הקניה השבועית שלי, מה שלכם?

iefrat

New member
../images/Emo262.gif../images/Emo262.gifהקניה השבועית שלי, מה שלכם?../images/Emo262.gif../images/Emo262.gif

iefrat

New member
אני קניתי...

שנה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני התחדשתי לי בשני לקים שברשותי. האחד כולנו כבר קראנו עליו לא אחת והוא מדהים!!!! Color Club Untamed Luxury (מימין) השני: חיפשתי אותו זמן רב וכשמצאתי "חטפתי": Orly Petit Four שגיליתי בפוסט אצל דנרה (הוא עוד יותר יפה מהתמונה). ודאי לא טעיתן לחשוב שהסתפקתי באלה. ישנה עוד רשימה לא קטנה, ההזמנה הראשונה שלי מהרשת, שתעלה באמצע החודש כי אינה ברשותי היא מחכה לי אי שם באיזור השרון, בביתה של מיטל המקסימה.

danra

New member
../images/Emo9.gif תתחדשי!

הלק של אורלי בשימוש קבוע אצלי. כנראה צילמת עם פלאש אז הוא יצא ממש בהיר. את ה- Untamed Luxury יש מישהי שלא קנתה חוץ ממני?...

iefrat

New member
או שאתן היוצא מן הכלל המורה

על הכלל??? שנה אזרחית נהדרת

danra

New member
זו בדיוק הבעיה.... ../images/Emo8.gif

הכלל זה סדום מה שקורה איתנו עם כל קניות הלקים...

iefrat

New member
את השראה אמיתית, גם אני יכולה להגיש חשבונות?

לא רק של לקים יקירה...

danra

New member
../images/Emo250.gif תודה מותק

בוודאי שאת יכולה להגיש חשבוניות, גם ככה נעלמה לי כבר התחושה עם כל הקניות, אז עוד כמה חשבויות בטוח לא יהרגו אותי (אולי הבנק יעשה זאת בשבילי...).

mayane21

New member
כבר הספקתי לשמוע על הרכישה שלך../images/Emo24.gif

והיא בחירה מעולה !! תהני מהם המון

mayane21

New member
אהבתי מאד !

במיוחד השחור- מאד מיוחד בעיניי. תתחדשי

iefrat

New member
תתחדשי! חייבת לציין שיש לך טעם מעולה:)

פשן אדיקט נכנס אלי ל WISHLIST בפעם הבאה שאהיה בסינמה סיטי אסתכל אם יש להם אותו...

רוני325

New member
תודה תתחדשי גם... מתה על הלקים של קולור קלאב,

איזה כיף שיש אותם בארץ וכדרך אגב כשהייתי בהפנינג אמרו לי שהמבחר הגדול ביותר שיש בנייל סטודיו של לקים הוא ברעננה כולל opi

למעלה