שרשור החלפות/מכירות
ים ליום רביעי...

RUTHIE1

New member
../images/Emo262.gif שרשור החלפות/מכירות ../images/Emo262.gifים ליום רביעי...

אצלי - כרגע רלוונטי הזויה KELLY. מעדיפה להחליף... מי שרוצה שתציע מה יש לה להחלפה תמורתו, יש כמה שאני רוצה ואולי יעניינו אותי אחרים...

1Unicorn1

New member
לקים להחלפה / מכירה

אורלי - iron butterfly השתמשתי פעם אחת ולא אהבתי קולור קלאב - gossip culumn שמתי על שתי אצבעות ולא אהבתי את הצבע

מ ס ט י ק

New member
מוסיפה את red rocks של קולור קלאב

20 ש"ח - נקנה ביום ראשון, מרחתי היום וראיתי שהוא ממש לא לטעמי.
(מבאס לקנות לק ולהתבאס מהצבע אחרי מריחה אחת)

אולי אפשר גם קניה?

רוצה לנסות את הלק של אסי van d'go יש למישהי למכירה?! או האם יש אפשרות להצטרף למישהי שקונה דרך האינטרנט?

tamar512

New member
מוכרת לק חדש דנדש של אסי "wicked" במחיר מטורף

של 35 שקלים! הבקבוק חדש ולא פתחתי אותו אפילו כל הוקדמת זוכה!! נ.ב איסוף הלק הוא מביתי בגבעת שמואל (איזור אונ' בר אילן).

sheffys1

New member
סליחה על הבוטות

אבל מכיוון שאפשר להזמין כזה חדש עד הבית בפחות מ - 30 שקלים, המחיר שלך נראה לי קצת גבוה.

tamar512

New member
sheffys1

איפה אפשר? כולל משלוח ומע"מ (ומכס-אם יש על לקים)? אני בחיים לא הזמנתי אונליין מאיביי או אתרים דומים. אבל אשמח אם תפני אותי לאתר כזה ואבדוק את העניין. בכל מקרה אני מאמינה שיש אנשים שקונים אסי בארץ המחיר המופרז אז אולי להם זה יהיה רלוונטי.

RUTHIE1

New member
מצטרפת לשפיז - וגם אם קונים בארץ...

וגם אם תשלחי בדואר - אם תוסיפי עלות דואר רשום+משלוח הכסף אלייך בד"כ ברשום - ממש לא כדאי...

tamar512

New member
אוקיי

אני לא מבינה מה ההתנפלות הזאת.כמעט כל הלקים בישראל של החברות הפחות נחשבות נמכרות בערך במחיר הזה (אל תתפסו אותי על המילה) ללק של אסי זה ממש לא יקר ואל תשכחו שזה לק חדש בגודל המלא והוא לא נפתח מעולם. הבנתי ששתיכן לא מעוניינת אבל לא תמיד צריך להגיב אם אין לכן משהו טוב להגיד. מה שנאמר "סייג לשתיקה חכמה".

sheffys1

New member
קודם כל, תרגעי...

שתינו הגבנו לך בצורה מנומסת, וגם נימקנו את דעתנו. שנית - את רוצה למכור את הלק: הסבנו את תשומת ליבך לנושא המחיר. ודבר אחרון - עשי חיפוש באיביי ללק המדובר ותמצאי מספר אופציות לרכישתו בזול (כולל עלות המשלוח - וללא מיסים, כי עד 50$ החבילה פטורה).

sheffys1

New member
ללקים בודדים bluebeautysupply בסדר גמור

אבל אני לא נאמנה למוכרים מסויימים, ויצא לי להזמין מכל מיני. אני מחפשת את מה שאני רוצה, ואז מוודאת אם המוכר אמין (לפי מספר הדירוגים ואיכותם).

tamar512

New member
עדכון

ראיתי את אותו לק באיביי במחיר של 8.5 דולר(לדעתי הכי זול שראיתי) כולל משלוח כמובן. לכן מורידה את המחיר ל30 שקל. שוב חשוב לי להדגיש שהוא לגמרי חדש ולא נעשה בו אף שימוש! צירפתי גם תמונה :) שייה לכולם סופ"ש נעים.

Ultra marine

New member
מחירי לקים

בהמשך למה שכתבו לך מעלי. לקים של אסי אכן נמכרים בארץ ב 60-65 ש"ח. ברחבי הרשת, ניתן להשיג לקים של אסי ב 6$ ועוד משלוח 8$ או טיפ טיפה יותר. אני רוכשת דרך Nail etc ו- 8ty8 http://www.nailetc.com/index.html http://8ty8beauty.com/ במקרה של שני האתרים האלה, המשלוח הוא 15-16$ (לא זוכרת במדויק) בהזמנה של 6 לקים (אין מכ"ס או משהו כזה, כי מכ"ס הוא רק ברכישה מעל 50$). ולגבי הלק שאת רוצה למכור. תמכרי בכמה שמתאים לך, למי שמתאים לך למי שתהיה מוכנה לקנות. לא מתערבת. רציתי רק לידע אותך לפעם הבאה. לא רואה סיבה (באופן אישי) לשלם על משהו פי 2 כשאפשר להזמין אותו בהרבה פחות מבלי לצאת מהבית, לשלם חניה וכו'.. את מוזמנת להשאר כאן בפורום ולהתרשם מעוד חברות שאפשר להזמין דרך אתרים אלה או אתרים אחרים (כמו טרנס דיז'יין - http://transdesign.com/), מוכרים באיביי. חברות מצוינות נוספות - OPI, China Glaze, Color Club, Zoya

למעלה