איזה לק נלבש באמצע השבוע?

iefrat

New member
ניילטק ועליו 371 של ג'ייד. שאלה:../images/Emo4.gif

המוכרת בסופר פארם אמרה לי שבין "השכבות" אפשר לשלב לק וכך עשיתי האם זה לא מפחית מהערך "הטיפולי" של הניילטק? אשמח לדעת שאם כן, אפסיק למרוח לק (וזה יקשה עלי מאוד להסתובב בציפרניים ערומות) צבעוני - למען המטרה!

צונית

New member
אין שום בעיה לשים גם לק

רק למה בין השכבות? שימי את הלק על השכבות. אם את רוצה גם טופ קואט ואין לך טופ קואט יעודי אז את יכולה למרוח עוד שכבה של המחזק השקוף מעל הלק.

צונית

New member
קראתי קצת אחורה

וראיתי שאת מקפידה עכשיו על למרוח כל יום במהלך שבעה ימים... את יכולה לשלב לק בין השכבות, זו לא בעיה.

iefrat

New member
תודה, כיף שאפשר לשלב

זה קשה לי ללכת עם ציפרניים "ערומות" מה גם שלק עם נוכחות זה "סמל מסחרי" שלי. ולכן...האפשרות לשלב ביניהם תקל עלי להתמיד בנייל טק

Ultra marine

New member
Zoya Valerie

הלק מעלף! חבל ששכחתי לצלם אותו לפני שהעברתי אותו כמה מדורי גהנום.. בכלל כל הלקים שקניתי נראה לי מצריכים "שידור חוזר" איכשהו יצא שהם לא קיבלו את היחס הראוי ומשום מה אין לי דעה לגביהם.. קטע מוזר שכזה..

iefrat

New member
הוא אכן מ ה מ ם ! ! !

איכשהו כשאת מתלהבת מלק אני מסתקרנת ובד"כ מתלהבת. חיפשתי ס'ווצים, הוא מאוד יפה. בדקתי את ענין ה PAYPAL, לא בשבילי, אני אמשיך לקנות מה שיש בארץ ולתהלהב מן המגוון והמיוחדים שלכן. כשאסע לחו"ל אקנה...

Ultra marine

New member
חבל..

אני עדיין חושבת שזה ממש פשוט. יש לי חצי הזמנה לנייל ETC אם תרצי להצטרף אלי. זה יהיה רלוונטי כשתצא קולקציית טקסס של OPI...

Yosh Yosh

New member
שיק 512 - Sexy Emerald

כן כן, שיק עם שם. אולי מהקולקציה החדשה? היה שם גם שחור גליטרי, ורציתי אחד, אבל במבט שני פתאום הוא לא נראה כ"כ מפתה... יש לי סלידה כללית מכחול, אבל טורקיז דווקא רציתי. לא יודעת עד כמה אני מרוצה...

iefrat

New member
גם אני התרשמתי שיש קולקציה חדשה

אבל לא שמתי לב לשמות. נראה שיש כשישה גונים וממש יפים

iefrat

New member
הוא הלק האוטימטיבי ובמיוחד

אם מתלבטים מאוד מה לשים, אני חייבת לחזור ולצלם סווצ'ים...זמן...אין זמן!!! בדיחה: בולנדינית (אני בלונד בהיר אז מותר לי) אמרה לחברתה: אילו רק היו 25 שעות ביממה ענתה חברתה הבלונדינית: מה הבעיה, תקומי שעה מוקדם יותר חחחחח

למעלה