ניילטק ועליו 371 של ג'ייד. שאלה:../images/Emo4.gif
המוכרת בסופר פארם אמרה לי שבין "השכבות" אפשר לשלב לק וכך עשיתי האם זה לא מפחית מהערך "הטיפולי" של הניילטק? אשמח לדעת שאם כן, אפסיק למרוח לק (וזה יקשה עלי מאוד להסתובב בציפרניים ערומות) צבעוני - למען המטרה!
הלק מעלף! חבל ששכחתי לצלם אותו לפני שהעברתי אותו כמה מדורי גהנום.. בכלל כל הלקים שקניתי נראה לי מצריכים "שידור חוזר" איכשהו יצא שהם לא קיבלו את היחס הראוי ומשום מה אין לי דעה לגביהם.. קטע מוזר שכזה..
איכשהו כשאת מתלהבת מלק אני מסתקרנת ובד"כ מתלהבת. חיפשתי ס'ווצים, הוא מאוד יפה. בדקתי את ענין ה PAYPAL, לא בשבילי, אני אמשיך לקנות מה שיש בארץ ולתהלהב מן המגוון והמיוחדים שלכן. כשאסע לחו"ל אקנה...
כן כן, שיק עם שם. אולי מהקולקציה החדשה? היה שם גם שחור גליטרי, ורציתי אחד, אבל במבט שני פתאום הוא לא נראה כ"כ מפתה... יש לי סלידה כללית מכחול, אבל טורקיז דווקא רציתי. לא יודעת עד כמה אני מרוצה...
אם מתלבטים מאוד מה לשים, אני חייבת לחזור ולצלם סווצ'ים...זמן...אין זמן!!! בדיחה: בולנדינית (אני בלונד בהיר אז מותר לי) אמרה לחברתה: אילו רק היו 25 שעות ביממה ענתה חברתה הבלונדינית: מה הבעיה, תקומי שעה מוקדם יותר חחחחח