התפקדות

• פותח הנושא chyio
  • פורסם בתאריך

chyio

New member
../images/Emo262.gifהתפקדות../images/Emo70.gif../images/Emo264.gif

כי נוספו לכאן כמה מפלצות חדשות (ברוכים הבאים!) וגם כי הפורום פעיל יותר. הוריי! שם: גיל: עיסוק: תחביב/הרגל מגונה: מה אתם חושבים על הקליפ החדש של קייטי פרי? העתקה מגאגא? אם בא לכם להוסיף משהו מעניין אתם מוזמנים.

Nens333

New member
יאי! חופש פסח!

שם: בשבילכם, נן
גיל: 16 - 17 עיסוק: בינתיים, להנות מהחיים. הקליפ החדש של קייטי פרי: אהבתי את היצירתיות, אבל הוא טיפה משעמם. דומה מידי לרעיות החללי - חיזרי של גאגא...

limors2

Active member
יאי! חופש בין עבודות!

שם:ליאורה גיל:24. עיסוק:כרגע בין עבודות! תחביב/הרגל מגונה:הורדת סדרות אובססיבית. זה עונה ל2 הסעיפים. מה אתם חושבים על הקליפ החדש של קייטי פרי? העתקה מגאגא?בקטע חייזרי מסויים חשבתי ש"היי, הנה גאגא מתחילת הקליפ!", אבל הרוב סתם לא מלהיב. שלא כמו גאגא. אם בא לכם להוסיף משהו מעניין אתם מוזמנים.אני מצוננת.

Ice Queen 7

New member
ליהי הציעה שאבוא להגיד שלום, אז..

שלום D: מסתבר שאני מכירה את רוב הפורום. חשבתי שאתם מליונים פה

limors2

Active member
שלום!!!

פעם היינו מיליונים, עוד נחזור להיות!

chyio

New member
היייייייייייייייי עלע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה לפורומנו הקט. את אמנם לא מפלצת קטנה אבל מוזמנת לכתוב כאן לפעמים!

taroboy

New member
BITCH

שם: תום גיל: 19 עיסוק: חייל תחביב/הרגל מגונה: צפייה בערוץ האופנה תוך כדי ארוחת צהריים מה אתם חושבים על הקליפ החדש של קייטי פרי? העתקה מגאגא? קייטי פרי ידועה בקליפים מהסוג הזה,זה התחיל עוד מקרליפוניה גיר'לס....לא חושב שהיא מעתיקה.

Ariellllll

New member
חופש!

שם:אריאל גיל:17 עיסוק:בעע מה אתם חושבים על הקליפ החדש של קייטי פרי? העתקה מגאגא?כן!

chyio

New member
|משועמם|

שם: ליהי גיל: עוד. שלושה. ימים. 20. פיכ. עיסוק: מתבטטת בעיקר תחביב/הרגל מגונה: להגיד על אנשים שהם טמבלים. מה אתם חושבים על הקליפ החדש של קייטי פרי? העתקה מגאגא? ממש לא. לדעתי זה ממש במקרה ששתיהן עשו קליפ שקשור לחלל, והשיר של פרי הרבה יותר מתקשר לזה. וזה שיר יפה!!!!!!!!!!! תנו לי רעיונות לציור!!! חוץ מגאגא. ציירתי אותה פעם.

sexon4

New member
i was born this way, heyyy!!

אלירן 22 הרגל מגונה: לעקוב אחרי גאגא :p קליפ יפה, ולא בגלל קייטי פרי.. הוא מפוצץ באפקטים ויצרתיות שהם לא שלה, וכמובן שזאת העתקה.

Coralulu182

New member
קורל מתפקדת

שם: קורל. גיל: 18 ומשהו. עיסוק: חיילת
. וואו, סוף סוף יש לי עיסוק!
תחביב/הרגל מגונה: מה, מלא דברים! עיצוב גרפי זה הראשון אני מניחה. מה אתם חושבים על הקלים החדש של קייטי פרי? העתקה מגאגא? לא ראיתי ואני לא מתכוונת לראות כי אני מתעבת אותה.

מיקה2008

New member
גם עונה וחברה תגידו מזל טוב ל"just dance"חחחח

שם: עינב גיל: לא חשוב חחחח עיסוק : מאפרת תחביב/הרגל מגונה: לא זכור לי אם יש כזה חחח הקליפ של קטי פרי : מתאמצת כמו בריטני בשביל להגיע לסטטוס של גאגא. אתמול היה יומהולדת לjust dance בן 3 חחחחח

LilyKat

New member
יאי!

שם: הקוסמת מארץ עוץ 3: גיל: כמעט 20, אבוי ): עיסוק: אני הקוסמת מארץ עוץ!!! תחביב/הרגל מגונה: לכשף דחלילים וכאלה מה אתם חושבים על הקליפ החדש של קייטי פרי? העתקה מגאגא? כן.

למעלה