת ומשו לא שקט חחחח שירים שאני חושבת שיתאימו זה בולטפרוף סייב יורסלף ודיסטרויה בקשר לרעיון נחשוב על משו קצת יותר לעומק....חחח

Hadar way

New member
אולי אפשר לעשות קאבר

בטוח שזה יצא חובבני למדי אבל זה יכול להיות חמוד! יש כמה בפורום שמנגנים וזה יכול להיות מגניב עם נעשה קאבר+וידיאו

XoLilMissLolaoX

New member
וואי דווקא סבבה של רעיון ואפשר גם לנגן את לחן

של אחד השירים ולכתוב שיר חדש עליהם... עשו את זה לג'ראד לטו ליומולדת עם דה קיל....יצא מגניב

למעלה