שרשור מבצעים ועדכון

רוני325

New member
../images/Emo262.gifשרשור מבצעים ועדכון../images/Emo262.gif

הגיעו לגייד צבעי לק חדשים ממש יפים כמו: כחול, ירוק, ורוד, תכלת וכו', עלותם: (בסופר פארם שהייתי ולא בטוחה שבכל סופר פארם זה ככה) 14.50 ש"ח

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo97.gifעוד עדכון ../images/Emo124.gif בקשר לCRACKLE

הייתי היום ב'תמרוקיית זוהר' בראשל"צ, רוטשילד 44, ומסתבר שבעל החנות מכיר את הפורום שלנו!
והוא גם סיפר לי שהוא יודע שבאה מישהי מירושלים לחנות שלו, והיא מהפורום (מצטערת ששכחתי מי זאת
רוני325, אולי זו היית את?
..), ואמרתי לו שנכון, ושהיא אמרה החנות הייתה סגורה בצהריים והוא אמר לי שהוא היה בחו"ל באותו יום, ובכללי החנות פתוחה כל היום. בקיצור, יצא לי לדבר איתו הרבה זמן על הקטע של ההזמנות מחו"ל, ועל זה שעד עכשיו לקים מסוג כזה לא היו בארץ והוא הראשון שהביא את זה
, ומצפות לו עוד הרבה לקוחות מהפורום
אולי הוא יסדר לנו איזו הנחדה נחמדה...
גם קניתי לק קרקל, את השחור, מקווה לנסות בקרוב !

רוני325

New member
אהלן אני לא מירושליים אני מאיזור המרכז

כשהייתי שם מכרה לי אישה מאד נחמדה אבל יכול להיות שהוא מכיר אותי כי מדי פעם אני קונה אצלו.. החנות קיימת שם שנים.. וגם אני קניתי לק שחור
איך שראיתי את הלק המדהים הזה רצתי לפורום לספר כ"כ התרגשתי כי חודש לפני כן הזמנתי לק כזה מחו"ל ועדיין לא קיבלתי אותו ופה יש אותו במליון צבעים איזה כיף
הלוואי ויביא עוד לקים מיוחדים ואז נעשה לו קופה..

יש גם בדיזינגווף סנטר, בניילס קולג'

היום ראיתי, יש מלא צבעים עולה 35 ש"ח

רוני325

New member
אני מאמינה שאם זה הגיע לפרפורמריה בראשון

ולעוד חנות בקניון הזהב שווה לבדוק אם יש את הלק בפרפורמריות ברחבי הארץ אולי יתמזל מזלכן...

כן בטוח שיש בעוד מקומות...לי זה כבר לא משנה

כי גם ככה אני צריכה לנסוע לראשון לביוטי קולג' לקנות מהם חומרים אז על הדרך נקנה את הלקים המתבקעים..

iefrat

New member
מציע להתחיל באחד ולא ישר להתלהב

לנסות את האפקט על לקים שונים שיש לך ואז לקנות את הצבע הבא. יש להם דוגמאות יפיפיות על גלגל של כל הצבעים (המהממים יש לציין) שנראה כאילו מתבקעים יפה כל כך, מה שגרם לי לקחת 4 אצלי על הגלגל ועל הציפרניים רק בכחול הבקע דק והרבה ומהמם, השאר רק 2 שלושה קוים עבים. חשבתי אולי להציע אותם להחלפה כי הם חדשים לגמרי.

אני לא אקנה יותר מ4 צבעים ככה שלא נורא

גם אם אני לא יאהב את זה יהיה תמיד מי שכן...

lilo4

New member
מבצעים של סופר פארם

על מוצרי הטיפוח של סאלי הנסן יש 25 אחוז הנחה [לא יודעת אם זה תופס גם לגבי הלקים הרגילים] על הלקים של לייף יש גם מבצעים- לא זוכרת אם זה 1+1 או הנחות. קרליין- שלושה לקים במחיר אחד. אורלי- 25 ש"ח על הלקים שלהם.

למעלה