להחלפה - ESSIE HAUTE AS HELLO

RUTHIE1

New member
../images/Emo262.gif להחלפה - ESSIE HAUTE AS HELLO

קניתי מ"מה בבקבוק", שומש נראה לי פעם אחת על ידיה ופעם אחת על ידי. לא מתחברת...כתום לי מדי, למרות שיותר אפרסקי מכתום. מעדיפה להחליף ב-CUTE AS A BUTTION או CALIFORNIA CORAL או...מוזמנות להציע. (לא כחולים או ירוקים או צהובים ...)

Ultra marine

New member
ממשיכה אותך עם החלפות משלי -

Zoya Ivanka (שומש פעמיים) - גליטר ירוק China Glaze Paper Chasing (שומש פעמיים) - ירוק שימר פנינה China Glaze Sugar Plums (שומש פעמיים) - בורדו חצי גליטרי חצי שימרי China Glaze Mummy May I (שומש פעמיים) - לק בורדו עם גליטר סגול Seche Restore (שומש מעט מאוד) (עברתי למדלל אחר בלי רעלים)

Dmorrigan

New member
גם לי יש כמה להחלפה

eyeko - posh - "חפור" (קרדיט ל"מה בבקבוק") מהמם, מזכיר את מרינו קול של אסי רק פחות סגול, השתמשתי בו פעמיים china glaze - seashell - ורוד ממש יפה, הבעיה איתו שצריך 4 שכבות לאטימות. השתמשתי בו פעמיים essie - limited addiction - בקבוק מיני. אדום דם. השתמשתי בו פעמיים essie - little brown dress - בקבוק מיני. חום כהה. השתמשתי בו פעם אחת לקים שהייתי מעוניינת בהם (או בדומים): china glaze - flip flop fantasy OPI - Ski Teal We Drop OPI - Cathrin the grape essie - going incognito zoya - valerie orly - Wandering Vine Essie - Cute as a Button Avon - Olive Green Color Club Revvvolution Models own 'Pink Punch'

RUTHIE1

New member
האסי שלי לא יעניין אותך במקרה?

הוא לא מאוד רחוק מ-Cute as a Button...

Dmorrigan

New member
ראיתי סווצ'ים שלו

אני חוששת שהוא כתום מדי גם בשבילי :\

RUTHIE1

New member
../images/Emo124.gif OPI DS SIGNATURE - יש למישהי למכירה

או החלפה? הזמנתי לגברת פריזל המתוקה ונדלקתי עליו בעצמי