להחלפה/מכירה/מחפשים...
ל-08.06.2011

RUTHIE1

New member
../images/Emo262.gif להחלפה/מכירה/מחפשים...../images/Emo262.gif ל-08.06.2011

נכון כבר יום רביעי? מחר אני עסוקה ברמות ולא יודעת מתי אגיע למחשב אז... מי שרוצה להציע לק מוזמנת לשרשר, גם מי שמחפשת. המציעות - מומלץ לרשום מה מצב הלק וגילו, וכמה מבקשים עבורו.

נמש164

New member
228 של CHIC...../images/Emo13.gif

האמת שאני פשוט לא יודעת מה לעשות איתו.... שבוע שעבר אמא שלי קנתה לי כי התלהבתי ממנו אצל הקוסמטיקאית, יום ראשון הלכתי לסטנד של שיק ורציתי סגולים, ידעתי שיש לי אותו וכשהגעתי הביתה גיליתי שלקחתי עוד 228 במקום סגול אחר...
המוכרות לא רצו להחזיר או להחליף כי על פי משרד הבריאות לא מחזירים לקים ככה שנתקעתי עם שני בקבוקים של 228. הוא לק מדהים, חציל-חום תלוי באור, ולא נפתח ושומש מעולם
מה עושים?

נמש164

New member
האמת שבמקור כתבתי את ההודעה לשרשור הזה

אבל לא הייתי בטוחה אם זה נכון...

Ultra marine

New member
מרגיש כזה יום שבת! אה?

אצלי לא התחדש הרבה.. צלליות / עפרון של מדינה מילאנו - 10 ש"ח לאחד. צללית של מאק - 20 ש"ח וגם Lunar Eclipse של אורלי (מקולקיית הקוסמיק עם כל ה"הו אה") 30 ש"ח

מ ס ט י ק

New member
OPI Conquistadorable

הגעתי למסקנה שהוא דומה מידי ללק אחר שיש לי, הגוון הוא אדום דובדבני ממש יפה!! השתמשתי רק פעם אחת- 25 ש"ח

cockta

New member
אני רוצה גם :)

ככה שאם זה לא יעבוד ביניכן אני אשמח P:

thenoa

New member
למכירה/החלפה

אורלי - French Manicure. שומש פעם אחת. 15 ש"ח. פופה - אני לא בטוחה מה המספר, חושבת שL320. שומש פעמיים. 15 ש"ח. מצורפת תמונה
הסיבה שאני מוכרת את האורלי היא שאני לא עושה פרנץ', וכלק בפני עצמו הוא לא עומד. הפופה יותר מדי דומה ללק אחר שיש לי. אני גרה באיזור השרון, משלוח בתוספת עשרה שקלים.

Osnatz1

New member
ממליצה לך להוריד את המחירים

אורלי יש בסופר פארם ב20 ש"ח ובלייפסטייל אפילו יש קופון ב16 ש"ח.. 15 (או 25 כולל משלוח) זה קצת יקר עבור לק משומש שניתן לקנות כחדש בכמעט אותו המחיר, לדעתי.. כנ"ל הפופה שלדעתי עדיין נמצאים במבצע של ה19.9.. רק עצה ידידותית, כמובן שזו החלטה שלך

thenoa

New member
אני ממש גמישה עם מחירים

אני פשוט קניתי במחיר מלא
בשורה תחתונה, אני אקבל גם 10 שקלים בכיף. אין לי אינטרס של להרוויח או משהו... אני פשוט לא רוצה אותם יותר

גם לי יש כמה להחלפה

משמאל לימין: שיק 54 orly - star spangled orly - blue suede (מאט) color club - revealed כל הלקים שומשו פעמים בודדות (3-4 מקסימום), חוץ מהסטאר ספנגלד ששומש פעם אחת בלבד. צירפתי קישורים לסווצ'ים מגוגל. אני בירושלים ומדי פעם באשדוד, אבל בכיף שולחת בדואר רשום. פתוחה להצעות לקים מכל החברות וכל הגוונים

למעלה