היום מירי מתארחת אצל דני סנדרסון

veredmp

New member
../images/Emo261.gifהיום מירי מתארחת אצל דני סנדרסון../images/Emo261.gif

כחלק מחגיגות ה-60 של דני סנדרסון, יש לו עכשיו כמה הופעות בזאפות וכל יום הוא מארח זמר אחר. היום הוא מארח את מירי! מי מתכוון להגיע? בטוח יהיה מיוחד ומשעשע. נתראה שם

veredmp

New member
היתה הופעה מעולה, והאירוח של מירי מהמם!!

פעם ראשונה שאני בהופעה של דני סנדרסון (לא לוקחת בחשבון הופעת יום עצמאות לפני שנתיים אאל"ט). כל מי שעדיין לא היה, לכו! הוא משעשע והלהקה שלו תותחים אחד אחד.... מירי עלתה בשמלה השחורה מההופעה אתמול בזאפה אך הפעם עם נעליים אדומות (בכל זאת, אי אפשר בלי קצת שטחיות....) היא שרה את "לא ידענו מה לעשות" שאני חייבת להודות שלא הכרתי קודם ואז את "בשדה ירוק" שעליו דני אמר שהוא כתב את הלחן ואת השורה הראשונה בפזמון ואז נתקע, אז העביר את זה למאיר אריאל
מירי אמרה שהיא חייבת לספר שדני הוא האומן הראשון שהיא אי פעם ראתה חי על הבמה, אז זו ממש סגירת מעגל בשבילה. על זה הוא שאל מה קרה לשאר, אז היא ניסתה להסביר שהיא היתה קטנה כשהיא ראתה אותו, כי הוא כבר מופיע הרבה שנים, על זה הוא שאל אם הוא זקן. היא שוב ניסתה להסביר שאבא שלה היה ראש ועד העובדים של ארקיע אז הוא הביא אותו להופיע בפני העובדים, ואמא שלה לא רצתה ללכת כי היא שומעת רק מוסיקה קלאסית אז היא הלכה במקומה. בכל זאת, הופעה חינם
אז הוא אמר שזה הולך ומתדרדר (כי כאילו היא באה רק בגלל שזה חינם
) ולבסוף היא פיצתה כשאמרה שדני סנדרסון הוא המוסיקה הקלאסית האמיתית. אחרי שני השירים האלו מירי ירדה, ובהמשך ההופעה היא עלתה שוב ושרה את "כמה", עוד שיר שלא הכרתי, כשאת השיר הזה היא שרה את רוב השיר בדואט עם כפיר בן ליש (חלק מהלהקה של דני, אתם בטח מכירים אותו מ"רוקדים עם כוכבים"). אח"כ היא שרה את "נובמבר" בעיבוד ג'אז מלא גיטרות - אחד העיבודים המדהימים ביותר לשיר הזה ששמעתי! דני הודה לה ואז היא אמרה לו "רגע, מה עם דון קישוט?" והם החליטו לעשות אותו למרות שהם לא עשו עליו חזרות. בשיר הזה כמעט כל הלהקה ירדה מהבמה והשאירה אותם לבד. זה היה אחד הביצועים הטובים ביותר ששמעתי לשיר הזה, ובכלל, לדעתי זה היה אחד הביצועים הטובים ביותר בהופעה כולה. כל כך הייתי מרוכזת בהופעה שלא צילמתי, מקווה שתסלחו לי

../images/Emo99.gifאיזו הופעה

מירי עלתה לבמה עם אותה שמלה כמו שלבשה בהופעה ביום ג' האחרון בזאפה ת"א והתחילה עם השיר של כוורת "לא ידענו מה לעשות" ולאחר מכן שרו ביחד את "בשדה ירוק" . לגבי השיר הזה דני הסביר שהדבר היחיד שהצליח לכתוב היה בשדה ירוק ואילו את ההמשך מאיר אריאל ז"ל עזר לו למצוא מה קרה שם בגבעה
מירי שרה גם לבד את "נובמבר" ושרו ביחד את "כמה" של קרן מלכה וסיימו עם דון קישוט (היה ביצוע לא מתוכנן לדברי דני). כל הביצועים הרסו אותי פשוטו כמשמעו. מירי נתנה את הנשמה. הביצועים היו מעין גוספל. פשוט נשארתי עם פה פעור. האירוח עם מירי התחלק לשני חלקים- היא עלתה פעמיים במהלך ההופעה. מירי גם סיפרה שההופעה הראשונה שראתה בחייה היה של דני סנסרסון מטעם העבודה של אבא שלה - היתה הופעה בחינם.(מירי ניסתה לתת את זה כמחמאה אבל דני נעלב). זה היה מצחיק. אשתדל להעלות מחר סרטונים של השירים ששרה היום בהופעה (כמה/בשדה ירוק/דון קישוט)

Music4Life

New member
האמת גמני הייתי בהופעה של דני סנדרסון ו ....

זה היה לפני כמה חודשים..לא הרבה זמן ...3 חודשים אולי...והופעתי מאד זו היתה הפעם ה1, ובדר"כ אני הולכת להופעות של אומנים שאני אוהבת בלבד, וזה היה משהו בהתנדבות שהכלתי עם חבר טוב שלי, וההופעה היתה מהממת!!!!! אבל ממש מהממת...התרשמתי ממנו מאד, הוא היה כזההה מצחיק, סיפר בדיחות כאלה במהלך ההופעה, והקהל ואני עשינו במכנסיים
הוא היה קורע ברמות אחרות, ומבחינת מוסיקה העיקר היה מדהים, איכותי, קיצבי, ולא האמנתי כמה שירים אני מכירה שלו! איזה נוסטלגיה, הכרתי 90% משירי ההופעה..אפילו כמה וכמה טובים שלא ידעתי שהם שלו, אז באמת שזה היה פנטסי ומרגש
נהנתי מאד מאד. הוא אומן מדהים יש לציין .....נשמה גדולה ...

למעלה