היתה הופעה מעולה, והאירוח של מירי מהמם!!
פעם ראשונה שאני בהופעה של דני סנדרסון (לא לוקחת בחשבון הופעת יום עצמאות לפני שנתיים אאל"ט). כל מי שעדיין לא היה, לכו! הוא משעשע והלהקה שלו תותחים אחד אחד.... מירי עלתה בשמלה השחורה מההופעה אתמול בזאפה אך הפעם עם נעליים אדומות (בכל זאת, אי אפשר בלי קצת שטחיות....) היא שרה את "לא ידענו מה לעשות" שאני חייבת להודות שלא הכרתי קודם ואז את "בשדה ירוק" שעליו דני אמר שהוא כתב את הלחן ואת השורה הראשונה בפזמון ואז נתקע, אז העביר את זה למאיר אריאל
מירי אמרה שהיא חייבת לספר שדני הוא האומן הראשון שהיא אי פעם ראתה חי על הבמה, אז זו ממש סגירת מעגל בשבילה. על זה הוא שאל מה קרה לשאר, אז היא ניסתה להסביר שהיא היתה קטנה כשהיא ראתה אותו, כי הוא כבר מופיע הרבה שנים, על זה הוא שאל אם הוא זקן. היא שוב ניסתה להסביר שאבא שלה היה ראש ועד העובדים של ארקיע אז הוא הביא אותו להופיע בפני העובדים, ואמא שלה לא רצתה ללכת כי היא שומעת רק מוסיקה קלאסית אז היא הלכה במקומה. בכל זאת, הופעה חינם
אז הוא אמר שזה הולך ומתדרדר (כי כאילו היא באה רק בגלל שזה חינם
) ולבסוף היא פיצתה כשאמרה שדני סנדרסון הוא המוסיקה הקלאסית האמיתית. אחרי שני השירים האלו מירי ירדה, ובהמשך ההופעה היא עלתה שוב ושרה את "כמה", עוד שיר שלא הכרתי, כשאת השיר הזה היא שרה את רוב השיר בדואט עם כפיר בן ליש (חלק מהלהקה של דני, אתם בטח מכירים אותו מ"רוקדים עם כוכבים"). אח"כ היא שרה את "נובמבר" בעיבוד ג'אז מלא גיטרות - אחד העיבודים המדהימים ביותר לשיר הזה ששמעתי! דני הודה לה ואז היא אמרה לו "רגע, מה עם דון קישוט?" והם החליטו לעשות אותו למרות שהם לא עשו עליו חזרות. בשיר הזה כמעט כל הלהקה ירדה מהבמה והשאירה אותם לבד. זה היה אחד הביצועים הטובים ביותר ששמעתי לשיר הזה, ובכלל, לדעתי זה היה אחד הביצועים הטובים ביותר בהופעה כולה. כל כך הייתי מרוכזת בהופעה שלא צילמתי, מקווה שתסלחו לי