מפרי עיטכן-שיתוף מאמרים/וידאו

../images/Emo260.gif../images/Emo248.gifמפרי עיטכן-שיתוף מאמרים/וידאו

זה המקום שלנו להעלות מאמרים חדשים שלנו
הגיגים ומכתבים
או שיתוף בקטעי וידאו
פינה זו תעלה אחת לשבוע....

אילהT

New member
../images/Emo266.gifבאיזו רגל את עולה על הרכבת ?

למה מתחילים? כי אפשר. כי רוצים. כי צריך. כי מבקשים להשמיע את הקול האישי שלנו. כי יש לנו מה לומר ואנחנו מאמינים שיאזינו לנו. כי אנחנו רוצים שיראו אותנו. ~~~~~~~~~~ רוצה להתחיל לקרוא את המאמר? יש ללחוץ כאן להמשך הקריאה

שילוב של יציאה לטבע ובישול אקזוטי...

איך להכין קציצות מסרפד? רוצות רעיונות לטיולים עצמיים? אם אתן אוהבות לצפות בסרטים
- הרשמו וקבלו עידכון בערוץ הוידאו שלי אם אתן אוהבות לקרוא
-קבלו היישר למחשב שלכן מידעון חודשי עם רעיונות לטיולים עצמיים

mirya

New member
כן! המעדן האהוב עליי! לצד עלי חוביזה ממולאים

מרק אספרגוס בר, וסלט של פרחי העונה..

../images/Emo251.gifדרך השינוי שלי

"זה מעין כדור שלג שמתחיל נורא מקטן ולאט לאט צובר המון גודל ומשמעות וכך זה היה אצלי, משהו חלחל בי, הרצון לחזור לעשייה למוטיבציה ולאנדרנלין שעשה לי כל כך טוב. התחלתי לאט להרגיש שכל דבר שאני עושה בעבודה שאהבתי ונורא הייתי מחוברת, עובד לי קשה ולא משנה כמה התוצאה הייתה טובה ומקצועית אני בפנים נאכלתי , ידעתי שמשהו חייב להשתנות אבל איך, מאיפה ומה הכיוון, הרגשתי צורך לקום למעשה ולשינוי אבל מהי הדרך?".....
מכירות את התחושה של מיליון התירוצים שבנינו לעצמינו והן נורא מצדיקות את הקיים שינוי רוצים אבל איך עושים... ובכלל מה המחיר לשינוי.. איפה אני משלמת מחירים ועל מה אני מתאצלת לוותר
מתי עצרתי וחשבתי מה עושה לי טוב, מה מקדם ותורם לי איפה הנתינה האישית, מה מעלה לי חיוך וסיפוק אישי איפה הלכתי קצת לאיבוד... מזמינה אתכן לקרוא מאמר אישי ופרטי וקצת אחר על דרך השינוי שלי שהובילה אותי עד הלום לקריאת המאמר המלא ניתן לשלוח לי חברות בדף הפייסבוק שלי ומשם להיכנס למאמר המלא | http://www.facebook.com/profile.php?id=851959647 שלכן אביטל

למעלה