מי שמתחתיי! מי שמתחתיי רעבה?
S StayAwake New member 7/10/10 #1 ../images/Emo261.gifמי שמתחתיי!../images/Emo261.gif מי שמתחתיי רעבה?
S StayAwake New member 7/10/10 #3 כבר חודש../images/Emo6.gif ילדים, אל תשנו עם מזגן ושיער רטוב מי שמתחתיי מחוברת במסן?
A Adi641 New member 7/10/10 #5 עד כמה שאפשר לאהוב מים../images/Emo13.gif מי שמתחתיי עייפה כי היא אירחה 5 חברים בבית מאז שהיא חזרה מבי"ס??
עד כמה שאפשר לאהוב מים../images/Emo13.gif מי שמתחתיי עייפה כי היא אירחה 5 חברים בבית מאז שהיא חזרה מבי"ס??
F Fool With Dreams New member 7/10/10 #6 לא... לא הייתי בבצפר ../images/Emo6.gif מי שמתחתי אוהבת לראות כלב בשם צ'רלי שמנסה לזיין עוד כלב בשם צ'רלי? אומייגאד!! XDD
לא... לא הייתי בבצפר ../images/Emo6.gif מי שמתחתי אוהבת לראות כלב בשם צ'רלי שמנסה לזיין עוד כלב בשם צ'רלי? אומייגאד!! XDD
A AdiA12 New member 8/10/10 #7 חחח מטריד ../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif מי שמתחתיי מוצאת את הסנטר חרוש ומשעמם כשאין אנשים שמכירים (מפגש או משהו) וסתם באים לעשות בו סיבוב עם חברה..?
חחח מטריד ../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif מי שמתחתיי מוצאת את הסנטר חרוש ומשעמם כשאין אנשים שמכירים (מפגש או משהו) וסתם באים לעשות בו סיבוב עם חברה..?
A Adi641 New member 8/10/10 #9 לא!!../images/Emo6.gif מי שמתחתיי שמחה שירד גשם? (אלא אם אצלכן לא ירד גשם... ) אני באופן אישי ממש מאושרת מזה!! גשם שליטה!
לא!!../images/Emo6.gif מי שמתחתיי שמחה שירד גשם? (אלא אם אצלכן לא ירד גשם... ) אני באופן אישי ממש מאושרת מזה!! גשם שליטה!
F Fool With Dreams New member 8/10/10 #10 מאוד מאושרת!!!!! אבל המרפסת שלי הייתה רטובה מי שמתחתי היא בעצם פדופיל בן 90? ואממ.... WTF!?
I IamAfreakinGirl New member 8/10/10 #11 ../images/Emo69.gif "זה שיש פה הרבה בנות שלא מכירות אותי ולפעמים שמות תמונות שאני מאוד נהנה לבהות בהם זה לא אומר שאני פדופיל !" חחחחחחח לא P: , אני ילדה קטנה ותמימה למי שמתחתי קרה שהיא מתחילה לצחוק כמו מפגרת וכל העולם ואשתו מסתכלים עליה ? XDDD
../images/Emo69.gif "זה שיש פה הרבה בנות שלא מכירות אותי ולפעמים שמות תמונות שאני מאוד נהנה לבהות בהם זה לא אומר שאני פדופיל !" חחחחחחח לא P: , אני ילדה קטנה ותמימה למי שמתחתי קרה שהיא מתחילה לצחוק כמו מפגרת וכל העולם ואשתו מסתכלים עליה ? XDDD
F Fool With Dreams New member 8/10/10 #12 אומייגאד! כן!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שמתחתי אוהבת לערוך קליפים? ^~^
J jamma New member 8/10/10 #14 חורף ../images/Emo9.gif ואני גם אוהבת לערוך קליפים חח מי שמתחתיי אוהבת את קולדפליי ( )?
A Adi641 New member 8/10/10 #15 כן!../images/Emo99.gif פעם אהבתי יותר, אבל עדיין. מי שמתחתיי הייתה עכשיו במחשב בערך שעתיים וחצי בלי לשים לב?
כן!../images/Emo99.gif פעם אהבתי יותר, אבל עדיין. מי שמתחתיי הייתה עכשיו במחשב בערך שעתיים וחצי בלי לשים לב?
S StayAwake New member 8/10/10 #17 אני אפילו שומעת אטל, לא סתם../images/Emo6.gif מי שמתחתיי ממש ממש עייפה
A animfanatic New member 8/10/10 #18 ../images/Emo83.gif אני ../images/Emo199.gif מי שמתחתיי רואה טלוויזיה XD
T Tommy89 New member 8/10/10 #19 אנייייייי!! יש טונה סרטים של ג'וני דפ ביס כל הלילה D: למי שמתחתיי יש מלאמלא צמידי חוטים כאלה על הידיים/רגליים?
אנייייייי!! יש טונה סרטים של ג'וני דפ ביס כל הלילה D: למי שמתחתיי יש מלאמלא צמידי חוטים כאלה על הידיים/רגליים?
A Adi641 New member 8/10/10 #20 לא כרגע, אבל בד"כ כן!../images/Emo6.gif מי שמתחתיי עומדת לראות סדרה כלשהי במחשב בדקות הקרובות?