להחלפה / מכירה

RUTHIE1

New member
../images/Emo262.gif להחלפה / מכירה ../images/Emo262.gif

לי אין כרגע, אבל בהזדמנות זו שני דברים: 1. מחפשת את MERRY MIDNIGHT של OPI, למי שיש ולא משתמשת מוזמנת לפנות אליי במסר...באיביי רוצים עליו מחירים מופקעים...
2. במסרים פה ושם שקיבלתי מהבנות הבנתי שיש ללא מעט בנות פה לקים שהן רוצות להחליף או למכור, אז נא לשרשר בבקשה!!! יום טוב שיהיה לכולנו...

../images/Emo13.gif

גם אני מחפשת את מרי מידנייט! ה20 דולר האלה ממש מוגזמים. ויש לי לק של ג'ייד להחליף, הוא סגלגל כזה וממממש לא מתאים לי. נעשה בו שימוש פעמיים בלבד! הוא יתאים לבעלות עור כהה יותר מלבהירות.

זואי55

New member
מלא לקים למכירה בזול ממש!!!

יש לי משהו כמו 40לקים מכל החברות ובכל הצבעים כולם כמעט לא היו בשימוש ואני רוצה למכור את כולם במחיר מצחיק. אני עוזבת את הארץ אז לצערי לא אוכל לסחוב את כל האוסף איתי
מי שמעוניינת יכולה לשלוח לי מסר או להגיב פה. בנוסף, יש לי פן, ממש חזק מחליק ומסלסל גם הם במחירים מצחיקים.

זואי55

New member
פירוט לקים למכירה ../images/Emo13.gif

היי. יש לי 38 לקים (מכורה
) של כל מיני חברות: קרליין,גייד,לייף,לק אחד של אסי כי את היתר אני משאירה. הם פשוט עלו לי המון... יש עוד כמה חברות.. הלקים בעיקר בצבעים : ורוד,סגול,אדום וכתומים למיניהם. יש גם כמה סגול כהה. לכולם אני לוקחת 100 ש"ח

LOLI152

New member
יש לך תמונה?

אפילו של כולם יחד- שאני אקבל מושג על הגוון.. יש לי מינוס ענק באדומים וכתומים.. (ופלוס בכחולים ירוקים וצהובים..)

DaisyDuke

New member
שני לקים

Orly - star of bombay כן, שוב. שומש רק פעם אחת. ומצטרף אליו 'קלי' של זויה שלא צריך היכרות. קיבלתי בהחלפה עם רותי ולא באמת יוצא לי להשתמש בו. נעשה בו שימוש מועט והפורמולה עדיין במצב מעולה.

DaisyDuke

New member
גם אני

אבל משום מה מרגיש לי מוזר ללבוש אותו. לא נורא אני בטוחה שמישהי אחרת תהנה ממנו :)

למעלה