שרשור
להחלפה / מכירה...

RUTHIE1

New member
../images/Emo262.gif שרשור ../images/Emo262.gif להחלפה / מכירה...

נא לשרשר לפה! ובבקשה, שרשרו...אני יודעת שיש לכן הרבה! (לי אין כרגע...)

edenable

New member
יש לי כמה

כל הפרטים במסרים. אפשר לאסוף מרמת גן או מהוד השרון. 1. מייבש לק של אורלי בספריי ""Spritz Dry". היה בשימוש פעמיים, נקנה לפני קצת פחות משנה. 10 ש"ח

edenable

New member
2. טופ SPEEDEY של CND

היה בשימוש 3 פעמים ונקנה לפני כ-3 חודשים 25 ש"ח

edenable

New member
לק של אורלי - "Mirror Mirror"

נקנה לפני כשנה והיה בשימוש מועט מאוד. אפור טיפקסי-קרמי. 15 ש"ח

edenable

New member
3. לק של אורלי "Pink Chocolate"

נקנה לפני קצת פחות משנה 15 ש"ח

edenable

New member
לק של Barry M

"Red Balck" חדש לגמרי, נפתח פעם 1 למריחה על גלגל הציפורניים. נקנה לפני כ-3 חודשים. מרקם ג'ל, אדום "דם" 18 ש"ח

edenable

New member
אני לא אוהבת אותו

כי לא נוח לי להשתמש בו. אני רגילה לטופ מייבש שאחרי 10 דקות אני יודעת שאפשר לגעת בציפורן. הספריי הזה דומה לאלו ששמים אצל מניקוריסטיות (לדוגמא בדוכני המניקור בקניון). בסופו של דבר הכל עניין של הרגל והציפיה שלך מהמוצר.

iefrat

New member
zoya kelly

נרכש לאחרונה, שומש פעם אחת, מריחה מעולה הלק אפור עם גוון סגלגל,

מ ס ט י ק

New member
ואצלי

1) CND MUDDY ROSE - עשרים וחמישה שקלים (נמרח פעמיים-שלושה וממש במצב חדש) 2) שיק 238- 5 שקלים 3) MAC COOL RESEREVE - עשרים וחמישה שקלים 4) COLOR CLUB RED ROCKS - חמישה עשר שקלים 5) COLOR CLUB ULTRA VIOLET - חמישה עשר שקלים 6) ESSIE MERINO COOL - גירסה מוקטנת ולכן - 10 ש"ח 7) המייבש של קולור קלאב- ניסיתי ולא אהבתי, מוכרת ב- 10 שקלים יכולה להיפגש בת"א או בהרצליה. ישנה אפשרות גם לאסוף מאשקלון מידי פעם. במידה ואני שולחת בדואר זה בעיקרון תוספת של 10 שקלים למשלוח (כל עוד זה נכנס במעטפה)

DaisyDuke

New member
כמה שלי

Jade - Melrose קורל שנוטה לכתום, חדש. Orly - Star Of Bombay שומש פעם אחת בלבד. Zoya - Kelly קיבלתי בהחלפה עם רותי ולא השתמשתי, לפי ראות עיניי שומש פעם-פעמיים.

למעלה