איזה לק נלבש לסופ"ש

Ultra marine

New member
אני בלבטים...

אם החבילה שלי לא מגיעה מחר האופציות הן בין ירוק דשא - רבל דבוטנט של קולור קלאב לפוצ'ילישס גם כן של קולור קלאב שהוא סגול עדין עדין. מודה שאני מתלבטת כי יש לי בתוכנית גם יום הולדת וגם סוג של דייט / מפגש. אני תוהה אם אני רוצה לזעוק ירוק או שאני רוצה לשדר סולידיות. באופן כללי לרוב אני לא אוהבת לשדר סולידיות, הכוונה, לא עד כדי כך! חחח אבל הלק הזה היה כזה חמוד שהתחשק לי! הוא מרגיש לי מעט אביבי מידי אז אני תוהה.. והירוק? כל מילה נוספת מיותרת לא? ובכל זאת - ירוק דשא ניאוני..

iefrat

New member
את עם לק עדין עדין? כשאראה אאמין

חדש? סיקנת אותי משום מה חשבתי שאין לך כאלה. אז יאלללה רוצים סווצ'ים, כמה שיותר ועכשיו!!!

Ultra marine

New member
אכן - Color Club Puci-licous

מקווה שכתבתי את השם נכון, הלק לא בדיוק לידי.. נמרח לפני קצת פחות משעה. אני לא בטוחה שהוא מה שציפיתי, ודי מזכיר לי לק שעבר אצלי מתישהו והעברתי הלאה כי לא אהבתי. אחרי שאהיה איתו יום שלם אגיע למסקנות. אצלם תיכף
(כל עוד יש עדיין אור..)

iefrat

New member
../images/Emo268.gif המממ... עדין זה ענין יחסי

'סתקרנתי עשיתי עליו גוגל והוא סגול (יש לך מקום כבר במדור סגולים? אצלי כבר אין כשנקבל ת'חבילה אצטרך להעיף כמה...אולי כדאי לפתוח קבוצת גמילה מלקים סגולים?) אמרת עדין עדין חשבתי על משהו שקט ואנמי שקפקף כזה הגעתי לפוסט של Peacha והיא עושה שם השוואה, יש שם גם תגובה שלך.....לדעתי- ORLY (מעצבן לעבור לאנגלית אוף) לוקח בגדול...הייתי קונה אותו היום -אבל יש לי כמה סגולים בדרך... ובככל ירוק דשא קודם לו זהו אני קונה אותו והיום!

Ultra marine

New member
הכל יחסי, את לא יודעת?

יש גבול לכמה עדין אני יכולה ללבוש.. או למרוח, או לענוד, לא יודעת איזה מילה חחח בכל מקרה, הוא די סולידי בעיני, סגול אמנם אבל יחסית בהיר ובמרקם קרם. ואת צודקת! אין לו מקום! שמרתי מקום לקלי שצריך להגיע מה שאומר שהוא צריך לפתוח שורה חדשה של לקים (כלומר, הוא מס' 17 במחלקת הסגולים סגולים). ואגב, עכשיו קלטתי שב 3 הזמנות עוקבות בכל אחת היה ירוק! כי הירוק השלישי צריך לגיע בחבילה שאנחנו כה מחכות לה..

Ultra marine

New member
רוב הסיכויים

כפי שהוא מרגיש לי עכשיו שהוא הולך לרשימת הלקים למסירה. הוא קצת מוזר לי. אבל אתן לו צ'אנס עד מחר לפחות! אגב, בלתי אפשרי לצלם אותו! עברתי על כל התמונות בגוגל (חוץ משלי) ובאשכרה אין תמונה אחת שתפסה את הגוון שלו. מטורף!

Ultra marine

New member
כיוון שהוא עכשיו עלי אני יכולה לעשות השוואה

לדעתי הוא עדיין לא דומה, מאוד מזכיר תמונות אחרות בגוגל שראיתי וגם את מה שאני צילמתי, הוא פשוט יוצא כחול מידי ומעט בהיר מידי. מבאס משהו.

lilo4

New member
עדין וסולידי, עאלק ../images/Emo8.gif

סתם, סתם. זה לגמרי עניין של טעם. הוא לק חמוד בהחלט, אישית לא הייתי מגדירה אותו סולידי, אבל שוב- עניין של טעם. וכל עוד את מרוצה...

poynter

New member
512 -המפורסם של שיק ../images/Emo6.gif

האמת קיבלתי עליו דעות די חלוקות.. מצד אחד היו כאלה שלא יכלו להפסיק להסתכל לי על הציפורניים, מצד שני כאלה שלא סבלו אותו והוא נחשב "נועז" מידי

iefrat

New member
הוא מהמם ומקסים ומעלף

וכבר אמרנו שמי שלא אוהב "נועזות" מוזמן לשים לקים סולידיים יש הרבה יפים כאלה. אני ענתי אותו כבר שלוש פעמים והאו אזמן קצר אצלי, עושה טוב רק להסתכל על הציפרניים הוא גוון מאוד מיוחד

poynter

New member
../images/Emo45.gif אני מאוד אוהבת אותו!

הוא מיוחד מאוד והוא שונה ואני אוהבת :)

iefrat

New member
הקולקציה החדשה של שיק-חבל על הזמן

מה עם הבורדו השגת אותו? עוד לא ראיתי את הכסוף על אף אחת, מעניין... מה שלומך? נקצת עלמת השבוע מהפורום

mayane21

New member
היי יקירתי

הגבתי לך בהודעה למטה, ביום רביעי היתה אזכרה לסבא שלי ז"ל ועברו עליי ימים מאד קשים.... בגלל זה לא יצא לי להיכנס כי גם נסעתי לדרום לאזכרה. תודה רבה על ההתעניינות
לגבי הצבע הכסוף והבורדו- את הכסוף יש אצלי באיזור אך עדיין לא רכשתי יותר מעניין אותי לרכוש את הבורדו ואותו אני לא מוצאת בשום מקום. אולי במוצ"ש אסע לקניון שרונים החדש, אולי שם יש.... מקווה!

poynter

New member
אם אתן דרומיות או מגיעות לדרום..

בבאר שבע בת.מרכזית יש חנות דיי נסתרת עם סטנד ע-נ-ק-י רק של שיק, והבחור שם מקפיד להביא כל הזמן את הצבעים החדשים.. יש שם את הבורדו המדובר(ובכלל את כל הקולקציה), למי שמעוניינת.

mayane21

New member
תודה רבה על העדכון

חבל... אני לא מגיעה לבאר שבע. אני מהמרכז ונסעתי ליבנה במיוחד לאזכרה..... אני אחפש טוב טוב עד שאמצא. תודה רבה!

למעלה